ewamin 17.12.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 bimblet, właśnie oglądałam zdjęcia Twojego kominka. Bardzo ładny też chcemy taki kupić. Możesz napisać co to za marka i gdzie kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.12.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Pytanie do mieszkancow prawobrzeza: Z kim macie podpisane umowy na wywoz smieci i ile placicie? MPO, ale nie pamietam ile płacę, bo zapłaciłam za cały rok; jak szukałam, byli najtańsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.12.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam Kto brał brame Normsthal i skad ?? Witam Wszystkich . Brame Normstal bralam z firmy Szulgo Tech i bardzo jestem zadowolona z tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.12.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Czy moze pamietacie jak zaczeliscie wygrzewac wylewki poprzez ogrzewanie jak dlugo czuc bylo mokrym betonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 18.12.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam Tomadyna gratujuje. maro74 tobie rowniez gratulacje. Ja wlasnie wrocilem z budowy po zalaniu stropu. Przezylem maly stres bo po 2 gruszkach wydawalo sie ze betonu zabraknie tak z 1 kubik. Naszczescie starczylo na styk i to co bylo w koszu wylano do przygotowanego wienca. Pogoda na strop jak na grudzien super, jak podeschnie to ruszaja ze sciana kolankowa i murowaniem szczytow. Aktualny Plan jest taki aby do swiat wybudowac szczyty. Dodam ze plan na ten rok zakladal zrobienie stanu zero . Pozdrawiam Ja jak zalewałęm to też się wystraszyłem że braknie a sam wyliczałem ale jednak starczyło co do grama zostało nam dosłownie wiadro betonu i to już ze schodów. Ty to masz już 300 % normy wykonane . Mój plan już dawno diabli wzięli przez popaprańców budowlańców. Miał być w tym roku dach a jak zdążą coś pomurować ze ścian poddasza to będzie dobrze. Kiedy zaczeles budowe ?? Pierwsze dni września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.12.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Czy moze pamietacie jak zaczeliscie wygrzewac wylewki poprzez ogrzewanie jak dlugo czuc bylo mokrym betonem Ja wygrzewanie posadzek kojarzę tylko z wysokim rachunkiem za gaz , mam wrażenie że nie było u mnie specjalnie czuć betonu przecież wygrzewanie rozpoczynamy po 28 dniach od wykonania posadzek wiec już dawno większość wilgoci jest z nich usunięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 18.12.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam.Zaglądam tu sporadycznie i troszkę się pogubiłem. Mam pytanko, swego czasu funkcjonowała u nas taka top lista tych dobrych i złych wykonawców wszelkiej maści.Jest gdzieś jeszcze ?Chciałbym do nie po prostu dopisać kilka swoich uwag.Pozdrawiam wszystkichJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.12.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam, za dobrze to wszystko szło, żeby coś nie miało pieprznąć . Od niedzieli rano zaczęła nam kapać woda z sufitu po kablach w salonie. Po wykluczeniu podłączeń od białego montażu w łazience i instalacji co, podejrzewamy przeciek instalacji wodnej. Szczególnie, że po zakręceniu zaworu głównego kapanie ustało. Jasna cholera! Jak tu zlokalizować miejsce przecieku bez prucia całego poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 18.12.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 bimblet, właśnie oglądałam zdjęcia Twojego kominka. Bardzo ładny też chcemy taki kupić. Możesz napisać co to za marka i gdzie kupowałeś? Spartherm Varia. Kupiony w Steel Art na Struga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 18.12.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam, za dobrze to wszystko szło, żeby coś nie miało pieprznąć . Od niedzieli rano zaczęła nam kapać woda z sufitu po kablach w salonie. Po wykluczeniu podłączeń od białego montażu w łazience i instalacji co, podejrzewamy przeciek instalacji wodnej. Szczególnie, że po zakręceniu zaworu głównego kapanie ustało. Jasna cholera! Jak tu zlokalizować miejsce przecieku bez prucia całego poddasza? O kurde, wspolczuje. Chyba poprosze moje rury, zeby pekaly teraz, poki nie mam jeszcze wykonczenia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.12.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam, za dobrze to wszystko szło, żeby coś nie miało pieprznąć . Od niedzieli rano zaczęła nam kapać woda z sufitu po kablach w salonie. Po wykluczeniu podłączeń od białego montażu w łazience i instalacji co, podejrzewamy przeciek instalacji wodnej. Szczególnie, że po zakręceniu zaworu głównego kapanie ustało. Jasna cholera! Jak tu zlokalizować miejsce przecieku bez prucia całego poddasza? Witam Wszystkich Najprosciej jest jak dasz do wody jakiegos barwnika najszybciej widac gdzie jest nieszczelnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.12.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Czy moze pamietacie jak zaczeliscie wygrzewac wylewki poprzez ogrzewanie jak dlugo czuc bylo mokrym betonem Ja wygrzewanie posadzek kojarzę tylko z wysokim rachunkiem za gaz , mam wrażenie że nie było u mnie specjalnie czuć betonu przecież wygrzewanie rozpoczynamy po 28 dniach od wykonania posadzek wiec już dawno większość wilgoci jest z nich usunięta. A ja czuje taki zapach fakt ze zaczelismy grzac przed dwoma tygodniami w kozie a przed tygodniem podlogowka . Pytam bo bym chciala zakupic kanape tylko boje sie troche wilgoci i tego zapachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.12.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Czy moze pamietacie jak zaczeliscie wygrzewac wylewki poprzez ogrzewanie jak dlugo czuc bylo mokrym betonem Ja wygrzewanie posadzek kojarzę tylko z wysokim rachunkiem za gaz , mam wrażenie że nie było u mnie specjalnie czuć betonu przecież wygrzewanie rozpoczynamy po 28 dniach od wykonania posadzek wiec już dawno większość wilgoci jest z nich usunięta. A ja czuje taki zapach fakt ze zaczelismy grzac przed dwoma tygodniami w kozie a przed tygodniem podlogowka . Pytam bo bym chciala zakupic kanape tylko boje sie troche wilgoci i tego zapachu Ja bym się wstrzymała z tą kanapą - poza specyficznym "piwnicznym" zapachem i wilgocią dochodzi strasznie dużo kurzu przy pracach wykończeniowych - szlifowanie ścian, prace stolarskie. Nie wywabisz tego z tapicerki, nawet jak kanapa będzie pod folią. Chyba, że gdzieś ją przez ten czas przechowasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.12.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam, za dobrze to wszystko szło, żeby coś nie miało pieprznąć . Od niedzieli rano zaczęła nam kapać woda z sufitu po kablach w salonie. Po wykluczeniu podłączeń od białego montażu w łazience i instalacji co, podejrzewamy przeciek instalacji wodnej. Szczególnie, że po zakręceniu zaworu głównego kapanie ustało. Jasna cholera! Jak tu zlokalizować miejsce przecieku bez prucia całego poddasza? Witam Wszystkich Najprosciej jest jak dasz do wody jakiegos barwnika najszybciej widac gdzie jest nieszczelnosc Hmm, problem w tym, że woda płynie sobie po stropie i wychodzi w miejscu, gdzie nie ma rur. Jak ja zobaczę ten barwnik przez strop i tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 18.12.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam, za dobrze to wszystko szło, żeby coś nie miało pieprznąć . Od niedzieli rano zaczęła nam kapać woda z sufitu po kablach w salonie. Po wykluczeniu podłączeń od białego montażu w łazience i instalacji co, podejrzewamy przeciek instalacji wodnej. Szczególnie, że po zakręceniu zaworu głównego kapanie ustało. Jasna cholera! Jak tu zlokalizować miejsce przecieku bez prucia całego poddasza? Wspolczuje. A rury w jakiej technologii byly wykonane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.12.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam, za dobrze to wszystko szło, żeby coś nie miało pieprznąć . Od niedzieli rano zaczęła nam kapać woda z sufitu po kablach w salonie. Po wykluczeniu podłączeń od białego montażu w łazience i instalacji co, podejrzewamy przeciek instalacji wodnej. Szczególnie, że po zakręceniu zaworu głównego kapanie ustało. Jasna cholera! Jak tu zlokalizować miejsce przecieku bez prucia całego poddasza? Witam Wszystkich Najprosciej jest jak dasz do wody jakiegos barwnika najszybciej widac gdzie jest nieszczelnosc Hmm, problem w tym, że woda płynie sobie po stropie i wychodzi w miejscu, gdzie nie ma rur. Jak ja zobaczę ten barwnik przez strop i tynk? a obfotografowałeś instalacje przed zalaniem podłóg? przecieka raczej na łączeniu rur, więc byłbyś w stanie w przybliżeniu znaleźć miejsce i odkuwałbyś tylko kawałek posadzki. woda ciepła czy zimna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.12.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam, za dobrze to wszystko szło, żeby coś nie miało pieprznąć . Od niedzieli rano zaczęła nam kapać woda z sufitu po kablach w salonie. Po wykluczeniu podłączeń od białego montażu w łazience i instalacji co, podejrzewamy przeciek instalacji wodnej. Szczególnie, że po zakręceniu zaworu głównego kapanie ustało. Jasna cholera! Jak tu zlokalizować miejsce przecieku bez prucia całego poddasza? Witam Wszystkich Najprosciej jest jak dasz do wody jakiegos barwnika najszybciej widac gdzie jest nieszczelnosc Hmm, problem w tym, że woda płynie sobie po stropie i wychodzi w miejscu, gdzie nie ma rur. Jak ja zobaczę ten barwnik przez strop i tynk? A ty masz wylewany strop bo plamy szybko jest widac jak kapie i jeszcze w kolorze Az boje sie jak bedzie u mnie fak ze sprawdzalismy ale wszyscy wiemy jak to jest z fachowcami . Kto u Ciebie robil instalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.12.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam, za dobrze to wszystko szło, żeby coś nie miało pieprznąć . Od niedzieli rano zaczęła nam kapać woda z sufitu po kablach w salonie. Po wykluczeniu podłączeń od białego montażu w łazience i instalacji co, podejrzewamy przeciek instalacji wodnej. Szczególnie, że po zakręceniu zaworu głównego kapanie ustało. Jasna cholera! Jak tu zlokalizować miejsce przecieku bez prucia całego poddasza? Witam Wszystkich Najprosciej jest jak dasz do wody jakiegos barwnika najszybciej widac gdzie jest nieszczelnosc Hmm, problem w tym, że woda płynie sobie po stropie i wychodzi w miejscu, gdzie nie ma rur. Jak ja zobaczę ten barwnik przez strop i tynk? Nie bardzo rozumiem jesli nie ma tam rur to skad wiesz ze to instalacja a nie np woda z dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.12.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam poniedziałkowo. Bałem się że po weekendzie nie będę w stanie przebrnąć przez posty które napisaliście Ja weekend spędziłem oczywiście budowlanie, ale ............................. udało się święta w nowym domu będą już na 100%. Dom wymalowany, zostało jeszcze tylko kila popraweczek i montaż gniazdek, kafle położone, dziś montują ostatnie drzwi wew., a od jutra kuchnię (AGD już zajechało). W sobotę zrobiłem z kumplem satelitę tak więc dostęp do wiadomości już też jest Na piątek zamówiłem firmę sprzątającą i powinno już być czyściutko i fajniutko . Tomek gratulacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.12.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam, za dobrze to wszystko szło, żeby coś nie miało pieprznąć . Od niedzieli rano zaczęła nam kapać woda z sufitu po kablach w salonie. Po wykluczeniu podłączeń od białego montażu w łazience i instalacji co, podejrzewamy przeciek instalacji wodnej. Szczególnie, że po zakręceniu zaworu głównego kapanie ustało. Jasna cholera! Jak tu zlokalizować miejsce przecieku bez prucia całego poddasza? firma ci zlokalizuje...605583234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts