maksiu 17.03.2004 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Teska: nie łam się.. bedzie dobrze... słonko zaswieci i u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.03.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Jest słoneczko, rano było u mnie 12 st. A moje orły kończą murowanie. W poniedziałek wieniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 17.03.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Cześć Wszystkim! Maksiu, widzę że pomogła mikstura serwowana przez Woćka? Cieszę się...chyba muszę poszukać składników i sama spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.03.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Linka, tylko nie przesadzaj z miodem, bo proporcje będą zaburzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 17.03.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 taaaaa, kropelka miodu wystarczy zapewne hihi, już mi wesolutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.03.2004 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Linka: akurat miksturą Woćka sie nie leczylem... tylko nieco inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 17.03.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Poproszę więc o przepis na miksturę pod tytułem "Nieco inna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.03.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Słuchajcie, a słyszeliście o piecach Wolf, czy jakoś tak się pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.03.2004 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 LInka,.... miód i cytryny....miod do szklanki.. cytryny w plasterki po jedynko dokladac i wyciskac a jak juz masz pelno.. to odstawiasz na godzinke zeby sie przegryzlo..a potem zmuszasz sie zeby to zjesc..smakuje ohydnie.. ale troche pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 17.03.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 MAKSIU, wielkie dzięki! Szkoda że nie ma tam jednak spirytusu ale zawsze mogę tę miksturę nieco zmodyfikować Lecę po cytryny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 17.03.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Maksiu, oczywiście, że pamiętam! Byłem na wyjeździe i nie za bardzo miałem głowę do spokojnych tematów. Myślę, że już dzisiaj usiądę do tego, przepraszam za zwłokę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ale sie dzis nam grupa rozpisala... ładnie... ivette wroci z berlina i pół dnia będzie nadrabiac zaległości NO właśnie! Jeszcze połowy nie przeczytałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 z poważnych, budowlanych, tematów: kto ma u siebie drenaż? Ja mam! A co chcesz wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Jesuuuuuuuuuuuu! Aleście mieli spust do pisania! Ale było fajnie na spotkanku! A umnie wyleweczki pięęęęęęęęęęęęęęękne jak tralala! I wyszły po 17,-zł/m2 z miksokreta - zrobili w jeden dzień. No śłicznie jest po prostu! Byłam u Joasi i Jasia - ale mają hektary! Było fajosko! JKiedy ja już będę mieszkać? Byłam na targach turystycznych w Berlinie - fajnie było i psychicznie odpoczęłam - mam wrażenie, jakby mnie z tydzień nie było. Jutro jadę zobaczyć tynki zrobione przez tego magika, co go chcemy wziąć. Pozdrawiam wszystkich razem i osobno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 17.03.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 MAKSIU, wielkie dzięki! Szkoda że nie ma tam jednak spirytusu ale zawsze mogę tę miksturę nieco zmodyfikować Lecę po cytryny!!! Linka nie wiem czy i jak szybko maksiowi pomogła jego "nieco inna" mixtura, ale mój dziadek na mieszance ze spirytusem dożył do śmierci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 17.03.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Cześć Ivette, daj mi na priva namiar na ekipę od wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Józia - cześć kobieto! namiar podam w piątek - muszę wziąć od męża a jutro mam wolne Pozdrawiam serdecznie! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 17.03.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Dzięki Ivette,zajrzyj do "psycholog radzi" i odpowiedz na mój post.Zazdroszczę ci samopoczucia. Na drugi raz jadę z tobą do Berlina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.03.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 OK! Lecę do psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.03.2004 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Pozdrawiam wszystkich. U mnie kasting na wykonawców trwa- już 8 ekip myśli nad ceną- zobacyzmy co wymyslą, narazie sa niezjadliwi (tzn zjadliwi/uzjadliwieni ale dla mnie nie do przełknięcia).W przyszłym tygodniu wchodza robić wodę z kanalizą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts