S.P. 19.03.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Józia, no to znaczy, że nie tylko ja mam w domu święto, mój mężuś ma urodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.03.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 A ja wczoraj podejmowałam gości w domu, który nie ma jeszcze dachu. Mój mąż stwierdził, że dom bez dachu to też jest jakaś koncepcja pod warunkiem, że nie pada. A tak wogóle to gościliśmy Bikosę z chłopakami, tzn. ten mniejszy spał słodziudko i olał gościnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.03.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 SP, ucałuj mężulka. Jednak ci mężowie to pożyteczne stworzonka, pod warunkiem, że mają krótką smycz Ale mi się zaraz oberwie od panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 A umnie wyleweczki pięęęęęęęęęęęęęęękne jak tralala! I wyszły po 17,-zł/m2 z miksokreta - zrobili w jeden dzień. No śłicznie jest po prostu! Ivette, a taka cena to już z materiałem (zostawiasz bez wylewek i zastajesz wylewki), czy jak? Stassiek - tak! I to w jeden dzień - przychodzisz i masz baaaaaaardzo dużo podłogi - ślicznie po prostu! jak chcesz namiar, to dam na priva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 z poważnych, budowlanych, tematów: kto ma u siebie drenaż? Ja mam! A co chcesz wiedzieć? opuścić na 2 dni, a piszą i piszą. jestem dopiero w połowie 101 strony. Ivette chcę wiedzieć czy robić, czy nie. i jakie ksozta Jak masz glinę i wodę pod nią to warto - nam wyszło cosik ok. 1500,-zł ale praca własna - czyli teściu kopał rów naokoło domu i z mężulkiem te rury i żwirki wtykali ale ostatecznie biały ma podłączyć do kanalizy deszczowej. Zrobiliśmy, bo boimy się zalewania fundamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 A umnie wyleweczki pięęęęęęęęęęęęęęękne jak tralala! I wyszły po 17,-zł/m2 z miksokreta - zrobili w jeden dzień. No śłicznie jest po prostu! Jutro jadę zobaczyć tynki zrobione przez tego magika, co go chcemy wziąć.[uote] czyli jesteś zadowolona z podłóg? to dobrze wróży dla mnie po ile masz te tynki? Czupurku - ja też lubię takie konferencyjki Co do wylewek, to polecam z czystym sercem - równiutkie, czyściutko i taniutkie Ten facet robi też tynki gipsowe z maszyny - chce po 17,-zł./m2 na gotowo. Ja się jednak czaję na tynki cementowo-wapienne ręczne - mamy gościa po 15,-zł./m2 za robociznę + ca. 3,-zł/m2 za materiał - jadę we wtorek zobaczyć jego robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Witam w piąteczek! Jeden dzień mnie nie było a tyle tu spraw - ale za to jaka poczułam się potrzebna, że tyle osób czeka na info ode mnie. Wczoraj latałam za ociepleniami - dostałam bardzo dobrą ofertę w Węglu i Stali koło dworca Niebuszewo - JOASIU DZIĘKI! Byłam też u Teski - ach, się naoglądałam! Ale ona ma pięknie! Nic, tylko się wprowadzać. Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 19.03.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Józia, no to znaczy, że nie tylko ja mam w domu święto, mój mężuś ma urodzinki. Moja żonka też ma dzisiaj urodzinki (bo miała być chłopakiem Józefem ) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 19.03.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Ivette, to super! Oczywiście, że proszę o namiary Kto tu pytał o drenaż, Czupurek? Ja też mam, opisze jak było u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.03.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Kto ma przydomową oczyszczalnię i gdzie kupił. Mój hydraulik przyniósł mi ofertę w Euro!! SZOK!!!Ponad 7 tys na polskie! To w Polsce nie produkuję tak prostego urządzenia, jak oczyszczalnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.03.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Józia ja mam oczyszczalnie przydomową, ze żwirem i materiałami kosztowała mnie 4800 gdybyś chciała namiar to podam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.03.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Wociek życzenia dla żonki. Wszystkiego wymarzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Ivette, to super! Oczywiście, że proszę o namiary Kto tu pytał o drenaż, Czupurek? Ja też mam, opisze jak było u mnie Stasiek - podałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Ja też pozdrawiam wszystkich Józków i Józie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.03.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 o kurcze! no właśnie dzisiaj dyspenza!! Dużo zdrowia dla Józków i Józiek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.03.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 również dołączam się do życzeń dla Józiów i Józków buziaczki dla wszystkich solenizantów dzisiejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 19.03.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Witam wszystkich! ja też się dołączam do życzeń Czupurek-masz na priv namiar na gościa od kanalizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 19.03.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 A może coś dla rozrywkihttp://www.narva.ee/~nedo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 19.03.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.03.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Ivette, to super! Oczywiście, że proszę o namiary Kto tu pytał o drenaż, Czupurek? Ja też mam, opisze jak było u mnie no opisz wreszcie, czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts