Teska 18.12.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 witam grupke.... troche swiatecznie pokaze:) http://212.244.189.200/teska/domek_teski320.jpg http://212.244.189.200/teska/domek_teski323.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.12.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 witam grupke.... troche swiatecznie pokaze:) http://212.244.189.200/teska/domek_teski320.jpg http://212.244.189.200/teska/domek_teski323.jpg No jaka piekna choinka . U mnie te swieta beda bardzo skromne .Pracuje do soboty wiec duzo nie przygotuje .Zrobie sledzika w smietanie i kartofle w mundurkach . Zaraz po swietach musze zwolnic mieszkanie wiec czeka mnie pakowanie a juz od srody znowu robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.12.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Odpowiem zbiorowo: matam, rury bodajże polipropylenowe, zgrzewane. Na cyrkulacji cwu jest jeden zgrzew pod kątem 90 stopni i tam potencjalnie podejrzewam nieszczelność szydas, mam zdjęcia wszystkich instalacji. Na razie, po zakręceniu zaworu głownego wiem tyle, że woda. Przed nami próba, czy ciepła, czy zimna. bryta, my też sprawdzaliśmy przed zalaniem posadzek. a instalacja wodna eksploatowana jest kilka tygodni. Woda na środku salonu na parterze (kapie z kabla oświetleniowego, który przechodzi na wylot przez strop), raczej nie pochodzi z dachu Teska, co to za firma, znasz ich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 18.12.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam wszystkichMoze ktos chcialby odkupic palete Poroton Robena 11,5 i pol palety porotherm winebrgera 25? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 18.12.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ponawiam swoją prośbę odnośnie miejsca gdzie moge znaleźć informacje na temat wykonawców z naszego regionu.Istnieje coś takiego jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.12.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ponawiam swoją prośbę odnośnie miejsca gdzie moge znaleźć informacje na temat wykonawców z naszego regionu. Istnieje coś takiego jeszcze ? listę rozsyła e-mailem Klaus. do niego też emailem trzeba wysyłać propozycje wpisów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.12.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Odpowiem zbiorowo: szydas, mam zdjęcia wszystkich instalacji. Na razie, po zakręceniu zaworu głownego wiem tyle, że woda. Przed nami próba, czy ciepła, czy zimna. na pewno masz porobione zawory odcinające poszczególne części (czyli zimna, ciepła i cyrkulacja). zakręcaj po kolei to będziesz wiedział na którym obwodzie nieszczelność. robiliście porządną próbę ciśnieniową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalz 18.12.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Hej. Możecie mi polecić sprawdzonego kierownika budowy? Rozmawiałem z jednym kandydatem i zaśpiewał 5000zł. W cenie cała papierologia łącznie ze złożeniem dokumentów do odbioru budynku po wybudowaniu. Trochę mnie zaskoczył ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.12.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam wszystkich wybudowanych i wciąż budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 19.12.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam wszystkich. Teska dostałaś moją wiadomość w sprawie pralki?(zapomniałem napisać , że to automat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Odpowiem zbiorowo: matam, rury bodajże polipropylenowe, zgrzewane. Na cyrkulacji cwu jest jeden zgrzew pod kątem 90 stopni i tam potencjalnie podejrzewam nieszczelność szydas, mam zdjęcia wszystkich instalacji. Na razie, po zakręceniu zaworu głownego wiem tyle, że woda. Przed nami próba, czy ciepła, czy zimna. bryta, my też sprawdzaliśmy przed zalaniem posadzek. a instalacja wodna eksploatowana jest kilka tygodni. Woda na środku salonu na parterze (kapie z kabla oświetleniowego, który przechodzi na wylot przez strop), raczej nie pochodzi z dachu Teska, co to za firma, znasz ich? nie znam, zapislam numer jak jechalam za nimi - tak w razie czego, wlasnie po to jakby cos sie dzialo z rurami pod wylewkami:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam wszystkich. Teska dostałaś moją wiadomość w sprawie pralki?(zapomniałem napisać , że to automat). dostalam, dzieki. podjade do nich i wtedy odezwe sie do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 19.12.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam wszystkich Moze ktos chcialby odkupic palete Poroton Robena 11,5 i pol palety porotherm winebrgera 25?Przypominam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.12.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Hej. Możecie mi polecić sprawdzonego kierownika budowy? Rozmawiałem z jednym kandydatem i zaśpiewał 5000zł. W cenie cała papierologia łącznie ze złożeniem dokumentów do odbioru budynku po wybudowaniu. Trochę mnie zaskoczył ceną dlaczego? cena zupełnie realna jak na dzisiejsze czasy , jak jest dobry i sprawdzony i często bywa na budowie to tyle bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 19.12.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Hej. Możecie mi polecić sprawdzonego kierownika budowy? Rozmawiałem z jednym kandydatem i zaśpiewał 5000zł. W cenie cała papierologia łącznie ze złożeniem dokumentów do odbioru budynku po wybudowaniu. Trochę mnie zaskoczył ceną dlaczego? cena zupełnie realna jak na dzisiejsze czasy , jak jest dobry i sprawdzony i często bywa na budowie to tyle bierze. najlepiej weź z polecenia kogoś, lepiej dać trochę więcej i mieć dobrego kierownika, który sam się interesuje. Ja płacę 3500 zł i mam kierownika tylko na papierze bo był dosłownie 4 razy i to po moim telefonie, sam to by chyba nigdy nie zajechał porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.12.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 A co to grupa tak na dół spada, wszyscy uszka kleją czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.12.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 A co to grupa tak na dół spada, wszyscy uszka kleją czy jak? Pewnie cale supermarkety wykupuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 20.12.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 To znaczy, ze slabo z tym budowaniem, bo przeciez jak ktos buduje, to nie ma kasy na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda787 20.12.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Witam, proszę o przesłanie mi aktualnej listy wykonawców,z góry dziękuje. mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 21.12.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 spadliśmyyyyyyy na koniec ogonka:)) podciągam bo znaleźć nas nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts