tomadyna 05.06.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Przypominam się z tematem: Jak wykończyć brzeg kafli w dość sporym łuku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 05.06.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Witam, nie wiecie ile kosztuje tona takiego grubego żwiru, muszę zamówić na drenaż i trochę chcę też na ściezki w ogródku wysypać, i jeszcze ile mniej więcej potrzeba takiego żwiru na 40 mb drenażu? ja ostatnio pytałem o bardzo gruby żwir na opaskę - cena wychodziła 170 za m3 no to taki gruby chyba też jest dobry na drenaż, podeślij namiar gdzie dzwoniłeś , dzięki U mnie żwir, zamawiany tylko do drenażu, nie był bardzo gruby. Myślę, że powinniście się dowiedzieć, jakiego żwiru potrzebujecie, zanim zamówicie. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 05.06.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Słuchajcie czy ktoś ostatnio kupował dziennik budowy? Nie mogę nigdzie dostać takowego:) Czyżby wszyscy na gwałt zaczęli budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 05.06.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Witam, nie wiecie ile kosztuje tona takiego grubego żwiru, muszę zamówić na drenaż i trochę chcę też na ściezki w ogródku wysypać, i jeszcze ile mniej więcej potrzeba takiego żwiru na 40 mb drenażu? ja ostatnio pytałem o bardzo gruby żwir na opaskę - cena wychodziła 170 za m3 no to taki gruby chyba też jest dobry na drenaż, podeślij namiar gdzie dzwoniłeś , dzięki U mnie żwir, zamawiany tylko do drenażu, nie był bardzo gruby. Myślę, że powinniście się dowiedzieć, jakiego żwiru potrzebujecie, zanim zamówicie. Tak na logike, to warstwe przepuszczalna mozna zrobic nawet z gruzu. Byle zbite to nie bylo i woda mogla swobodnie przeplywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 05.06.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Przypominam się z tematem: Jak wykończyć brzeg kafli w dość sporym łuku. wyciąć po łuku, przymierzyć, narysować łuk na kazdym kaflu i zawieść do przycięcia, bo jak inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 05.06.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Słuchajcie czy ktoś ostatnio kupował dziennik budowy? Nie mogę nigdzie dostać takowego:) Czyżby wszyscy na gwałt zaczęli budować? jak masz czas to możesz zamówic na allegro, np. tutaj http://www.allegro.pl/item373151585_dziennik_budowy_db_a_dla_budynkow_jednorodzinnych.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 05.06.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Gdzie jest największy wybór cegieł klinkierowych? Muszę coś dobrać na komin - dużo tego nie potrzebuję - musi byc na placu bo nikt nie bedzie ściągał takiej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 05.06.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Słuchajcie czy ktoś ostatnio kupował dziennik budowy? Nie mogę nigdzie dostać takowego:) Czyżby wszyscy na gwałt zaczęli budować? W urzędzie Miasta dostaliśmy (zapłaciliśmy) już wypełniony i gotowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 05.06.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Słuchajcie czy ktoś ostatnio kupował dziennik budowy? Nie mogę nigdzie dostać takowego:) Czyżby wszyscy na gwałt zaczęli budować? W urzędzie Miasta dostaliśmy (zapłaciliśmy) już wypełniony i gotowy... My też 9,20 zł. jak dobrze pamiętam - wypisane wszystkie dane na okładce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 05.06.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No tak ale my składamy w Policach:) Podjadę do UM i kupię w takim razie jutro, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 05.06.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No tak ale my składamy w Policach:) Podjadę do UM i kupię w takim razie jutro, dzieki ponoć też w castoramie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 05.06.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No tak ale my składamy w Policach:) Podjadę do UM i kupię w takim razie jutro, dzieki ponoć też w castoramie są... gdzie kupowałeś cegłę klinkierową - też szukam szarej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 05.06.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 gdzie kupowałeś cegłę klinkierową - też szukam szarej Świat Klinkieru, w Płoni, naprzeciwko Straży Pożarnej, lub koło Leroin Merlin, chyba Obortycka. Chociaż pierwszą partię kupowaliśmy w składzie budowlanym w Dobrej. Skład drewna i materiały budowlane... nie pamiętam nazwy firmy. Cegła MATRIX... Koniecznie kupcie fugo-zaprawę do klinkieru i białe rękawiczki dla robotników... Widać wszystkie nie doczyszczone elementy... Potem to już tylko oryginalna Coca Cola daje radę. Nie ma lepszego sposobu na doczyszczenie klinkieru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 05.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 z innej bajki...Nie którzy z nas, po wybudowaniu domku szukamy sobie pieska... Ja już znalazłem... Był już wątek na tym forum o Berneńskich Psach Pasterskich..W hodowli, w której kupiliśmy naszego pupila jest jeszcze jeden piesek do kupienia. To jedna z najlepszych hodowli tej rasy w PL. Gdyby ktoś z Was miał ochotę, to ten maluch czeka na swoich nowych opiekunów... : http://www.hodowla.ehost.pl/beryl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 06.06.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 z innej bajki... Nie którzy z nas, po wybudowaniu domku szukamy sobie pieska... Ja już znalazłem... Był już wątek na tym forum o Berneńskich Psach Pasterskich.. W hodowli, w której kupiliśmy naszego pupila jest jeszcze jeden piesek do kupienia. To jedna z najlepszych hodowli tej rasy w PL. Gdyby ktoś z Was miał ochotę, to ten maluch czeka na swoich nowych opiekunów... : http://www.hodowla.ehost.pl/beryl.html Ale Extra Piesek - mażenie mojej żony, szkoda, że ogrodzenie będe robił dopiero w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.06.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam przed weekendowo Kiedyś na terenie ornamentu był taki sklep z klejami - można tam było dostać najróżniejsze kleje do wszystkiego. Czy ktoś się orientuje gdzie go przenieśli ? Potrzebuję kupić klej który pozwoli mi przykleić blachę (149cmx120cm) nierdzewną bezpośrednio do ściany i najlepiej gdyby warstwy kleju nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.06.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a może ktoś jest na bieżąco z cenami tarasów drewnianych? ile teraz sobie wołają za robociznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.06.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam przed weekendowo Kiedyś na terenie ornamentu był taki sklep z klejami - można tam było dostać najróżniejsze kleje do wszystkiego. Czy ktoś się orientuje gdzie go przenieśli ? Potrzebuję kupić klej który pozwoli mi przykleić blachę (149cmx120cm) nierdzewną bezpośrednio do ściany i najlepiej gdyby warstwy kleju nie było widać chcesz zabezpieczyć ścianę nad kuchenką? ja kleiłem zwykłym klejem montażowym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 06.06.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a może ktoś jest na bieżąco z cenami tarasów drewnianych? ile teraz sobie wołają za robociznę? Witam, te deski co u Ciebie leżą przy podjeździe to na taras?, też będę robił drewniany, gdzie kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 06.06.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a może ktoś jest na bieżąco z cenami tarasów drewnianych? ile teraz sobie wołają za robociznę? Witam, te deski co u Ciebie leżą przy podjeździe to na taras?, też będę robił drewniany, gdzie kupowałeś? Słuszne pytanie Też planujemy drewniany taras - jeszcze trochę czasu do tego etapu ale materiał trzeba namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts