Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Pytanko z innej beczki, czy ktoś w Szczecinie montował wentylacje mechaniczną z rekuperatorem w domku z użytkowym poddaszem? Zastanawiam się którędy prowadzone są przewody wentylacyjne skoro na poddaszu są pokoje. Przy ściance kolankowej nie bardzo bo trzeba by dobudować ściankę a u mnie okna połaciowe przylegają do ścianki ;-(

U mnie rekuperator znajduje sie w garazu. Przewody ida od niego na stryszek. Nad garazem mam scianke kolankowa z g-k, wiec przewody sa ukryte za nia. Dalej biegna po skosie, ukryte w ociepleniu. Na stryszku jest rozprowadzenie do poszczegolnych pomieszcze. Przewody biegnace na parter (cztery piony) zabudowalem g-k. Dwa z nich beda w przyszlosci zabudowane szafami, dwa pozostale niestety zostana. Jak nie zapomne aparatu, to moze cykne dzisiaj kilka zdjec.

Witam

Wczoraj właśnie ze Szwagrem i kolegą postawiliśmy pierwszy "budynek" na działce czytaj garaż blaszak i częściowo ogrodziliśmy niestety zabrakło mi ok 10 stempli budowlanych i z 70m siatki.

Czy ma ktoś do sprzedania 10szt stempli budowlanych i siatki leśnej przynajmniej 20m to 50m kupie już w Castoramie

Witam

Możecie napisać jak utwardzaliście swoje drogi dojazdowe za w 3-4 miesiące będę chciał utwardzić swoją drogę ale nie wiem jak mam się za to zabrać. Z tego co wiem najlepiej wysypać gruzem a potem żużel. Jakie są wasze doświadczenia skąd bierzecie gruz lub gdzie go ewentualnie szukać i jak? Jaki może być koszt utwardzenia drogi odcinek 70m. Ile kosztuje transport np. kamaz?, czy za gruz trzeba płacić czy płaci się tylko za transport jak wygląda sprawa żużlu - koszty, może ktoś przerabiał już ten temat i chce się podzielić doświadczeniem.

Szukam sklepu/firmy importującej chiński gres jadidi proszę o pomoc

Interesowałby mnie ten gresik lub inny o podobnej fakturze czyli beżowy z żyłkami

http://www.jdd-ceramica.com/newEbiz1/EbizPortalFG/portal/html/ProductInfoExhibit.html?ProductInfoExhibit_ProductID=c373e91483da8f398f7a08767cc641a6&ProductInfoExhibit_isRefreshParent=false

Interesowałby mnie ten gresik lub inny o podobnej fakturze czyli beżowy z żyłkami

http://www.jdd-ceramica.com/newEbiz1/EbizPortalFG/portal/html/ProductInfoExhibit.html?ProductInfoExhibit_ProductID=c373e91483da8f398f7a08767cc641a6&ProductInfoExhibit_isRefreshParent=false

Mam te kafle w salonie wraz z ich ciemniejszą wersją. Kupowiliśmy przy ulicy Zapadłej jest taki spory sklep z ceramiką mają tam dokładnie te kafle.

Mam te kafle w salonie wraz z ich ciemniejszą wersją. Kupowiliśmy przy ulicy Zapadłej jest taki spory sklep z ceramiką mają tam dokładnie te kafle.

Nie jestem ze szczecina :( mam zatem ogromną prośbę czy możesz mi dać szersze namiary na ten sklep nr telefonu