Jancio Wodnik 03.01.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Przykre ale prawdziwe.Praktycznie jestem na ukończeniu.I powiem wprost - na każdym kroku było zawsze "coś" co psuło całokształt i tak z ręką na sercu nie mogę polecić nikogo z moich wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 03.01.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam Czy ktoś może mi napisać jaką firmę polecacie do wywozu śmieci z domu (rejon: Dobra, Dołuje). Ile się płaci z wywóz śmieci, czy jest to opłata miesięczna czy kwartalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 03.01.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam Z usług jakich firm ochrony mienia warto skorzystać w celu monitoringu alarmu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.01.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam Czy ktoś może mi napisać jaką firmę polecacie do wywozu śmieci z domu (rejon: Dobra, Dołuje). Ile się płaci z wywóz śmieci, czy jest to opłata miesięczna czy kwartalna? rejon obsługują jumar i jantra, ale podpisać można chyba z każdą firmą. w jantrze za kubeł 120 l opłata kwartalna była 70 pln, teraz pewnie zdrożeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.01.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam Z usług jakich firm ochrony mienia warto skorzystać w celu monitoringu alarmu ?? generalnie wybór jest duży... najkorzystniejszą cenowo ofertę dał nam alkon, ale musimy jeszcze zrobić wywiad jaki mają realny czas dojazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 03.01.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dzieki szydas za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 03.01.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Wiem ,że było ale gdzie są hurtownie z dachówkami.Wybieram sie w sobotę na objazd,ale za bardzo nie wiem gdzie.Czy ktoś ostatnio kupował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 03.01.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Wiem ,że było ale gdzie są hurtownie z dachówkami.Wybieram sie w sobotę na objazd,ale za bardzo nie wiem gdzie. Czy ktoś ostatnio kupował? Ja zamówiłem w Extradach na Krakowskiej. Dobrze mi sie rozmawiało z firma Isolacje Polska na Świerczewskiej oraz z Serwis Dach w Mierzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 03.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 03.01.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 03.01.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Wiem ,że było ale gdzie są hurtownie z dachówkami.Wybieram sie w sobotę na objazd,ale za bardzo nie wiem gdzie. Czy ktoś ostatnio kupował? Polecam "Isolacje" na Świerczewskiej. Konatkt z p.Maćkiem. Można negocjować ceny, solidny, słowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.01.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Wiem ,że było ale gdzie są hurtownie z dachówkami.Wybieram sie w sobotę na objazd,ale za bardzo nie wiem gdzie. Czy ktoś ostatnio kupował? Ja zamówiłem w Extradach na Krakowskiej. Dobrze mi sie rozmawiało z firma Isolacje Polska na Świerczewskiej oraz z Serwis Dach w Mierzynie. Też brałem na Krakowskiej ale możesz zajechac na gdańską do Dach-serwisu i w poblizu Jarema oraz na Cukrową do Vel-dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 03.01.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 i wogóle proszę o poradę - udało nam się postawić do Świąt stan surowy otwarty, teraz do marca przerwa - kogo powinienenm już szukać na marzec oprócz okien i elektryka?? gości od ociepleń, instalatora co cw?? kogoś jeszcze?? już jest kolejka?? macie kogoś poleconego?? jaki tynk na ściany z porothermu i wełne?? A czemu robicie przerwe do marca? Jak macie sile i kase, to spokojnie mozecie wstawiac okna i robic elektryke i hydraulike, a jak tylko sie zrobi cieplej wezmiecie sie za tynki. Kolejki sa wszedzie. Ja szczegolnie dlugo czekalem na tynkarzy, wiec moze warto sie juz umowic. Dzięki za priv, a przerwa "żeby wyschło":) poza tym kolejka za oknami 10 tygodni!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 03.01.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 a propos okien - ma ktoś może okna drewniane w kolorze wpadającym w czerwony?? jakaś wiśnia albo czerwony teak... wszędzie do kupienia albo ciemnobrązowy dąb czy czarny mahoń albo od razu jasny złoty dąb czy jakaś sosna... skąd tyle widzę fajnych czerwonych okien w domkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 04.01.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Wiem ,że było ale gdzie są hurtownie z dachówkami.Wybieram sie w sobotę na objazd,ale za bardzo nie wiem gdzie. Czy ktoś ostatnio kupował? Ja swoje kupilem w Serwis Dachu na Gdanskiej. Jestem zadowolony zarowno z obslugi jak i z ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 04.01.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 i wogóle proszę o poradę - udało nam się postawić do Świąt stan surowy otwarty, teraz do marca przerwa - kogo powinienenm już szukać na marzec oprócz okien i elektryka?? gości od ociepleń, instalatora co cw?? kogoś jeszcze?? już jest kolejka?? macie kogoś poleconego?? jaki tynk na ściany z porothermu i wełne?? A czemu robicie przerwe do marca? Jak macie sile i kase, to spokojnie mozecie wstawiac okna i robic elektryke i hydraulike, a jak tylko sie zrobi cieplej wezmiecie sie za tynki. Kolejki sa wszedzie. Ja szczegolnie dlugo czekalem na tynkarzy, wiec moze warto sie juz umowic. Dzięki za priv, a przerwa "żeby wyschło":) poza tym kolejka za oknami 10 tygodni!!!! Gdzie tak długo się czeka?. Napisz bo ja też jestem przed tym etapem i kurcze aż się zdziwiłem że takie terminy mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 04.01.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 i wogóle proszę o poradę - udało nam się postawić do Świąt stan surowy otwarty, teraz do marca przerwa - kogo powinienenm już szukać na marzec oprócz okien i elektryka?? gości od ociepleń, instalatora co cw?? kogoś jeszcze?? już jest kolejka?? macie kogoś poleconego?? jaki tynk na ściany z porothermu i wełne?? A czemu robicie przerwe do marca? Jak macie sile i kase, to spokojnie mozecie wstawiac okna i robic elektryke i hydraulike, a jak tylko sie zrobi cieplej wezmiecie sie za tynki. Kolejki sa wszedzie. Ja szczegolnie dlugo czekalem na tynkarzy, wiec moze warto sie juz umowic. Dzięki za priv, a przerwa "żeby wyschło":) poza tym kolejka za oknami 10 tygodni!!!! Jak ci sie nie pali, to oczywiscie lepiej poczekac. Moze nie tyle, zeby wyschlo, co zeby budynek osiadl. Chociaz z drugiej strony jak bedziesz klasc tynki, to znowu wszystko bedzie wilgotne, zeby nie powiedziec mokre jak chol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 04.01.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dla zainteresowanych mam do odsprzedania Porotherm 25 pol palety i Robena 11,5 cala paleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.01.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 a propos okien - ma ktoś może okna drewniane w kolorze wpadającym w czerwony?? jakaś wiśnia albo czerwony teak... wszędzie do kupienia albo ciemnobrązowy dąb czy czarny mahoń albo od razu jasny złoty dąb czy jakaś sosna... skąd tyle widzę fajnych czerwonych okien w domkach?? Witam Wszyskich . Wiekszosc firm ma w swojej ofercie kolory rownierz wpadajace w czerwien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.01.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Tak teoretycznie . Jesli dom jest bez elewacji ,parapetow ,ogrzewanej gory ,drzwi wewnetrznych ma przedmuchy przy oknach dachowych i przy rurach wodnych . Tak procentowo :-?jakie ma straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts