inches 12.05.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Uff.... jestem po kolejnym castingu na ekipy budowlane. Czy ktoś miał do czynienia z ekipą Witolda Walczaka???Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 12.05.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Uff.... jestem po kolejnym castingu na ekipy budowlane. Czy ktoś miał do czynienia z ekipą Witolda Walczaka??? Proszę o opinie. Cześć najlepiej od razu Matam pytaj, oni u niego budowali:) U nas też na castingu byli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 12.05.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Uff.... jestem po kolejnym castingu na ekipy budowlane. Czy ktoś miał do czynienia z ekipą Witolda Walczaka??? Proszę o opinie. Cześć najlepiej od razu Matam pytaj, oni u niego budowali:) U nas też na castingu byli:) Generalnie poleca, ale znam tylko jedną opinie. A u Was nie wygrał casingu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 12.05.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 nie, znaleźliśmy inną ekipę i z niego zrezygnowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo69 12.05.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Mam namiary na STYROPIAN 103,00 PLN NETTO/m3 i POROTON 5,20 PLN BRUTTO za sztukę. Ceny z transportem i rozładunkiem. Ale tylko większe ilości . Jak ktoś chce namiary to PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 12.05.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 nie, znaleźliśmy inną ekipę i z niego zrezygnowaliśmy. To może mi ją polecisz skoro miała inne walory Napisz mi jakieś info na priv. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 13.05.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Dawno sie nie udzielalem, wiec Witam nowych, oraz gratulacje dla M3. Gratulacje takze dla bimbelta . Jak kogos przegapilem kto sie juz wprowadzil to rowniez gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 13.05.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Pilnie poszukuje ekipy do ocieplenia. Poprzednia ekipa zadzwonila ze moze wejsc w polowie lipca, a ja mam dom zawalony styropianem bo wg umowy mieli wejsc do 1 czerwca !! Umawialismy sie ze 2 miesiace wczesniej i jak ostatnio rozmawialem to nie zlgaszali jakis uwag.Dodam ze ekipa z polecenia i jest na liscie, metne tlumaczenie i pozniejsze nieodebranie telefonu powoduje ze czlowiekowi krew sie gotuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda787 13.05.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 witam, czy moze ktoś polecic firme jezeli chodzi o meble kuchenne? gdzie najlepiej isc.Pozdrawiam,Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo69 13.05.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 witam, czy moze ktoś polecic firme jezeli chodzi o meble kuchenne? gdzie najlepiej isc Ja mam sprawdzonego człowieka który mi robił kuchnię na wymiar i jestem z niego bardzo zadowolony.Namiary na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 13.05.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam Jakie ponieśliście koszty za stan surowy otwarty (ściany bez ocieplenia, dach poryty dachówką, bez stolarki okiennej i drzwiowej)? Chodzi mi tylko o koszty materiałów i robocizny za ten etap, bez kosztów działki, papierków i mediów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 13.05.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam Jakie ponieśliście koszty za stan surowy otwarty (ściany bez ocieplenia, dach poryty dachówką, bez stolarki okiennej i drzwiowej)? Chodzi mi tylko o koszty materiałów i robocizny za ten etap, bez kosztów działki, papierków i mediów. Sadze ze powninniscie liczyc okolo 1000-1100 za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo69 13.05.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 I takie pytanko. O ile kW wystąpić do ENEI ????.Mój dom około 260m2 dwie kuchenki elektryczne ze 3 telewizory 2 komputery kupe światła pompa w studni pompa ciepła (może) plus wszystkie elektryczne gadzety jak pralka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 13.05.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Kierwonik Budowy Poszukiwany !!!!Poszukuję kierownika budowy, takiego co oprócz wpisu do dziennika zajrzy na budowę i wyłapie błędy, czasami doradzi. Czy możecie mi kogoś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo69 13.05.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Dzisiaj byłem na budowie a w zasadzie początku budowy - wytyczenie budynku - u kumpla i słuchajcie za wybudowanie domu parterowego z użytkowym poddaszem dach dwuspadowy firma szczecińska bierze 100.000 zł - MASAKRA. W tym roku, gdzieś w lutym, rozmawiałem z budowlańcami - góralami którzy koło mojej działki budowali dom i powiedzieli że za budowę domu biorą ok 50.000 zł. CZy aż tak znowu usługi podrożały ? pozdrawiam A mój domek http://www.archipelag.pl/projekty-domow/seweryna/ któy dachu ma 380m2 i wsumie 260m2 chałupy za Robociznę zapłacę 48 tyś z ułożeniem dachu itp. Firma sprawdzona przez kilku znajomych bardzo solidna ale niestety z lubuskiego i do mnie przyjeżdzają tylko dlatego, że znają teściową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 13.05.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 witam, czy moze ktoś polecic firme jezeli chodzi o meble kuchenne? gdzie najlepiej isc Ja mam sprawdzonego człowieka który mi robił kuchnię na wymiar i jestem z niego bardzo zadowolony.Namiary na PRIV ja też poproszę Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 13.05.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam Jakie ponieśliście koszty za stan surowy otwarty (ściany bez ocieplenia, dach poryty dachówką, bez stolarki okiennej i drzwiowej)? Chodzi mi tylko o koszty materiałów i robocizny za ten etap, bez kosztów działki, papierków i mediów. U mnie ok. 180K za 140 m kw. użytkowej, 210 całkowitej. Pytanie trochę z innej beczki, czy w sprzedaży mieszkań jest taki zastój, czy tylko ja mam taki problem ? Od kilku miesięcy próbuję sprzedać mieszkanie i wielkie NIC. A biura nieruchomosci, to tylko mnie denerwują . Kombinują, kłamią że mają juz klienta, żeby tylko podpisać umowę na ofertę i później oczywiście cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 13.05.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam Jakie ponieśliście koszty za stan surowy otwarty (ściany bez ocieplenia, dach poryty dachówką, bez stolarki okiennej i drzwiowej)? Chodzi mi tylko o koszty materiałów i robocizny za ten etap, bez kosztów działki, papierków i mediów. U mnie ok. 180K za 140 m kw. użytkowej, 210 całkowitej. Pytanie trochę z innej beczki, czy w sprzedaży mieszkań jest taki zastój, czy tylko ja mam taki problem ? Od kilku miesięcy próbuję sprzedać mieszkanie i wielkie NIC. A biura nieruchomosci, to tylko mnie denerwują . Kombinują, kłamią że mają juz klienta, żeby tylko podpisać umowę na ofertę i później oczywiście cisza. W sumie wszystko zalezy od ceny, jak dalismy wyzsza to byly glownie telefony, jak znizylismy to w ciagu tygodnia mieszkanie sie sprzedalo. W sumie kazdy telefon to byl ogladajacy. Dalismy ogloszenie w duzej liczie serwisow ale telefony bylu glownie z gratki i infoludka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.05.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Słuchajcie, mam pytanie.... czy ktoś wie gdzie można w okolicach Szczecina kupić szambo? najlepiej betonowe, byle jak najtaniej, pojemność tak koło 6m3sprawa dość pilna.. jeśli macie jakieś namiary to z góry dziekujepozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 13.05.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam Jakie ponieśliście koszty za stan surowy otwarty (ściany bez ocieplenia, dach poryty dachówką, bez stolarki okiennej i drzwiowej)? Chodzi mi tylko o koszty materiałów i robocizny za ten etap, bez kosztów działki, papierków i mediów. U mnie ok. 180K za 140 m kw. użytkowej, 210 całkowitej. Pytanie trochę z innej beczki, czy w sprzedaży mieszkań jest taki zastój, czy tylko ja mam taki problem ? Od kilku miesięcy próbuję sprzedać mieszkanie i wielkie NIC. A biura nieruchomosci, to tylko mnie denerwują . Kombinują, kłamią że mają juz klienta, żeby tylko podpisać umowę na ofertę i później oczywiście cisza. W sumie wszystko zalezy od ceny, jak dalismy wyzsza to byly glownie telefony, jak znizylismy to w ciagu tygodnia mieszkanie sie sprzedalo. W sumie kazdy telefon to byl ogladajacy. Dalismy ogloszenie w duzej liczie serwisow ale telefony bylu glownie z gratki i infoludka. Mam ten sam problem, totalny zastój. Oprócz gratki, infoludka i otodom gdzie jeszcze dawaliście ogłoszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts