Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam wszystkich po dłuższej przerwie :)

W końcu świeci słońce !!!

Chciałam polecić fantastycznych brukarzy : 0601 696 951. Są już na liście, a ja potwierdzam ich rzetelność, pracowitość i profesjonalizm.

Polecam także producenta bram wjazdowych i ogrodzeń : We-sa. Siedzibę mają na Jasnej i mieli na Kwiatowej, ale przenieśli się do Skarbimierzyc, tel 091 483 44 24, 509 891 910. Ceny niższe niż Wiśniowski, profesjonalne podejście do klienta, słowni, terminowi. My jesteśmy bardzo zadowoleni.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

witam wszystkich po dłuższej przerwie :)

W końcu świeci słońce !!!

Chciałam polecić fantastycznych brukarzy : 0601 696 951. Są już na liście, a ja potwierdzam ich rzetelność, pracowitość i profesjonalizm.

Polecam także producenta bram wjazdowych i ogrodzeń : We-sa. Siedzibę mają na Jasnej i mieli na Kwiatowej, ale przenieśli się do Skarbimierzyc, tel 091 483 44 24, 509 891 910. Ceny niższe niż Wiśniowski, profesjonalne podejście do klienta, słowni, terminowi. My jesteśmy bardzo zadowoleni.

Pozdrawiam

A czy ciekawe maja wzory ogrodzen .Jakie teraz sa to koszty za przeslo :lol:

A ja ze słyszenia (z pierwszej ręki) znam oodmienną opinię. Robili małą robotę i jak przyszło do rozliczenia, to przedstawili wyższą cenę niż na umowie. No i zaczęli wmawiać, że informowali o wyższej cenie mailem. Dochodzenie wykazało, że jednak maila nie wysłali, a jedynie zapisali w "brudnopisie". Inwestor zaproponował, że w takiej sytuacji różnicę dzielą na pół - połowę pokrywa inwestor, a połowę wykonawca gdyż nie poinformował o zmianie ceny. I co się okazało - We-sa stwierdziła, że to im się nie kalkuluje i że demontują to co zrobili. A różnica wynosiła jakieś 500 czyli połowa to 250. Ciekawe ile kosztowało wysłanie ludzi do demontażu i koszt materiałów, których nie dało się odzyskać??

Witam w kolejny piękny dzionek;-)

Chcieliśmy przeprowadzać się na majówke a tu masz ci los ekipa nam zawalila.

I pilnie poszukujemy kogos kto wyszpachluje i pomaluje ściany....

I powiedzcie ile ta przyjemność będzie naskosztować,jednokrotne szpachlowanie i malowanie

Pozdrawiam