Teska 21.12.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów, dających radość i odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, który właśnie mija życzy Wesolych, zdrowych i szczesliwych Swiat spedzonych w gronie rodzinnym oraz szampanskiej zabawy na Sylwestra zyczy Teska z rodziną PS Yiôr mái hânnypämn sucrluplam, Ham biam biam ken, Yiôr máisfirin ái...!!!! Yiôr mái kapkêikan Puá slucp clunpc xór, Iá fór uâv mái áis!!! Nie przejmujcie się tym, że nic z tego nie rozumiecie.... To język aniołów!!! Po prostu śpiewajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cancer 22.12.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Witam wszystkich! I od razu Wesołych Świąt życzę. Właśnie zacząłem uzupełniać mój dziennik budowy. Miszakamy już od czerwca 2007, ale dopieo teraz znalazłem trochę czau aby coś naskrobać. Domek mamy w Dobrej na ul. Kaczeńcowej, jeżeli ktoś kojarzy, to będzie mi bardzo miło . Pozdrawiam i służę pomocą, Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 24.12.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Wesołych............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 24.12.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Witam wszystkich , puściutko u nas widac , że wszyscy zajęci przygotowaniami świątecznymi.Życzę zatem zdrowych i spokojnych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 24.12.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Wesolutkich, rodzinnych, Niech nadchodzące Święta i Nowy Rok będą czasem odpoczynku i zabawy. Pomyślności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 24.12.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 W ten Świąteczny czas niechaj miłość będzie w nas, pokój wokół niech panuje a nad złem dobro króluje! Wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wszystkim Forumowiczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.12.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Zdrowych Spokojnych i RadosnychŚwiąt Bożego Narodzenia życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 24.12.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 A ja wam życzę porządnego podładowania akumulatorów w te Święta, żeby po Nowym Roku móc uderzyć w sprawy budowlane ze zdwojona siłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.12.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Witam Świątecznie Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. "Miętowa" Wigilia udała się super.Jesteśmy niesamowicie zadowoleni i dumni z naszej wspólnej rodzinnej pracy choć sporo jej jeszcze przed nami zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.12.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 wieczorkiem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.12.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Ale spadliśmy , podnoszębo aż ciężko znaleźć grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 27.12.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 WITAM PO ŚWIĄTECZNIE !!!! nasz budowlaniec namawia nas na budownie z ytongu my nastawialiśmy so9e na suprex-ale on mówi ze podliczając koszty ocieplenia i szpachlowania w środku to ytong wcale nie wyjdzie duzo drozej -prawda to ??? Kurcze musimy zacząc sie rozglądac za bankiem który da nam kredyt !!!! na działkę mamy z Mbanku-ale długo nas zwodzili itd.no i taraz sie troszkę obawiamy ze bede problemy z wypłatą transz i w ogóle z załatwieniem tego kredytu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.12.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 WITAM PO ŚWIĄTECZNIE !!!! nasz budowlaniec namawia nas na budownie z ytongu my nastawialiśmy so9e na suprex-ale on mówi ze podliczając koszty ocieplenia i szpachlowania w środku to ytong wcale nie wyjdzie duzo drozej -prawda to ??? Kurcze musimy zacząc sie rozglądac za bankiem który da nam kredyt !!!! na działkę mamy z Mbanku-ale długo nas zwodzili itd.no i taraz sie troszkę obawiamy ze bede problemy z wypłatą transz i w ogóle z załatwieniem tego kredytu . my mieliśmy kredyt w mbanku (i dalej mamy) - długo się czeka na przyznanie, ale z wypłatą transz nie było żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 27.12.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam.Dawno tu nie byłem.Witajcie. Pozdrowienia z Wielgowa. Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 27.12.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Oj witam grupkę, poświątecznie. Podnoszę, bo cosik spadliśmy Kochani, a teraz będę życzyć: Zdrowe i spokojne święta to już pewnie były, ja Wam życzę już na Nowy Rok: Żeby był wyjątkowy, wspaniały, niezapomniany, a wszystkie życzenia które sobie złożycie, żeby się spełniły, szczególnie te budowlane, żeby każdy wytrwał w dążeniu do celu, żeby kaski starczyło na doprowadzenie inwestycji do końca i żebyście wszyscy tak wspaniale mogli spędzić następne święta jak ja, w nowym, swoim, upragnionym i tym wymarzonym domku z ogródkiem. Wszystkim znajomym i nieznajomym, tak ze szczerego serca życzy Iwonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 28.12.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 WITAM PO ŚWIĄTECZNIE !!!! nasz budowlaniec namawia nas na budownie z ytongu my nastawialiśmy so9e na suprex-ale on mówi ze podliczając koszty ocieplenia i szpachlowania w środku to ytong wcale nie wyjdzie duzo drozej -prawda to ??? Kurcze musimy zacząc sie rozglądac za bankiem który da nam kredyt !!!! na działkę mamy z Mbanku-ale długo nas zwodzili itd.no i taraz sie troszkę obawiamy ze bede problemy z wypłatą transz i w ogóle z załatwieniem tego kredytu . Jeśli miała by to być ściana 1-warstwowa to można się skusić na ytong bo jest w zasadzie najrówniejszy i jesli jest dobra ekipa to nie powinna narobić żadnych szpar a widziałem już domki z Ytonga "pół na pół" z pianką montażową między spoinami. Jeśli jednak byście ocieplali to brać najtańśzy suporex jaki jest i niczym się nie przejmować. Ja buduję z solebtu24 cm na klej + 15 styro i myslę, że dobrze wybrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.12.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 witam wszystkich...... i podnosze bosmy spadli na sam dół..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 28.12.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam Jutro ide ogladac klinkier, jakie hurtownie polecacie ??Euroklinkier zamierzam odwiedzic, co jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 29.12.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Witam Jutro ide ogladac klinkier, jakie hurtownie polecacie ?? Euroklinkier zamierzam odwiedzic, co jeszcze ?? Ostatnio brałem w HMB. Oferta firmy CRH taka sama jak w Euroklinkierze, ale cenowo byli lepsi. Musisz jednak uwzględmić koszty transportu, bo w Euroklinkierze cena była z transportem, a w HMB dodatkowo płatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 29.12.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Czy ktoś instalował wentylację z rekuperatorem z firmy ABJ-Klima z ul. Szybowcowej w Szczecinie. Można prosić o opinie, jacy są cenowo, jakie wykonanie etc. etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts