piotriwa 19.04.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 http://pogoda.meteor24.pl/szczecin.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.04.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 http://pogoda.meteor24.pl/szczecin.html Dziękuję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 20.04.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Pytanko z innej beczki, czy ktoś w Szczecinie montował wentylacje mechaniczną z rekuperatorem w domku z użytkowym poddaszem? Zastanawiam się którędy prowadzone są przewody wentylacyjne skoro na poddaszu są pokoje. Przy ściance kolankowej nie bardzo bo trzeba by dobudować ściankę a u mnie okna połaciowe przylegają do ścianki ;-( U mnie rekuperator znajduje sie w garazu. Przewody ida od niego na stryszek. Nad garazem mam scianke kolankowa z g-k, wiec przewody sa ukryte za nia. Dalej biegna po skosie, ukryte w ociepleniu. Na stryszku jest rozprowadzenie do poszczegolnych pomieszcze. Przewody biegnace na parter (cztery piony) zabudowalem g-k. Dwa z nich beda w przyszlosci zabudowane szafami, dwa pozostale niestety zostana. Jak nie zapomne aparatu, to moze cykne dzisiaj kilka zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 20.04.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam Wczoraj właśnie ze Szwagrem i kolegą postawiliśmy pierwszy "budynek" na działce czytaj garaż blaszak i częściowo ogrodziliśmy niestety zabrakło mi ok 10 stempli budowlanych i z 70m siatki. Czy ma ktoś do sprzedania 10szt stempli budowlanych i siatki leśnej przynajmniej 20m to 50m kupie już w Castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 20.04.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Przedwczoraj???? Czy to znaczy , ze przestalo lac? Bylam w Polsce tydzien i ani minuty bez deszczu. Dzialka cala mokra a my chcemy zaczynac w przyszlym tygodniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.04.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Przedwczoraj???? Czy to znaczy , ze przestalo lac? Bylam w Polsce tydzien i ani minuty bez deszczu. Dzialka cala mokra a my chcemy zaczynac w przyszlym tygodniu . Od wczoraj nie pada, a od jutra ma być ciepło - w sam raz na rozpoczęcie budowy! A ja dziś zaczęłam sezon rowerowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 20.04.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 aLien01 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 20.04.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 do kinimoD Witaj. Widzę, ze sąsiadami będziemy... Mam pytanie. Jakie możliwości w Wielgowie są w temacie internetu? Czy tylko TP? Moi sąsiedzi nie bardzo się orientują.... Mam w planie zamieszkać tam do końca wakacji, a co to za życie bez netu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 20.04.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Czesc, Slyszalem cos o radiowce i antenie na wiezy koscielnej. O innych mozliwosciach nie wiem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 20.04.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Slyszalem cos o radiowce i antenie na wiezy koscielnej Hihi... mam nadzieję, ze więcej niż Radio Maryja i TV Trwam... PZDR z Fiołkowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 20.04.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam Możecie napisać jak utwardzaliście swoje drogi dojazdowe za w 3-4 miesiące będę chciał utwardzić swoją drogę ale nie wiem jak mam się za to zabrać. Z tego co wiem najlepiej wysypać gruzem a potem żużel. Jakie są wasze doświadczenia skąd bierzecie gruz lub gdzie go ewentualnie szukać i jak? Jaki może być koszt utwardzenia drogi odcinek 70m. Ile kosztuje transport np. kamaz?, czy za gruz trzeba płacić czy płaci się tylko za transport jak wygląda sprawa żużlu - koszty, może ktoś przerabiał już ten temat i chce się podzielić doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 20.04.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 żużel? Trochę syfiasta sprawa.... może żwir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 20.04.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 może żwir dlatego szukam u was porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.04.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam serdecznie, PROSZE O NAMIARY NA POSADZKI BETONOWE!!!! albo kto z Was ma aktualną listę wykonawców??? prosze o pilną odpowiedz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 21.04.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Szukam sklepu/firmy importującej chiński gres jadidi proszę o pomoc Interesowałby mnie ten gresik lub inny o podobnej fakturze czyli beżowy z żyłkami http://www.jdd-ceramica.com/newEbiz1/EbizPortalFG/portal/html/ProductInfoExhibit.html?ProductInfoExhibit_ProductID=c373e91483da8f398f7a08767cc641a6&ProductInfoExhibit_isRefreshParent=false Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.04.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Kto do wylewki dawał włókna a kto dawał siatkę zbrojoną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.04.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Kto do wylewki dawał włókna a kto dawał siatkę zbrojoną ?? włókna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.04.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Szukam sklepu/firmy importującej chiński gres jadidi proszę o pomoc Interesowałby mnie ten gresik lub inny o podobnej fakturze czyli beżowy z żyłkami http://www.jdd-ceramica.com/newEbiz1/EbizPortalFG/portal/html/ProductInfoExhibit.html?ProductInfoExhibit_ProductID=c373e91483da8f398f7a08767cc641a6&ProductInfoExhibit_isRefreshParent=false Mam te kafle w salonie wraz z ich ciemniejszą wersją. Kupowiliśmy przy ulicy Zapadłej jest taki spory sklep z ceramiką mają tam dokładnie te kafle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 21.04.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Szukam sklepu/firmy importującej chiński gres jadidi proszę o pomoc Interesowałby mnie ten gresik lub inny o podobnej fakturze czyli beżowy z żyłkami http://www.jdd-ceramica.com/newEbiz1/EbizPortalFG/portal/html/ProductInfoExhibit.html?ProductInfoExhibit_ProductID=c373e91483da8f398f7a08767cc641a6&ProductInfoExhibit_isRefreshParent=false Mam te kafle w salonie wraz z ich ciemniejszą wersją. Kupowiliśmy przy ulicy Zapadłej jest taki spory sklep z ceramiką mają tam dokładnie te kafle. Nie jestem ze szczecina mam zatem ogromną prośbę czy możesz mi dać szersze namiary na ten sklep nr telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.04.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich . Pochwale sie kto mnie odwiedzil za plotem http://images31.fotosik.pl/225/47e2660336608e91.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts