martelia 22.04.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 witam wszystkich po dłuższej przerwie W końcu świeci słońce !!! Chciałam polecić fantastycznych brukarzy : 0601 696 951. Są już na liście, a ja potwierdzam ich rzetelność, pracowitość i profesjonalizm. Polecam także producenta bram wjazdowych i ogrodzeń : We-sa. Siedzibę mają na Jasnej i mieli na Kwiatowej, ale przenieśli się do Skarbimierzyc, tel 091 483 44 24, 509 891 910. Ceny niższe niż Wiśniowski, profesjonalne podejście do klienta, słowni, terminowi. My jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.04.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 witam wszystkich po dłuższej przerwie W końcu świeci słońce !!! Chciałam polecić fantastycznych brukarzy : 0601 696 951. Są już na liście, a ja potwierdzam ich rzetelność, pracowitość i profesjonalizm. Polecam także producenta bram wjazdowych i ogrodzeń : We-sa. Siedzibę mają na Jasnej i mieli na Kwiatowej, ale przenieśli się do Skarbimierzyc, tel 091 483 44 24, 509 891 910. Ceny niższe niż Wiśniowski, profesjonalne podejście do klienta, słowni, terminowi. My jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiam A czy ciekawe maja wzory ogrodzen .Jakie teraz sa to koszty za przeslo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kammaje 22.04.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Polecam także producenta bram wjazdowych i ogrodzeń : We-sa. Siedzibę mają na Jasnej i mieli na Kwiatowej, ale przenieśli się do Skarbimierzyc, tel 091 483 44 24, 509 891 910. Ceny niższe niż Wiśniowski, profesjonalne podejście do klienta, słowni, terminowi. My jesteśmy bardzo zadowoleni. A ja ze słyszenia (z pierwszej ręki) znam oodmienną opinię. Robili małą robotę i jak przyszło do rozliczenia, to przedstawili wyższą cenę niż na umowie. No i zaczęli wmawiać, że informowali o wyższej cenie mailem. Dochodzenie wykazało, że jednak maila nie wysłali, a jedynie zapisali w "brudnopisie". Inwestor zaproponował, że w takiej sytuacji różnicę dzielą na pół - połowę pokrywa inwestor, a połowę wykonawca gdyż nie poinformował o zmianie ceny. I co się okazało - We-sa stwierdziła, że to im się nie kalkuluje i że demontują to co zrobili. A różnica wynosiła jakieś 500 czyli połowa to 250. Ciekawe ile kosztowało wysłanie ludzi do demontażu i koszt materiałów, których nie dało się odzyskać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 22.04.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Stoimy przed wyborem okien. I nie wiemy:okna avante(na Ku Słońcu-Rado),czy vetrex(też na Ku Słońcu -Okno-Serwis Czy ktoś u nich zamawiał?Proszę o porady i opinie. Dziękuję Ja zakładałem u Rado-Okna. Bardzo dobry produkt, sprawnie i układnie ... Foty w linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 22.04.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 ...mam jeszcze prośbę, do namiarów jest lista wykonawców lub priva. Gdzieś po drodze było ustalone, że nie reklamujemy na tym forum, bo zaraz polecą nam reklamy wykonawców i ciężko będzie sprawdzić kto pisze, czy zadowolony klient czy pan murarz Wiesio... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 22.04.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 kammaje FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 259 Skąd: Szczecin/Dobra WEST powinno być Good West... Pozdrowienia dla Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo69 23.04.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Czy możecie polecić dobrą firmę z oknami drewnianymi? Jakie waszym zdaniem najlepsze okna dachowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaMarcin1719502044 23.04.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam w kolejny piękny dzionek;-) Chcieliśmy przeprowadzać się na majówke a tu masz ci los ekipa nam zawalila.I pilnie poszukujemy kogos kto wyszpachluje i pomaluje ściany....I powiedzcie ile ta przyjemność będzie naskosztować,jednokrotne szpachlowanie i malowanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 23.04.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Czy możecie polecić dobrą firmę z oknami drewnianymi? Jakie waszym zdaniem najlepsze okna dachowe? Witaj, jeśli chodzi o okna dachowe mam Fakro FPP Pre Select i jestem z nich bardzo zadowolony, na pewno znajdą się zawsze lepsze i droższe, ale też nie ma co przesadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 23.04.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Jeszcze raz zapytam w sprawie kominków. Firma ARYSTO z Dobrej Sczczecińskiej, brał ktoś u nich ?.ARYSTO mieści się w Sławoszewie a nie w Dobrej Szczecińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 23.04.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Kto do wylewki dawał włókna a kto dawał siatkę zbrojoną ?? U mnie na parterze siatka, a to ze wzgledu na gruba warstwe styropianu (14cm) i podlogowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.04.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Poszukuję pilnie namiarów na transport z małym hds-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 23.04.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Kto do wylewki dawał włókna a kto dawał siatkę zbrojoną ?? U mnie na parterze siatka, a to ze wzgledu na gruba warstwe styropianu (14cm) i podlogowke. U mnie grubość styropianu podobna i na calosci podlogowka. Czyli uwazasz ze powinienem dac siatke? Kurcze mam metlik a w piatek wchodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 23.04.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 bimbelt bitter czy mogę Was prosić o namiary na firmy z których macie rekuperatory???? z góry dziękuję A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 23.04.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Poszukuję pilnie namiarów na transport z małym hds-em Witam i podaje: Pan Polonis tel. 0601 635 524 slowny i taki zabawny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 23.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 JAK ZDOBYC AKTUALNA LISTE WYKONAWCOW???? prosze o podpowiedz... kiedys dystrybuowal KLAUS, ale dawno mnie nie bylo, wiec moze cos sie zmienilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 23.04.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Jakie waszym zdaniem najlepsze okna dachowe? FAKRO I VELUX, TO TAKIE MERCEDESY.... i do tego całe mnóstwo dostępnych dodatków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.04.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Dzięki jolly ! Listę wykonawców prowadzi teraz i rozsyła matam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 23.04.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 kinimoD wielkie dzięki za stemple i siatkę. A wszystkim chcę zakomunikować, że są jeszcze w Szczecinie ludzie którzy pomagają innym bezinteresownie.kinimoD budujesz bardzo ładny dom i okolica też ciekawa. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.04.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 PROSZE O NAMIARKI NA POSADZKI !!!! Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts