matam 30.12.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Witam Grupka powoli usypia ... Witam Jutro ide ogladac klinkier, jakie hurtownie polecacie ?? Euroklinkier zamierzam odwiedzic, co jeszcze ?? Ostatnio brałem w HMB. Oferta firmy CRH taka sama jak w Euroklinkierze, ale cenowo byli lepsi. Musisz jednak uwzględmić koszty transportu, bo w Euroklinkierze cena była z transportem, a w HMB dodatkowo płatny. Dzieki. W euroklinkierze bylem, zostaly wybrane 3 cegielki teraz pojezdze po konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 30.12.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Poszukuje namiarów na tynki wapniowo-cementowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymekkk 30.12.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Czy jest ktos z was, kto budowal z silikatow? Zastanawiam sie z czego postawic sciany i ciekaw jestem waszych doswiadczen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 31.12.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Poszukuje namiarów na tynki wapniowo-cementowe. Również chętnie dołączam się do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 31.12.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Poszukuje ekip do gladzi i regipsow. Jesli ktos ma jakies sprawdzone namiary spoza listy, to bede bardzo wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 31.12.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Wszystkiego dobrego w nowym 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 01.01.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku wszystkiego najlepszego Dla zainteresowanych mam do odsprzedania Porotherm 25 pol palety i Robena 11,5 cala paleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 02.01.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Coś pustawo u nas, czyżby nasza grupa zapadła w posylwestrowy sen zimowy? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunobsd 02.01.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 witam,poszukuje ludzi ktorzy mieli stycznosc z firma Rem-bud, z tym ze zalezy mi na kims kto faktycznie korzystal z ich uslug. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 02.01.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 witam, poszukuje ludzi ktorzy mieli stycznosc z firma Rem-bud, z tym ze zalezy mi na kims kto faktycznie korzystal z ich uslug. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Firm Rem-bud jest kilka, podaj wiecej szczegolow np imie i nazwisko wlasciciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunobsd 02.01.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 witam, poszukuje ludzi ktorzy mieli stycznosc z firma Rem-bud, z tym ze zalezy mi na kims kto faktycznie korzystal z ich uslug. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Firm Rem-bud jest kilka, podaj wiecej szczegolow np imie i nazwisko wlasciciela. wlasciciel to niejaki Pan W. Malicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunobsd 02.01.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 witam, poszukuje ludzi ktorzy mieli stycznosc z firma Rem-bud, z tym ze zalezy mi na kims kto faktycznie korzystal z ich uslug. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Firm Rem-bud jest kilka, podaj wiecej szczegolow np imie i nazwisko wlasciciela. wlasciciel to niejaki Pan W. Malicki moze byc na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.01.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam wieczorkowo Czy ktoś z Was ma może namiary na firmę/osobę która pomogła by mi zaprojektować i wykonać zebranie i rozsączenie wody deszczowej w gruncie. Chodzi mi o coś więcej niż tylko stwierdzenie "będzie dobrze......" Może ktoś miał styczność z kimś kto już przynajmniej wykonał kilka instalacji rozsączających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 02.01.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 proszę o namiary na porządnego elektryka który doradzi i wykona fachowo (niedrogo:-)) całą instalację w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 02.01.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Czy ktoś instalował wentylację z rekuperatorem z firmy ABJ-Klima z ul. Szybowcowej w Szczecinie? Można prosić o opinie, jacy są cenowo, jakie wykonanie etc. etc? Ponawiam pytanie. Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 02.01.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 i wogóle proszę o poradę - udało nam się postawić do Świąt stan surowy otwarty, teraz do marca przerwa - kogo powinienenm już szukać na marzec oprócz okien i elektryka?? gości od ociepleń, instalatora co cw?? kogoś jeszcze?? już jest kolejka?? macie kogoś poleconego?? jaki tynk na ściany z porothermu i wełne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala4 02.01.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam, właśnie zakończyłam budowę stanu surowego otwartego, wstawili mi okna przed świętami i teraz poszukuję jakiegoś dobrego elektryka i tynkarzy, może macie jakieś namiary na sprawdzonych ludzi. I jeszcze jedno pytanko czy ktoś posiada z Was rekuperator i jest z niego zadowolony?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 03.01.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 i wogóle proszę o poradę - udało nam się postawić do Świąt stan surowy otwarty, teraz do marca przerwa - kogo powinienenm już szukać na marzec oprócz okien i elektryka?? gości od ociepleń, instalatora co cw?? kogoś jeszcze?? już jest kolejka?? macie kogoś poleconego?? jaki tynk na ściany z porothermu i wełne?? A czemu robicie przerwe do marca? Jak macie sile i kase, to spokojnie mozecie wstawiac okna i robic elektryke i hydraulike, a jak tylko sie zrobi cieplej wezmiecie sie za tynki. Kolejki sa wszedzie. Ja szczegolnie dlugo czekalem na tynkarzy, wiec moze warto sie juz umowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster33 03.01.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam, wszystkiego najlepszego w nowym roku, wytrwałości, cierpliwości, tanich kredytów budowlanych, samych rzetelnych i uczciwych wykonawców, super promocji na wszelkie materiały i urządzenia ale przede wszystkim ... zdrowia i miłości PS: Poszukuję sprawdzonej ekipy do ocieplenia poddasza, która nie zrujnuje mnie finansowo. Proszę o namiar. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 03.01.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam wieczorkowo Czy ktoś z Was ma może namiary na firmę/osobę która pomogła by mi zaprojektować i wykonać zebranie i rozsączenie wody deszczowej w gruncie. Chodzi mi o coś więcej niż tylko stwierdzenie "będzie dobrze......" Może ktoś miał styczność z kimś kto już przynajmniej wykonał kilka instalacji rozsączających. Projekt mój, wykonanie moje, ojca i szwagra. Nie wiem gdzie leży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts