nigri 17.04.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Szukam namiarów na czarnoziem - po lewobrzeżnej stronie Szczecina, albo w okolicach Polic. Również poszukuję czarnoziemu w atrakcyjnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 17.04.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Szukam namiarów na czarnoziem - po lewobrzeżnej stronie Szczecina, albo w okolicach Polic. Również poszukuję czarnoziemu w atrakcyjnej cenie Maggie, nigri - priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigri 17.04.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 17.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 delf wysłałem małe pytanko na prv, czy mogę liczyć na odpowiedź? z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 17.04.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 W sobote wybieram sie na rekonesans w sprawie tynkow zewnetrznych jakie firmy polecacie odwiedzic. Zalezy mi na jak najwiekszej ofercie, poznej bede cene negocjowal.Dodatkowo, moze ktos zamierza teraz system docieplen kupowac to zalozymy spolke, mam juz jednego znajomego z poza forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Szukam namiarów na czarnoziem - po lewobrzeżnej stronie Szczecina, albo w okolicach Polic. Również poszukuję czarnoziemu w atrakcyjnej cenie Maggie, nigri - priv. Widziałem ogłoszenie "czarnoziem " w sławoszewie na bramie wjazdowej do firmy ARYSTO tej od kominków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 17.04.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 W sobote wybieram sie na rekonesans w sprawie tynkow zewnetrznych jakie firmy polecacie odwiedzic. Zalezy mi na jak najwiekszej ofercie, poznej bede cene negocjowal. Dodatkowo, moze ktos zamierza teraz system docieplen kupowac to zalozymy spolke, mam juz jednego znajomego z poza forum. Witam, Powoli i u nas zbliża się pora na elewacje. Podwieszam się pod wpis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.04.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Szukam namiarów na czarnoziem - po lewobrzeżnej stronie Szczecina, albo w okolicach Polic. Również poszukuję czarnoziemu w atrakcyjnej cenie Maggie, nigri - priv. Widziałem ogłoszenie "czarnoziem " w sławoszewie na bramie wjazdowej do firmy ARYSTO tej od kominków A to muszę się przejechać, wszak to rzut beretem ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster33 18.04.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Droga Grupo, pomóżcie, potrzebuję pilnie namiary na malarzy. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.04.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 W sobote wybieram sie na rekonesans w sprawie tynkow zewnetrznych jakie firmy polecacie odwiedzic. Zalezy mi na jak najwiekszej ofercie, poznej bede cene negocjowal. Dodatkowo, moze ktos zamierza teraz system docieplen kupowac to zalozymy spolke, mam juz jednego znajomego z poza forum. Witam, Powoli i u nas zbliża się pora na elewacje. Podwieszam się pod wpis! Ja zdecydowalam sie na Caparola slikonowy Amphisilan jesli chodzi o klej to jest rewelacyjny badzo plastyczny i po wyschnieciu bardzo mocny . Co do tynku to dopiero sie przekonam . Mi ostatnio bardzo przypadla do gustu hurtownia Unibud przy ul Ku Sloncu kolo Cmentarza dostalam 20 % rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 18.04.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 W sobote wybieram sie na rekonesans w sprawie tynkow zewnetrznych jakie firmy polecacie odwiedzic. Zalezy mi na jak najwiekszej ofercie, poznej bede cene negocjowal. Dodatkowo, moze ktos zamierza teraz system docieplen kupowac to zalozymy spolke, mam juz jednego znajomego z poza forum. Witam, Powoli i u nas zbliża się pora na elewacje. Podwieszam się pod wpis! Też bym był zainteresowany, ale jakoś z tymi spółkami tu na grupie marnie to idzie. Już była akcja kominków i po wielkim szumie nic nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 18.04.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Pytanko z innej beczki, czy ktoś w Szczecinie montował wentylacje mechaniczną z rekuperatorem w domku z użytkowym poddaszem? Zastanawiam się którędy prowadzone są przewody wentylacyjne skoro na poddaszu są pokoje. Przy ściance kolankowej nie bardzo bo trzeba by dobudować ściankę a u mnie okna połaciowe przylegają do ścianki ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 18.04.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 W sobote wybieram sie na rekonesans w sprawie tynkow zewnetrznych jakie firmy polecacie odwiedzic. Zalezy mi na jak najwiekszej ofercie, poznej bede cene negocjowal. Dodatkowo, moze ktos zamierza teraz system docieplen kupowac to zalozymy spolke, mam juz jednego znajomego z poza forum. Witam, Powoli i u nas zbliża się pora na elewacje. Podwieszam się pod wpis! Też bym był zainteresowany, ale jakoś z tymi spółkami tu na grupie marnie to idzie. Już była akcja kominków i po wielkim szumie nic nie wyszło. Co masz na myśli z tą akcją dotyczącą kominków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.04.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 delf wysłałem małe pytanko na prv, czy mogę liczyć na odpowiedź? z góry dziękuję i pozdrawiam nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 18.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 18.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 W sobote wybieram sie na rekonesans w sprawie tynkow zewnetrznych jakie firmy polecacie odwiedzic. Zalezy mi na jak najwiekszej ofercie, poznej bede cene negocjowal. Dodatkowo, moze ktos zamierza teraz system docieplen kupowac to zalozymy spolke, mam juz jednego znajomego z poza forum. Witam, Powoli i u nas zbliża się pora na elewacje. Podwieszam się pod wpis! Też bym był zainteresowany, ale jakoś z tymi spółkami tu na grupie marnie to idzie. Już była akcja kominków i po wielkim szumie nic nie wyszło. Co masz na myśli z tą akcją dotyczącą kominków? Tez miała się zawiązać grupa chetnych na zakup "grupowy" u pewnego producenta i w ziązku z tym uzyskanie rabatu ale w efekcie nic nie wyszło, szczegółów nie chce mi się opisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 i znowu deszcz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 19.04.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Chyba faktycznie deszczowa pogoda wygoniła wszystkich z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 19.04.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 ...a u nas świeci słońce..... ciekawe jak długo... Może wszyscy grillują... żaby, bo w taką pogodę tylko one wychodzą, no może ślimaki jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.04.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam popołudniowo - urobiony po pachy na "ogrodzie" Czy możecie podpowiedzieć gdzie można sprawdzić aktualną wartość ciśnienia atmosferycznego dla miejscowości Bezrzecze lub okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts