e_tomi 13.02.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 witam, czy do ułożenia kostki lub polbruku na podjeździe i ścieżkach używa się cementu ? Czy tylko piach lub żwir ? Podzielcie się swoją wiedzą używa się, całkiem sporo tu możesz poczytać jak samemu ułożyć bruk : http://forum.muratordom.pl/bruk,t47826.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.02.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witam grupę ! Mam pytanie do tych którzy niedawno przez to przechodzili. Ile teraz kosztuje adaptacja projektu? i czy możecie kogoś polecić? ps. bimbelt fajny kominek, czy kamień na obudowie to trawertyn rosso? Zgadłaś polerowany? ile cie kosztował ten trawertyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 13.02.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ile obecnie płaciliście wykonawcy za wykonanie stanu surowego z dachem i jeżeli macie namiary na solidną ekipę to poproszę info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiq 13.02.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dziękuje GUZIKom za listę, małe pytanie: budował ktoś z silikatów i może polecić dobrą ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.02.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Dziękuje GUZIKom za listę, małe pytanie: budował ktoś z silikatów i może polecić dobrą ekipę? U nas budował p. Żabicki (jest na liście): ekipa godna polecenia, ale raczej droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 14.02.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam grupę ! Mam pytanie do tych którzy niedawno przez to przechodzili. Ile teraz kosztuje adaptacja projektu? i czy możecie kogoś polecić? ps. bimbelt fajny kominek, czy kamień na obudowie to trawertyn rosso? Zgadłaś polerowany? ile cie kosztował ten trawertyn? Polerowany, 1700zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda787 14.02.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam,bardzo proszę o przesłanie listy z wykonawcami,potrzebuję na wokończenie. Mam jeszczec pytanko jezeli chodzi o meble kuchenne,możecie polecic jakąs solidna firme,która robi meble kuchenne pod zabudowe? bo ostatnio wszyscy narzekaja. moj e-mail: [email protected] Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 14.02.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam Maggie ile dałaś za swoją bramę garażową i gdzie kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.02.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Polerowany, 1700zl dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam Wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 14.02.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Mam zbiornik na propan w ogrodzie i zastanawiam sie jakie formalnosci musze spelnic przed zgloszeniem budynku. Wiem, ze UDT musi zrobic odbior, ale czy trzeba gdzies dodatkowo ten zbiornik zglaszac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.02.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam Maggie ile dałaś za swoją bramę garażową i gdzie kupiłaś? Kupowałam razem z oknami w MS Okna na Gdańskiej. Kosztowała 6,5tys - rok temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.02.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam grupę ! Mam pytanie do tych którzy niedawno przez to przechodzili. Ile teraz kosztuje adaptacja projektu? i czy możecie kogoś polecić? monka, budujesz nowy dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.02.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 monka, budujesz nowy dom? przymierzam się ale te informacje na razie nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.02.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam Wszystkich . Kiedy rozpoczac siew trawy . Czy ktos z was ma jakas dobra mieszanke traw na piaski . Na co zwracac uwage bo wbrew pozorom trawa nie jest tania polecam barenburga jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 14.02.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam Pytanie: jakiej szerokości macie drogę do garażu? Chodzi mi tę o drogę prowadzącą od bramy wjazdowej do garażowej. Czy u kogoś z Was, biegnie ona tuż przy ogrodzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.02.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Witam Wszystkich . Kiedy rozpoczac siew trawy . Czy ktos z was ma jakas dobra mieszanke traw na piaski . Na co zwracac uwage bo wbrew pozorom trawa nie jest tania polecam barenburga jest super. A gdzie ja mozna kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 14.02.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 nie cierpię amerykańskich świąt konsumpcyjnych, ale to mnie zabiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 15.02.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Przymierzam sie do okien i rolet.Które firmy polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 15.02.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Przymierzam sie do okien i rolet. Które firmy polecacie? Polecam MS na Gdańskiej , lub EKO-DOM też na Gdańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts