Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam, wszystkiego najlepszego w nowym roku, wytrwałości, cierpliwości, tanich kredytów budowlanych, samych rzetelnych i uczciwych wykonawców, super promocji na wszelkie materiały i urządzenia ale przede wszystkim ... zdrowia i miłości :D

PS: Poszukuję sprawdzonej ekipy do ocieplenia poddasza, która nie zrujnuje mnie finansowo. Proszę o namiar. Pozdrawiam

mam górali - tani nie są ale poddasze mam pięknie zrobione i cieple / wełna 25 cm i 2x płyta GK/

krzyspx! :D

dawaj namiary na tych górali! :D

przetestujemy

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich!

Po róznego rodzaju perturbacjach osobistych, zawodowych i - niestety - budowlanych (ponad 2 m-ce opóźnienia) melduję się na forum.

Obecnie jestesmy na etapie stanu surowego otwartego, w tym jeszcze dach nie zrobiony "na cacy" (brakuje okien dachowych - będa wstawione razem z inymi - rynien spustowych, i części blacharki).

Jutro przyjeżdzają na ostateczny pomiar okien (będą z MS), takze w przyszłym tygodniu ustalanie szczegółów z elektrykiem. Muszę też dogadywać instalacje.

Czy ktoś ma namiar na solidną, rzetelną i rozsądną cenowo ekipę tynkarzy na marzec? Będę zobowiązany za info.

Witam Wszystkich .

Ja jestem zadowolona ze swoich tynkarzy ale robia tylko gipsowe tynki czy takie ciebie interesuja :lol: