Teska 05.03.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam wszystkich, czy ktoś zamawiał śnieg? ale za to jak ładnie jest fajna ta wasza chałupka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.03.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam wszystkich, czy ktoś zamawiał śnieg? ale za to jak ładnie jest fajna ta wasza chałupka... Teska, Dzięki za pochwałę . A ja mam pytanko czy ktoś z forumowiczów korzystał może z usług firmy Ciepły Dom p. Tomasz Sulej. która wykonuje instalacje c.o. Jeśli tak proszę o jakieś info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.03.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ile płaciliście za podmurówkę pod ogrodzenie? (robocizna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.03.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam Wszystkich . Czy braliscie pod tynk barwiony w masie podklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.03.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ile płaciliście za podmurówkę pod ogrodzenie? (robocizna) sam robiłem - radość z efektu - bezcenna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
be-betka 05.03.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Nadal na temat pustaka, zdecydowanie tańszy jest Robennp. '24" kosztuje 6,80 brutto na budowę wjezda 24 palety, na metr muru wchodzi 11 pustaków a na paletę 60 szt. Trzeba doliczyć niestety około 300 za Hds-a( chyba że macie załatwiony rozładunek) i za paletę zwrotną około 14 zł. Termin dostawy ustalacie od razu albo sobie magazynujecie w firmie- za darmo tel do nich to 091 812 03 05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.03.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A ja sie przypomnę mam na zbyciu dwie pełne palety i kilka bloczków BK ok 100 szt solbet 24 cm z klejem i uchwytem 8 zł sztuka. jak ktoś miał by chęć szczegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 05.03.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam ,to ja też się ogłoszę, oddam za dobre słowo i butelkę dobrego trunku ok. 100 pustaków stropowych teriva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia74 05.03.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 to jeszcze tu zapytam (i z góry przepraszam za pytanie w wielu miejscach ale sprawa paląca). szukam namiarów na naprawdę godnego polecenia stolarza. Mam do wykonania schody drewniane samonośne. Mam jeden namiar tylko dość drogi, wiem że tanio nie zawsze znaczy dobrze, ale chciałabym sprawdzić u poleconej konkurencji na ile wycenią moje cacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia74 05.03.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 to jeszcze tu zapytam (i z góry przepraszam za pytanie w wielu miejscach ale sprawa paląca). szukam namiarów na naprawdę godnego polecenia stolarza. Mam do wykonania schody drewniane samonośne. Mam jeden namiar tylko dość drogi, wiem że tanio nie zawsze znaczy dobrze, ale chciałabym sprawdzić u poleconej konkurencji na ile wycenią moje cacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 05.03.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam Geologa z listy (Marek Ober, ArtGeo) rownież polecam! Cena trochę wysoka, ale odwierty (z sondowaniem) zrobione bardzo solidnie. Każdy z nich jest szczegółowo opracowany. Już wiem, na czym stoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 05.03.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 P.S. Załóżny nową listę wykonawców. Nie pamiętam kto, ale ktoś się oferował, że mogłby się tym zająć. Już mogę wydać opinię na temat dwoch fachowców, więc wniosę coś od siebie Lista rankingowa to, moim zdaniem, podstawa. Szkoda, że ostatnia aktualizacja jest z lipca. A o ile łatwiej współpracuje się z solidnymi wykonawcami! P.S.2 Klaus ostatni wpis na forum ma z 5 października 2007...więc chyba się nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 05.03.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam Ma ktoś z Was listę rankingową poźniejszą niż 07.07.2007? Nie ma pozniejszej listy. Dlatego zglosilem sie na ochotnika ze pociagne dalej liste, ale na razie bez echa praktycznie. Dlatego ponowie prosbe o wysylanie swoich opinii na [email protected] . Już wiem wszystko matam Czy Twoja oferta jest nadal aktualna? Bo już mogę polecić 2 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 06.03.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Matam, jesli nie masz czasu sie zajac lista, to daj znac. Ja chetnie ja przepisze i dodam nowe wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 06.03.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Czy mogę prosić o namiary na hurtownię z materiałami elektrycznymi (kable, skrzynki itd.) z rozsądnymi cenami i kompetentną obsługą? Z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 06.03.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam wszystkich, a ja poproszę o aktualne info: wiele teraz kosztuje mkw posadzki "na gotowo"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.03.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam Geologa z listy (Marek Ober, ArtGeo) rownież polecam! Cena trochę wysoka, ale odwierty (z sondowaniem) zrobione bardzo solidnie. Każdy z nich jest szczegółowo opracowany. Już wiem, na czym stoję to właśnie ten, o którym ja pisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.03.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Matam, jesli nie masz czasu sie zajac lista, to daj znac. Ja chetnie ja przepisze i dodam nowe wpisy. Witam Powiem tak, ze do tej pory od ogloszenia checi prowadzenia listy dostalem 1 wpis. Niewidizialem wiec sensu publikowania nowej listy. Jezeli sa chetni do publikowania opinii to prosze o ich przeslanie na adres [email protected] Ja ta liste do edycji (konto ktore zalozylem) dam kazdemu chetnemu, wiec moge Tobie ja udostepnic, jak bede w domku to podam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 06.03.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 czy mogłabym prosić o to by do listy obok kontaktu, ew. opinii podawać datę? Wiecie, tyle się teraz zmienia w branży budowlanej- jedni wyjeżdżają, inni wracają- dobrze wiedzieć z kiedy jest ostatni kontakt z danym wykonawcą. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 06.03.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam wszystkich, a ja poproszę o aktualne info: wiele teraz kosztuje mkw posadzki "na gotowo"? Witam, jeśli chodzi Ci o posadzkę półsuchą tzw. jastrych to 2 tygodnie temu płaciłem p.Ferlasowi (jest na "liście") 13 zl/metr - koszt robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts