Teska 20.06.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 no nie mozliwe dzis nikt tu nie zagladał.........no wieczorkowo ja ogrodniczo szkólka w zdrojach sie wyprzedaje wszystkie roślinki sa 40% taniej sz piekne roze szczepione na pniu po 20 zł...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.06.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 no nie mozliwe dzis nikt tu nie zagladał.........no wieczorkowo ja ogrodniczo szkólka w zdrojach sie wyprzedaje wszystkie roślinki sa 40% taniej sz piekne roze szczepione na pniu po 20 zł...... zaglądał, zaglądał, tylko nic nie pisał a którą szkółkę masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 20.06.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Hejka , potrzebuję namiaru na stemple budowlane. Ktoś ostatnio kupował? Jaka cena z transportem? ___________ Pozdrowionka Aleksandra A może wypożyczyć profesjonalne skręcane podpory....? Dzięki za radę , ale ja potrzebuję jako słupki ogrodzeniowe. Znalazłam po 5 zł/szt. Transport 50 zł. Chyba taniej nie będzie. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Jesli można wiedzieć, to gdzie takie słupki po 5 zeta mogę kupic? Hejka, znalazłam ogłoszenie w Kontakcie. Nr tel. 0790407082. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.06.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 no nie mozliwe dzis nikt tu nie zagladał.........no wieczorkowo ja ogrodniczo szkólka w zdrojach sie wyprzedaje wszystkie roślinki sa 40% taniej sz piekne roze szczepione na pniu po 20 zł...... zaglądał, zaglądał, tylko nic nie pisał a którą szkółkę masz na myśli? tzn to szkółko -sklep nie wiem jaka to jest ulica.jadac od strony autostrady poznanskiej skrecasz w prawo- jakbys chcial jechac np do selgrosa i po prawej jest ta szkolka czy sklep;dzis tam bylam maja te roze- wielkokwiatowe normalnie sa po okolo 50-60 zl...niektore wygladaja jak wygladaja, ale jak to roza bedzie z nia oki. maja jescze sporo roslin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 20.06.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Hej! Też bym bardzo chciała! Wczoraj wystąpił o pozwolenie na budowę! To już sukces, krok milowy... Teraz rozglądamy się za ekimpą... Słuchajcie czy ktoś się może orientował, w temacie zamówienia mebli kuchennych u naszego zachodniego sąsiada, gdzieś niedaleko granicy? Skoro materiały budowlane są tańsze to meble może też Pozdrawiam... Zachcianka pogońcie do roboty tego architekta. Fajnie będzie oglądać jak Wasz domek rośnie w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 20.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Jeśli mogę coś zaproponować.... mój mąż pracuje w Open Finance (oferta 24 banków w jednym miejscu) jeśli jest ktoś zainteresowany to podam namiar na priv. Jeśli chodzi o Open F. to jak uciekałem z cholernego PKO BP to następne kredyty załatwiałem przez Open i w Millenium. Szybko sprawnie i nie trzeba sobie głowy paperami zawracać. Moje sprawy zawsze prowadził bardzo sympatyczny Pan Arkadiusz. K. Również mogę dać namiary. Aktualnie mam kredyt w Millenium , franki, marża 0,5 + Libor 3M. Hej Maro, Jesli mozesz to podaj (moze na priv) jakie proporcje wkladu wlasnego do kredytu, byla prowizja przyg.? Nie wiem jak pozostale warunki ale te co opisujesz to świetne! - moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 20.06.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Z innej beczki: Do uzytkowników schodów drabinkowych (takich skladanych). Potrzebuje takie kupić, żeby mieć jak dostać się na strych. Pytania: czym sie kierowaliscie kupujac takie schody, czy metalowe, czy drewniane, z poręczą, jakie wymiary (coby się solidny chłop zmieścił), gdzie kupiliscie, inne cenne uwagi. Musze miec takie schody w poniedziałek - wiec bedę zobowiazany za szybkie (i treściwe) odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 20.06.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Z innej beczki: Do uzytkowników schodów drabinkowych (takich skladanych). Potrzebuje takie kupić, żeby mieć jak dostać się na strych. Pytania: czym sie kierowaliscie kupujac takie schody, czy metalowe, czy drewniane, z poręczą, jakie wymiary (coby się solidny chłop zmieścił), gdzie kupiliscie, inne cenne uwagi. Musze miec takie schody w poniedziałek - wiec bedę zobowiazany za szybkie (i treściwe) odpowiedzi. Schody drewniane (lekkie, estetyczne, montuje się je pośrednio do więźby), trzy rozmiary, zdecydowanie FAKRO http://www.fakro.pl/schody_strychowe/index.php, ok 400zł np. w EXTRA DACH od ręki! (można się potargować ) http://www.extradach.com/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 21.06.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Witam, czy ktoś się orientuje jak obliczyć ilość potrzebnych bloczków na fundamenty jeżeli mamy w projekcie zmianę z fundamentów lanych na bloczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.06.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Witam, czy ktoś się orientuje jak obliczyć ilość potrzebnych bloczków na fundamenty jeżeli mamy w projekcie zmianę z fundamentów lanych na bloczki? Bloczek zwykle ma wymiar24x12x38 (szer x wys x dlug). Liczysz dlugosc fundamentow - dzielisz przez 38 (dlugosc). Masz wtedy ilosc bloczkow w warstwie. ilosc warstw obliczasz dzielac wysokosc przez 12 (wys) plus ewentualnie grubosc zaprawy, ale ja bym tego nie liczyl. Teraz mnozysz liczbe warstw przez ilosc bloczkow w warstwie i masz ilosc bloczkow. Trzeba pamietac jeszcze o stratach, cieciach. Generalnie ja nie liczylem tylko zamawialem bloczki, Na sam koniec zostalo policzone tyle ile brakuje i ostatni transport zalatwil sprawe. Wszystko zalezy skad sie bierze i jakie sa warunki dostawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.06.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Ponawiam pytanie o welne. Czy komus zostala jakas koncowka welny?? np 1-2 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 21.06.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Pytanko:Kto Wam robił instalacje wod-kan i całą grzewczą.?Szukam kogoś sprawdzonego.Czy ,,Ciepła Chata '' z ul. Kolumba jest komuś znana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 21.06.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Bloczek zwykle ma wymiar24x12x38 (szer x wys x dlug). Liczysz dlugosc fundamentow - dzielisz przez 38 (dlugosc). Masz wtedy ilosc bloczkow w warstwie. ilosc warstw obliczasz dzielac wysokosc przez 12 (wys) plus ewentualnie grubosc zaprawy, ale ja bym tego nie liczyl. Teraz mnozysz liczbe warstw przez ilosc bloczkow w warstwie i masz ilosc bloczkow. Trzeba pamietac jeszcze o stratach, cieciach. Generalnie ja nie liczylem tylko zamawialem bloczki, Na sam koniec zostalo policzone tyle ile brakuje i ostatni transport zalatwil sprawe. Wszystko zalezy skad sie bierze i jakie sa warunki dostawy. Matam dziękuję Ci bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 21.06.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Ponawiam pytanie o welne. Czy komus zostala jakas koncowka welny?? np 1-2 m2. Czy została będę wiedział za ok. tydzień Wytrzymasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 21.06.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Pytanko:Kto Wam robił instalacje wod-kan i całą grzewczą.?Szukam kogoś sprawdzonego. Czy ,,Ciepła Chata '' z ul. Kolumba jest komuś znana? Priv. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 21.06.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Pytanko:Kto Wam robił instalacje wod-kan i całą grzewczą.?Szukam kogoś sprawdzonego. Czy ,,Ciepła Chata '' z ul. Kolumba jest komuś znana? Prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Pytanko:Kto Wam robił instalacje wod-kan i całą grzewczą.?Szukam kogoś sprawdzonego. Czy ,,Ciepła Chata '' z ul. Kolumba jest komuś znana? mi 4 lata do tylu to była kicha może towarzystwo sie zmieniło...wpychali wszystko na czym wiecej zarabiali....u znajomych zrobili instalacje......klna do tej pory ,ale mowie moze juz pracuja inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 21.06.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Pytanko:Kto Wam robił instalacje wod-kan i całą grzewczą.?Szukam kogoś sprawdzonego. Czy ,,Ciepła Chata '' z ul. Kolumba jest komuś znana? Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 21.06.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Z innej beczki: Do uzytkowników schodów drabinkowych (takich skladanych). Potrzebuje takie kupić, żeby mieć jak dostać się na strych. Pytania: czym sie kierowaliscie kupujac takie schody, czy metalowe, czy drewniane, z poręczą, jakie wymiary (coby się solidny chłop zmieścił), gdzie kupiliscie, inne cenne uwagi. Musze miec takie schody w poniedziałek - wiec bedę zobowiazany za szybkie (i treściwe) odpowiedzi. Schody drewniane (lekkie, estetyczne, montuje się je pośrednio do więźby), trzy rozmiary, zdecydowanie FAKRO http://www.fakro.pl/schody_strychowe/index.php, ok 400zł np. w EXTRA DACH od ręki! (można się potargować ) http://www.extradach.com/kontakt.html Jakies inne propozycje, rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 21.06.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 I kolejne pytanie: Gdzie, po ile i jaką (drewnianą) podbitkę kupowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts