aLien01 28.02.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Masz na myśli Agrowest ? Chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 29.02.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 WITAM! Pod ługim okresie milczenia reaktywuję się na forum W tym czasie nie działo się zbyt wiele.... Projekt nasz jest ukończony, umowa z wodociągami podpisana, formalności się załatwiają... Czekamy na pozwolenie na budowę i.... szukamy ekipy budowlanej .... może w końcu się uda ruszyć ....? Pozdrawam wszytskich budujących , a nade wszystko sąsiadów z ulicy Ewa domek cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 29.02.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 witam Wszystkich serdecznie A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 29.02.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam, Mam male pytanko. W wodociagach (Goleniow) wyceniono nam zrobienie przylacza wodno-kanalizacyjnego na dzialce na 8 tys. i teraz zastanawiam sie czy to duzo czy nie. Wydawalo mi sie, ze koszt bedzie mniejszy, ale moze tylko mi sie wydawalo... Prosze o uświadomienie mnie w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 29.02.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam, Mam male pytanko. W wodociagach (Goleniow) wyceniono nam zrobienie przylacza wodno-kanalizacyjnego na dzialce na 8 tys. i teraz zastanawiam sie czy to duzo czy nie. Wydawalo mi sie, ze koszt bedzie mniejszy, ale moze tylko mi sie wydawalo... Prosze o uświadomienie mnie w tej kwestii priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 29.02.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam Poszukuje biura nieruchomosci, ktore rzetelnie wezmie sie za sprzedanie mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.02.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam Poszukuje biura nieruchomosci, ktore rzetelnie wezmie sie za sprzedanie mieszkania. matam, zdecydowanie odradzam wiązanie się z jednym biurem umową na wyłączność - szczególnie teraz, kiedy jest duża podaż. Tylko umowy otwarte, plus ogłoszenia gdzie się da - Kontakt, Gratka, Infoludek. I poczta pantoflowa - rozpowiadać wśród sąsiadów i znajomych. Większość biur to porażka, w miarę sensowna współpraca z Bonusem, best i SKD. Ale kupca znalazłam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 29.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam, Mam male pytanko. W wodociagach (Goleniow) wyceniono nam zrobienie przylacza wodno-kanalizacyjnego na dzialce na 8 tys. i teraz zastanawiam sie czy to duzo czy nie. Wydawalo mi sie, ze koszt bedzie mniejszy, ale moze tylko mi sie wydawalo... Prosze o uświadomienie mnie w tej kwestii ale z materiałem? sama studzienka wodomierzowa przyzwoitej jakości (wz zakładają jakieś polimerowe) kosztuje koło 3,5-4 tys., więc cena nie jest jakaś z kosmosu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 29.02.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Witam, Wszystkim, którzy poszukują dobrego geodety, polecam pana Henryka Cieleckiego (lista wykonawców). Przystepna cena, geodeta z dużym doświadczeniem, świetnie wykonana praca. We wtorek ocenię pracę geologa. Bardzo prawdopodobne, że też go pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 29.02.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 czy mogłabym otrzymać listę wykonawców? Mamy już ekipę "budującą" ale bez dachu no i przyda się też reszta fachowców. Z góry dziękuję.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 01.03.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witam Poszukuje biura nieruchomosci, ktore rzetelnie wezmie sie za sprzedanie mieszkania. matam, zdecydowanie odradzam wiązanie się z jednym biurem umową na wyłączność - szczególnie teraz, kiedy jest duża podaż. Tylko umowy otwarte, plus ogłoszenia gdzie się da - Kontakt, Gratka, Infoludek. I poczta pantoflowa - rozpowiadać wśród sąsiadów i znajomych. Większość biur to porażka, w miarę sensowna współpraca z Bonusem, best i SKD. Ale kupca znalazłam sama Witam, co to za biuro SKD, też próbujemy sprzedać nasze małe mieszkanko, na razie od miesiąca, ogłoszenia w otodom i kontakcie, czy dawaliście ogłoszenie też do takich gazet jak głos i kurier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 01.03.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 My na razie dawaliśmy tylko ogloszenia do kontaktu i gratki.Długo nic się nie dzialo.A wtym tygodniu jakby się ruszyło-codziennie jacys oglądacze.I mam nadzieję ,że w końcu trafi się ktoś z kasą.A biura ,to faktycznie porażka.Trzeba wziąść sprawe w swoje rece.No a na pewno sprzedaż, to kwestia ceny.My jeszcze czekamy z obniżką,bo mamy czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.03.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witam Poszukuje biura nieruchomosci, ktore rzetelnie wezmie sie za sprzedanie mieszkania. matam, zdecydowanie odradzam wiązanie się z jednym biurem umową na wyłączność - szczególnie teraz, kiedy jest duża podaż. Tylko umowy otwarte, plus ogłoszenia gdzie się da - Kontakt, Gratka, Infoludek. I poczta pantoflowa - rozpowiadać wśród sąsiadów i znajomych. Większość biur to porażka, w miarę sensowna współpraca z Bonusem, best i SKD. Ale kupca znalazłam sama Witam, co to za biuro SKD, też próbujemy sprzedać nasze małe mieszkanko, na razie od miesiąca, ogłoszenia w otodom i kontakcie, czy dawaliście ogłoszenie też do takich gazet jak głos i kurier? SKD mieści się przy pl. Batorego, trafiłam na w miarę kompetentną i obrotną agentkę, ale mieszkania mi nie sprzedała . Raz daliśmy ogłoszenie do Głosu, ale bez żadnego odzewu. Ponoć skuteczniej do Mojego Miasta. A umieściliście ogłoszenie na Infoludku? Nasze mieszkanie poszło za niespełna 90% ceny wywoławczej, więc uważam, że ok. Szczególnie, że mieszkania na 4 piętrze w bloku bez windy, w średnim standardzie i większym metrażu ciężko się sprzedają. Trzeba się uzbroić w cierpliwość - na kupca czekaliśmy 4 miesiące, a potem jeszcze 1,5 na załatwienie wszystkich formalności. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 01.03.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witam Czy ktoś może podać namiary na firmę która zajmuję się projektowaniem sieci wodociągowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 01.03.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witam, Mam male pytanko. W wodociagach (Goleniow) wyceniono nam zrobienie przylacza wodno-kanalizacyjnego na dzialce na 8 tys. i teraz zastanawiam sie czy to duzo czy nie. Wydawalo mi sie, ze koszt bedzie mniejszy, ale moze tylko mi sie wydawalo... Prosze o uświadomienie mnie w tej kwestii ale z materiałem? sama studzienka wodomierzowa przyzwoitej jakości (wz zakładają jakieś polimerowe) kosztuje koło 3,5-4 tys., więc cena nie jest jakaś z kosmosu.... To jest koszt ze wszystkim. Dzieki za info Tak mi sie wydawało, ze wodociagi nie robilyby jakis przekretów. Dopoki sie czlowiek nie zetknie z budowa to nie ma pojecia JAKIE koszty sa "wokól" budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 witam wszystkich.... Witam Ale sie Tesce czkawka trafiła... No i nic dziwnego, że ponad 20 tys. postów o przepraszam...pierwszy raz mi sie toto przytrafiło...tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 01.03.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witam Poszukuje biura nieruchomosci, ktore rzetelnie wezmie sie za sprzedanie mieszkania. matam, zdecydowanie odradzam wiązanie się z jednym biurem umową na wyłączność - szczególnie teraz, kiedy jest duża podaż. Tylko umowy otwarte, plus ogłoszenia gdzie się da - Kontakt, Gratka, Infoludek. I poczta pantoflowa - rozpowiadać wśród sąsiadów i znajomych. Większość biur to porażka, w miarę sensowna współpraca z Bonusem, best i SKD. Ale kupca znalazłam sama Witam, co to za biuro SKD, też próbujemy sprzedać nasze małe mieszkanko, na razie od miesiąca, ogłoszenia w otodom i kontakcie, czy dawaliście ogłoszenie też do takich gazet jak głos i kurier? SKD mieści się przy pl. Batorego, trafiłam na w miarę kompetentną i obrotną agentkę, ale mieszkania mi nie sprzedała . Raz daliśmy ogłoszenie do Głosu, ale bez żadnego odzewu. Ponoć skuteczniej do Mojego Miasta. A umieściliście ogłoszenie na Infoludku? Nasze mieszkanie poszło za niespełna 90% ceny wywoławczej, więc uważam, że ok. Szczególnie, że mieszkania na 4 piętrze w bloku bez windy, w średnim standardzie i większym metrażu ciężko się sprzedają. Trzeba się uzbroić w cierpliwość - na kupca czekaliśmy 4 miesiące, a potem jeszcze 1,5 na załatwienie wszystkich formalności. Powodzenia! witam wszystkich, ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!! Kupca znalazłam sama przez jedno ogłoszenie w Kontakcie i wszystkie formalności sami przygotowaliśmy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 01.03.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witam Poszukuje biura nieruchomosci, ktore rzetelnie wezmie sie za sprzedanie mieszkania. matam, zdecydowanie odradzam wiązanie się z jednym biurem umową na wyłączność - szczególnie teraz, kiedy jest duża podaż. Tylko umowy otwarte, plus ogłoszenia gdzie się da - Kontakt, Gratka, Infoludek. I poczta pantoflowa - rozpowiadać wśród sąsiadów i znajomych. Większość biur to porażka, w miarę sensowna współpraca z Bonusem, best i SKD. Ale kupca znalazłam sama Witam, co to za biuro SKD, też próbujemy sprzedać nasze małe mieszkanko, na razie od miesiąca, ogłoszenia w otodom i kontakcie, czy dawaliście ogłoszenie też do takich gazet jak głos i kurier? SKD mieści się przy pl. Batorego, trafiłam na w miarę kompetentną i obrotną agentkę, ale mieszkania mi nie sprzedała . Raz daliśmy ogłoszenie do Głosu, ale bez żadnego odzewu. Ponoć skuteczniej do Mojego Miasta. A umieściliście ogłoszenie na Infoludku? Nasze mieszkanie poszło za niespełna 90% ceny wywoławczej, więc uważam, że ok. Szczególnie, że mieszkania na 4 piętrze w bloku bez windy, w średnim standardzie i większym metrażu ciężko się sprzedają. Trzeba się uzbroić w cierpliwość - na kupca czekaliśmy 4 miesiące, a potem jeszcze 1,5 na załatwienie wszystkich formalności. Powodzenia! witam wszystkich, ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!!! Kupca znalazłam sama przez jedno ogłoszenie w Kontakcie i wszystkie formalności sami przygotowaliśmy ! Dzieki. Mozna prosic o spis formalnosci jakie nalezy wykonac aby sprzedac mieszkanie i jakis wzor umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 01.03.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Dzieki. Mozna prosic o spis formalnosci jakie nalezy wykonac aby sprzedac mieszkanie i jakis wzor umowy. Umowe notariusz ci przygotuje, wiec raczej nie potrzebujesz wzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 01.03.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witam, Wszystkim, którzy poszukują dobrego geodety, polecam pana Henryka Cieleckiego (lista wykonawców). Przystepna cena, geodeta z dużym doświadczeniem, świetnie wykonana praca. We wtorek ocenię pracę geologa. Bardzo prawdopodobne, że też go pochwalę Witam To ja będę czekał na ocenę tego geologa. Niedługo będę robił badanie gruntu, to być może skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts