e_tomi 06.03.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam Geologa z listy (Marek Ober, ArtGeo) rownież polecam! Cena trochę wysoka, ale odwierty (z sondowaniem) zrobione bardzo solidnie. Każdy z nich jest szczegółowo opracowany. Już wiem, na czym stoję jak posiadasz jakiś numer kom. to podaj na priv. Dzwoniłem dziś kilka razy na numer z listy i nikt nie odbierał Poleciało dzięki za namiary. jutro będę dzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta70 06.03.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 pracują u mnie dwaj kafelkarze. Może nie artyści ale robia porządnie zwłaszcza duże powierzchnie. Nie sprawdzałem ich na detalach /słupki póleczki itp/. Cena dla mnie atrakcyjna - 45zł/m2 więc informuję. Szczegóły na priv Witam! Jestem początkującym Forumowiczem (ale częstym podglądaczem), interesują mnie wlaśnie duże powierzchnie - gres- czy moglabym dostać namiary na priv'a? Z gory dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.03.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam wszystkich, a ja poproszę o aktualne info: wiele teraz kosztuje mkw posadzki "na gotowo"? Witam, jeśli chodzi Ci o posadzkę półsuchą tzw. jastrych to 2 tygodnie temu płaciłem p.Ferlasowi (jest na "liście") 13 zl/metr - koszt robocizny. Tez robilam u Ferlasa posadzki i jestem bardzo zadowolona .Tanio i dokladnie Bryta, a konkretnie to ile? Tanio to pojęcie z gatunku tych względnych Z materiałem? Napisz proszę - może priv? Chetnie bym pomogla ale nie pamietam wydaje mi sie ze nie cale 30 chyba 28 zl robocizna +material (bez styropianow i papy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta70 06.03.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam wieczorkowo - kominkowo Ponawiam prośbę o namiary na wykonawców: a) ogrodzenie, podmurówka, siatka, cegła klinkierowa itp. b) bruk, podjazdy i chodniczki podeśle dziś wieczorem lub jutro człowieka od bruku...godny polecenia...uczciwy,niedrogi...a ja w zamian poproszę o stolarza z okolic Szczecina co mi drzi wew zrobi....ładnie! i ja poproszę namiary na brukarza mam stolarza - nie wiem jak robi drzwi ale widzialem schody i byłem pod wrażeniem solidności roboty ooo!!! to znowu coś dla mnie! ja też bardzo poproszę o namiary stolarsko-schodziarsko-brukarskie (na priv'a, oczywiście!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.03.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dzien dobry wszystkim Niebawem planujemy tynkowanie wnętrz. Chce zapytac o namiary na godnego polecenia wykonawcę od tynków gipsowych kladzionych maszynowo. Daje namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia74 06.03.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam wieczorkowo - kominkowo Ponawiam prośbę o namiary na wykonawców: a) ogrodzenie, podmurówka, siatka, cegła klinkierowa itp. b) bruk, podjazdy i chodniczki podeśle dziś wieczorem lub jutro człowieka od bruku...godny polecenia...uczciwy,niedrogi...a ja w zamian poproszę o stolarza z okolic Szczecina co mi drzi wew zrobi....ładnie! i ja poproszę namiary na brukarza mam stolarza - nie wiem jak robi drzwi ale widzialem schody i byłem pod wrażeniem solidności roboty ooo!!! to znowu coś dla mnie! ja też bardzo poproszę o namiary stolarsko-schodziarsko-brukarskie (na priv'a, oczywiście!) to ja też poproszę, od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 06.03.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dzięki bryta zaraz dzwonię Ja też bym poprosiła namiar na ekipę od podmurówki, bruku, podjazdów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 06.03.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ile teraz średnio u nas kosztuje wykonanie m2 domu? 2500/m2?? Dom bez lukarn itp. dach dwuspadowy, najpierw parter potem piętro, ok. 150 m2 i to z wykończeniem o średnim standardzie i zagospodarowaniem działki? dom podobny do tego - tylko jednostanowiskowy garaż http://projekty.wm.com.pl/domy/W06.html Witam, ja mam podobny domek, może ciut większy, no i mam kilka elementów, które podniosły znacząco koszt i jak tak liczę to mi wyjdzie chyba ok 2500zł/metr . Piszesz o mkw użytkowych czy całkowitych? Wliczając garaż czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.03.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dzien dobry wszystkim Niebawem planujemy tynkowanie wnętrz. Chce zapytac o namiary na godnego polecenia wykonawcę od tynków gipsowych kladzionych maszynowo. Daje namiary na priv Wlasnie robie liste przeslij namiary na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.03.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dzien dobry wszystkim Niebawem planujemy tynkowanie wnętrz. Chce zapytac o namiary na godnego polecenia wykonawcę od tynków gipsowych kladzionych maszynowo. Daje namiary na priv Wlasnie robie liste przeslij namiary na [email protected] Obiecuje ze w przyszlym tygodniu przygotuje bo musze przeszukac notatnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.03.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dzien dobry wszystkim Niebawem planujemy tynkowanie wnętrz. Chce zapytac o namiary na godnego polecenia wykonawcę od tynków gipsowych kladzionych maszynowo. Daje namiary na priv Wlasnie robie liste przeslij namiary na [email protected] Obiecuje ze w przyszlym tygodniu przygotuje bo musze przeszukac notatnik Dzisiaj zasypał mnie opiniami kammaje, dodam swoje Guzikow i bede rozsyłał jutro liste. Wiec prosze chetnych o podsylanie opini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 06.03.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam, poszukuję namiarów na kominiarza , niedrogiego , ile razy powinien na odwiedzić zanim się wprowadzimy? Witam ! Przy łączam się do tej prośby...Namiary na kominiarza pilnie potrzebne...Dobra Szczecińska. Z pozdrowieniem Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 06.03.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 To ja proszę o listę.DziękujęNa razie nikogo nie mam do dopisania,ale jak tylko będę miala to prześlę informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 06.03.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 06.03.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dzien dobry wszystkim Niebawem planujemy tynkowanie wnętrz. Chce zapytac o namiary na godnego polecenia wykonawcę od tynków gipsowych kladzionych maszynowo. Daje namiary na priv Wlasnie robie liste przeslij namiary na [email protected] Obiecuje ze w przyszlym tygodniu przygotuje bo musze przeszukac notatnik Dzisiaj zasypał mnie opiniami kammaje, dodam swoje Guzikow i bede rozsyłał jutro liste. Wiec prosze chetnych o podsylanie opini. Może po prostu warto przepisać starą listę i na bieżąco uzupełniać o nowe wpisy? Wydaje mi się, że osoby, które już wpisały swoje opinie, nie mają zamiaru teraz ich wycofać. P.S. Na starej liście polecana jest pani architekt Magda Zgorzelicka. W rzeczywistości, ma ona na nazwisko Zgorzelska. W każdym razie tak twierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.03.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dzien dobry wszystkim Niebawem planujemy tynkowanie wnętrz. Chce zapytac o namiary na godnego polecenia wykonawcę od tynków gipsowych kladzionych maszynowo. Daje namiary na priv Wlasnie robie liste przeslij namiary na [email protected] Obiecuje ze w przyszlym tygodniu przygotuje bo musze przeszukac notatnik Dzisiaj zasypał mnie opiniami kammaje, dodam swoje Guzikow i bede rozsyłał jutro liste. Wiec prosze chetnych o podsylanie opini. Może po prostu warto przepisać starą listę i na bieżąco uzupełniać o nowe wpisy? Wydaje mi się, że osoby, które już wpisały swoje opinie, nie mają zamiaru teraz ich wycofać. P.S. Na starej liście polecana jest pani architekt Magda Zgorzelicka. W rzeczywistości, ma ona na nazwisko Zgorzelska. Tak w każdym razie twierdzi Nie posiadam źródeł listy, a nie mam tyle czasu aby te 19 stron przekleić, może później. Na obecnym etapie będą przesyłane obydwie wersje listy. Jeżeli znajdzie się chętny to dam swoje źródła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.03.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Opinie do bieżącego wydania listy proszę o przesłanie do dnia jutra. Jutro też postaram się wszystkim chętnym wysłać listę. Osoby, które dostawały listę w masowej wysyłce Klausa, również ją dostaną. Pozostałych proszę o wysłanie maila na [email protected], proszę o podanie w temacie i tresci pseudonimu z forum. Osoby nie chcące dostawać listy również proszę o maila w tej sprawie. Osoby nie aktywne na naszej grupie lub nie polecone przez inną znaną grupie osobę nie dostaną listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUZIKI 06.03.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Nie posiadam źródeł listy, a nie mam tyle czasu aby te 19 stron przekleić, może później. Na obecnym etapie będą przesyłane obydwie wersje listy. Jeżeli znajdzie się chętny to dam swoje źródła . OK. Też dobrze. Nie wpadłam na to, że można przesyłać listy jako komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 06.03.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dzien dobry wszystkim Niebawem planujemy tynkowanie wnętrz. Chce zapytac o namiary na godnego polecenia wykonawcę od tynków gipsowych kladzionych maszynowo. Daje namiary na priv Wlasnie robie liste przeslij namiary na [email protected] Obiecuje ze w przyszlym tygodniu przygotuje bo musze przeszukac notatnik Dzisiaj zasypał mnie opiniami kammaje, dodam swoje Guzikow i bede rozsyłał jutro liste. Wiec prosze chetnych o podsylanie opini. Mam taką propozycję do prowadzącego listę, czy można byłoby umieścić linka e-maila w podpisie po komentarzami. Myślę, ze to jakieś ułatwienie. Oczywiście to tylko propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.03.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dzien dobry wszystkim Niebawem planujemy tynkowanie wnętrz. Chce zapytac o namiary na godnego polecenia wykonawcę od tynków gipsowych kladzionych maszynowo. Daje namiary na priv Wlasnie robie liste przeslij namiary na [email protected] Obiecuje ze w przyszlym tygodniu przygotuje bo musze przeszukac notatnik Dzisiaj zasypał mnie opiniami kammaje, dodam swoje Guzikow i bede rozsyłał jutro liste. Wiec prosze chetnych o podsylanie opini. Mam taką propozycję do prowadzącego listę, czy można byłoby umieścić linka e-maila w podpisie po komentarzami. Myślę, ze to jakieś ułatwienie. Oczywiście to tylko propozycja. Kazda opinia jest podpisana prze opisujacego wraz z jego mailem. Dltego przyjmowana sa tylko opinie na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts