Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich, czy ktoś zamawiał śnieg? :-?

ale za to jak ładnie jest :lol:

fajna ta wasza chałupka...

Teska, Dzięki za pochwałę :) .

A ja mam pytanko czy ktoś z forumowiczów korzystał może z usług firmy Ciepły Dom p. Tomasz Sulej. która wykonuje instalacje c.o. Jeśli tak proszę o jakieś info na priv.

Nadal na temat pustaka, zdecydowanie tańszy jest Roben

np. '24" kosztuje 6,80 brutto na budowę wjezda 24 palety, na metr muru wchodzi 11 pustaków a na paletę 60 szt.

Trzeba doliczyć niestety około 300 za Hds-a( chyba że macie załatwiony rozładunek) i za paletę zwrotną około 14 zł.

Termin dostawy ustalacie od razu albo sobie magazynujecie w firmie- za darmo

tel do nich to 091 812 03 05

to jeszcze tu zapytam (i z góry przepraszam za pytanie w wielu miejscach ale sprawa paląca). szukam namiarów na naprawdę godnego polecenia stolarza. Mam do wykonania schody drewniane samonośne. Mam jeden namiar tylko dość drogi, wiem że tanio nie zawsze znaczy dobrze, ale chciałabym sprawdzić u poleconej konkurencji na ile wycenią moje cacko.

to jeszcze tu zapytam (i z góry przepraszam za pytanie w wielu miejscach ale sprawa paląca). szukam namiarów na naprawdę godnego polecenia stolarza. Mam do wykonania schody drewniane samonośne. Mam jeden namiar tylko dość drogi, wiem że tanio nie zawsze znaczy dobrze, ale chciałabym sprawdzić u poleconej konkurencji na ile wycenią moje cacko.

P.S. Załóżny nową listę wykonawców. Nie pamiętam kto, ale ktoś się oferował, że mogłby się tym zająć. Już mogę wydać opinię na temat dwoch fachowców, więc wniosę coś od siebie :)

Lista rankingowa to, moim zdaniem, podstawa. Szkoda, że ostatnia aktualizacja jest z lipca. A o ile łatwiej współpracuje się z solidnymi wykonawcami!

P.S.2 Klaus ostatni wpis na forum ma z 5 października 2007...więc chyba się nie obrazi ;)

Witam

Ma ktoś z Was listę rankingową poźniejszą niż 07.07.2007?

Nie ma pozniejszej listy. Dlatego zglosilem sie na ochotnika ze pociagne dalej liste, ale na razie bez echa praktycznie. Dlatego ponowie prosbe o wysylanie swoich opinii na [email protected] .

Już wiem wszystko :) matam Czy Twoja oferta jest nadal aktualna? Bo już mogę polecić 2 osoby :)

Matam, jesli nie masz czasu sie zajac lista, to daj znac. Ja chetnie ja przepisze i dodam nowe wpisy.

Witam

Powiem tak, ze do tej pory od ogloszenia checi prowadzenia listy dostalem 1 wpis. Niewidizialem wiec sensu publikowania nowej listy.

Jezeli sa chetni do publikowania opinii to prosze o ich przeslanie na adres

[email protected]

Ja ta liste do edycji (konto ktore zalozylem) dam kazdemu chetnemu, wiec moge Tobie ja udostepnic, jak bede w domku to podam namiary.