EWAR 16.03.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Józia.S-opinie są różne i też nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.03.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 no nieźle stukamy, 100 stronek, jak zauważyła Maggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 16.03.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 trzeba pobić krakowską jeszcze tylko 60 i będziemy no1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 16.03.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Józia.S-opinie są różne i też nie wiem co robić Ewar, dajmy zarobić chłopakom. Ich oferta jest wg mnie dobra. Chyba się na nich zdecyduję, żeby tylko chcieli do mnie przyjechać (30 km od Szczecina). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.03.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 czupurek - gratulacje ! oby tak dalej - jak palce wytrzymają bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.03.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Czupurek - powiedz coś o panu Kałuży. Ja go pogoniłam przy castingu bo zaczął pierniczyć dydrymały - dodając cały czas stówki w pamięci - doszedł do takiej ceny za gaz czy wodę - że jestem o nim najgorszego mniemania.mamy 100 stron - trza to opić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.03.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 witajcie EWAR - zostawiłam wam na budowie wiadomosc , ale chyba wiaterek porwał Ivette z berlina to juz wróciła.... Maksiu Ty piłeś jakiś eliksirek czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 16.03.2004 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 no to troszku humorku Co by się stało gdyby mężczyźni naprawdę rządzili tym światem? * święto kobiet 8 marca zostałoby przeniesione na 29.02 (raz na cztery lata idzie to znieść) * krawata można nie wiązać, rozporka nie zapinać * operacja powiększenia piersi byłaby refundowana przez kasy chorych * wszystkie kobiety miałyby to samo imię - dla uproszczenia * wszystkie kobiety miałyby alergie na złoto, futra i drogie kamienie * w pracy chłopak który najlepiej gra w Quake automatycznie byłby wybierany na kierownika * każdy telefon przerywałby połączenie po 30 sekundach rozmowy * uważne wpatrywanie się w kobiecy biust na pierwszej randce byłoby odbierane jako miłosne wyznanie * za jazdę lewym pasem 60km/h rozstrzeliwano by na miejscu * przewracanie kopniakiem stolika z szachami warcabami lub grą monopol automatycznie oznaczałoby zwycięstwo * na początku każdego wydania wiadomości prowadzący powiadałby najnowsze sprośne kawały * wynaleziono by skarpetki które by istniały tylko w parach. Pozostawione w różnych miejscach podpełzałyby energicznie do siebie * bikini byłoby najlepszym ubraniem bizneswomen (nie tylko jej) * kobiety miałyby okres raz do roku. Podczas otwarcia sezonu na ryby... Wyjątowo dobre rozwiazania! Po korektach i uzupełnieniu może to być całkiem dobry program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.03.2004 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Teska: piłem... taki wynalazek na przeziebienie.. ale zobaczymy rano czy coś z tego będzie..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.03.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Czupurku gratuluję! Jutro będę w gazowni podpisywać umowę o dostarczenie gazu! Mam nadzieję, że jutro też gaz popłynie i ciepła woda bedzie w grzejnikach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.03.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Didi a u mnie do skrzynki dopiero fajeczke doprowadzono:) znaczy tez niedługo bedzie gazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 16.03.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Czuprek napisał niech sobie będzie drożej, teraz wszyscy tak mówią i tak nie jesteś w stanie kupić wszystkiego. a wracając do bram: czyli jak nabędziemy od razu u tego pana 5-6 bram to i tak z ceny nie zejdzie (bo od 1.04. bedzie drożej)? to niech spada, nie będę mu czyścić magazynu ulegając panice, a jak podniesie znacznie cenę i to już od kwietnia, to się będzie bujał ze swoimi bramami do grudnia. Czupurek (nie chcesz nie kupuj) Tomasz Borysiewicz z Braniborskiej ten od WIŚNIOWSKIEGO bram, tak się składa,że operuje cennikiem od 01-01-2003r,a także miałem możliwość porównać ceny z sierpnia 03 z moimi na ofercie i wiesz co ??jest atrakcyjniesza!! Co do ekonomii to masz rację-hehe Max,Czapurek.Józia S,Maggie-dopowiem coś o autkach .... Cło na auta nie obowiązuje od 2-uch lat w przypadku samochodów os. z EU.Co do samochodów os. z poza EU jest nadal i wynosi 35% i po wejściu Polski do EU spadnie do ok.10%.W obu przypadkach jest ta chora AKCYZA,która obowiązuje nadal(zależna od rocznika i poj.skokowej-patrz dół)i fatalny VAT22% --którego już od 1maja nie będzie na 100%.Ale co do akcyzy to bym się z opinią wstrzymał oraz z spadkiem cen na używane auta !!!!Dlaczego??ano dlatego,że nic nie wiadomo co z akcyzą!Ploty mówią,że przy rejestracji auta z zagranicy(bo odpraw ostatecznych na towary z EU nie będzie{tylko wewnętrzny import i export}wnosić się będzie opłatę rejestracyjną w zalżności od rocznika samochodu-nawet do 5 tyś.zł.Skoro import aut używanych z EU ma wzrosnąć to opierająć się na waszej ekonomi i wysokim kursie EURO-dlaczego to nasi kochani bracia z Niemiec,Belgii czy Holandii mają robić nam PREZĘTY Popyt i podaż!!!!!! I tak już w samych Niemczech w handlu wewnątrz rynkowym,auta zdrożały w stosunku do zeszłego roku!! No chyba,że zniesie się zakaz sprowadzania aut po wypadku-wtedy to może zmienić sytuację-ale KOWALSKI nie musi wiedzieć,ze jeździ WALCEM. STAWKI AKCYZY WYLICZYŁEM DLA KAŻDEGO ROKU I POJEMNOŚCI ROK DO 2000 CM3 POWYŻEJ 2000CM3 2004 3,1% 13,6% 2003 3,1% 13,6% 2002 15,1% 25,6% 2001 27,1% 37,6% 2000 39,1% 49,6% 1999 51,1% 61,6% 1998 63,1% 65% 1997 65% 65% 1996 1995 65% 65% Zapomniałem dadać,że też obowiązuje świadectwo EUR 2 -dotyczące normy spalin,które to występuje w autach średnio powyżej '95r.Co ograniczyło napływ złomu do kraju.Ale po 1maja też ta norma przestanie obowiązywać!! A jak się ma sprawa w Polsce z nowymi samochodami os. gdzie macie oczy już są wyższe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 16.03.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Jaś i Małgosia bawią się w dom. Jaś próbuje “obiadu” i mówi: Wiesz co, kotku, chyba jest troszeczkę niedosolone... Małgosia: Niedosolone? Niemożliwe, przecież sama odpowiednio soliłam! Może uważasz że za mało i ja nie mam racji? To co, ja nigdy nie mam racji, nawet jak posolę odpowiednio obiad? Może uważasz, że w ogóle nie posoliłam i kłamie!? Ja kłamię??! Może ja tylko kłamię??! Może w ogóle uważasz ze jak kłamię to nawet nie jestem czlowiekiem żeby się pomylić??! A może uważasz że ja już nie jestem człowiekiem??! A może ja już nawet nie mówię po ludzku, a tylko szczekam???!Mamoooo!!!! Jasiu powiedział do mnie “ty suko”!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.03.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Mariusz bramy wisniowskiego najtansze sa na niebuszewie...ivette wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 16.03.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Czupurku, pan starszy Kałuża? Architekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.03.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Stasiek Pan Kałuża to instalator: woda, gaz-szerokie znajomości w gazowni i wodociągach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 16.03.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 ach, przepraszam, to zbieg okoliczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.03.2004 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Witam w środę, no i pogoda wreszcie się nam poprawiła, duuużo słońca dziś... super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.03.2004 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Stasiek: pamiętasz jeszcze o mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.03.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 witam Maksiu....jejku a u nas słonka niet Cięzki dzien dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts