Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Grupka powoli usypia :(...

Witam

Jutro ide ogladac klinkier, jakie hurtownie polecacie ??

Euroklinkier zamierzam odwiedzic, co jeszcze ??

Ostatnio brałem w HMB. Oferta firmy CRH taka sama jak w Euroklinkierze, ale cenowo byli lepsi. Musisz jednak uwzględmić koszty transportu, bo w Euroklinkierze cena była z transportem, a w HMB dodatkowo płatny. :)

Dzieki.

W euroklinkierze bylem, zostaly wybrane 3 cegielki teraz pojezdze po konkurencji.

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

witam,

poszukuje ludzi ktorzy mieli stycznosc z firma Rem-bud, z tym ze zalezy mi na kims kto faktycznie korzystal z ich uslug.

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Firm Rem-bud jest kilka, podaj wiecej szczegolow np imie i nazwisko wlasciciela.

wlasciciel to niejaki Pan W. Malicki

moze byc na priva

Witam wieczorkowo

Czy ktoś z Was ma może namiary na firmę/osobę która pomogła by mi zaprojektować i wykonać zebranie i rozsączenie wody deszczowej w gruncie.

Chodzi mi o coś więcej niż tylko stwierdzenie "będzie dobrze......"

Może ktoś miał styczność z kimś kto już przynajmniej wykonał kilka instalacji rozsączających.

i wogóle proszę o poradę - udało nam się postawić do Świąt stan surowy otwarty, teraz do marca przerwa - kogo powinienenm już szukać na marzec oprócz okien i elektryka?? gości od ociepleń, instalatora co cw?? kogoś jeszcze?? już jest kolejka?? macie kogoś poleconego?? jaki tynk na ściany z porothermu i wełne??

Witam, właśnie zakończyłam budowę stanu surowego otwartego, wstawili mi okna przed świętami i teraz poszukuję jakiegoś dobrego elektryka i tynkarzy, może macie jakieś namiary na sprawdzonych ludzi. I jeszcze jedno pytanko czy ktoś posiada z Was rekuperator i jest z niego zadowolony?

Pozdrawiam

i wogóle proszę o poradę - udało nam się postawić do Świąt stan surowy otwarty, teraz do marca przerwa - kogo powinienenm już szukać na marzec oprócz okien i elektryka?? gości od ociepleń, instalatora co cw?? kogoś jeszcze?? już jest kolejka?? macie kogoś poleconego?? jaki tynk na ściany z porothermu i wełne??

A czemu robicie przerwe do marca? Jak macie sile i kase, to spokojnie mozecie wstawiac okna i robic elektryke i hydraulike, a jak tylko sie zrobi cieplej wezmiecie sie za tynki.

Kolejki sa wszedzie. Ja szczegolnie dlugo czekalem na tynkarzy, wiec moze warto sie juz umowic.

Witam, wszystkiego najlepszego w nowym roku, wytrwałości, cierpliwości, tanich kredytów budowlanych, samych rzetelnych i uczciwych wykonawców, super promocji na wszelkie materiały i urządzenia ale przede wszystkim ... zdrowia i miłości :D

PS: Poszukuję sprawdzonej ekipy do ocieplenia poddasza, która nie zrujnuje mnie finansowo. Proszę o namiar. Pozdrawiam

Witam wieczorkowo

Czy ktoś z Was ma może namiary na firmę/osobę która pomogła by mi zaprojektować i wykonać zebranie i rozsączenie wody deszczowej w gruncie.

Chodzi mi o coś więcej niż tylko stwierdzenie "będzie dobrze......"

Może ktoś miał styczność z kimś kto już przynajmniej wykonał kilka instalacji rozsączających.

Projekt mój, wykonanie moje, ojca i szwagra.

Nie wiem gdzie leży problem.