piotriwa 01.07.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 tzn. do kładzenia kafli w lazienkach ))))) Jolly....on tez to robi.... ale ciiii ...krawaty wiąże, piecze ciasta, wychodzi z psem, śpiewa serenady, recytuje wiersze, ładnie pachnie i przynosi kwiaty do łóżka ze świeżą kawą.... Mister Perfect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 02.07.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 witam Wszystkich, znacie może jakiegoś magika z traktorem i kosiarką, który skosi metrowe chaszcze na mojej działce w Mierzynie? niedługo wchodzi ekipa do budowania a tam las rośnie, szukam już od jakiegoś czasu - jeden z Dołuj to już nawet na wizji lokalnej był i do dzisiaj nie może dojechać, niby prosta sprawa a problem jest, w zasadzie jak nie znajdę to może spychaczem przejechać? chociaż odradzali mi, bo niby będzie gniło później? macie jakiś pomysł albo radę? Mariusz spokojnie, zostaw to.... w trakcie budowy niewiele z tego zostanie, a jak będziesz zakładał trawnik to wykończysz resztę... robić z tym cokolwiek teraz nie ma najmniejszego sensu dokładnie tak - nie robić nic chyba że masz jakieś drzewka lub krzaki do usunięcia - zielsko nie ma znaczenia - przejadą raz spychaczem czy koparką i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 02.07.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 to moze ktos jeszcze poleci dobrego KAFELKARZA!!!!!!!!!!!!!!! BAARDZO dobrego - potrzebuję również PILNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 tzn. do kładzenia kafli w lazienkach ))))) Jolly....on tez to robi.... ale ciiii ...krawaty wiąże, piecze ciasta, wychodzi z psem, śpiewa serenady, recytuje wiersze, ładnie pachnie i przynosi kwiaty do łóżka ze świeżą kawą.... Mister Perfect na ten temat to już jego zona powinna sie wypowiedziec, ale podejrzewam taki jest. tacy faceci to na wyginieciu juz sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 02.07.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 to moze ktos jeszcze poleci dobrego KAFELKARZA!!!!!!!!!!!!!!! BAARDZO dobrego - potrzebuję również PILNE Mam, ale podzielę się za dwa miesiące... Musi skończyć u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 03.07.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, dzisiaj się pochwalę .... Właśnie na działkę wjechał koparkowy Gienek, ściąga humus. Chyba na dobre się zaczeło. Tu wszyscy, kafelki, kominki i inne bajery a u mnie humusik. Cóż dla mnie przeżycie wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 03.07.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, dzisiaj się pochwalę .... Właśnie na działkę wjechał koparkowy Gienek, ściąga humus. Chyba na dobre się zaczeło. Tu wszyscy, kafelki, kominki i inne bajery a u mnie humusik. Cóż dla mnie przeżycie wielkie Zazdroszczę, u nas taka sytuacja będzie za jakieś 10 dni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 03.07.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, dzisiaj się pochwalę .... Właśnie na działkę wjechał koparkowy Gienek, ściąga humus. Chyba na dobre się zaczeło. Tu wszyscy, kafelki, kominki i inne bajery a u mnie humusik. Cóż dla mnie przeżycie wielkie Zazdroszczę, u nas taka sytuacja będzie za jakieś 10 dni:) Witam, jak u nas ściągali humus to sie bardziej cieszyliśmy niż teraz jak kładą kafle w łazience, przez ten rok tak nam dała budowa popalić, że już mamy dość i jakoś radość z domku prysła, może jak się wprowadzimy to docenimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oczek 03.07.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witamy. Mało się udzielamy na forum, ale zawsze pilnie śledzimy U nas już ściany wznoszą się ku górze (a propos ktoś z forum już buduje może na Zielonej Górce w Dobrej? Sąsiadów szukamy;)) i w związku z tym potrzebujemy informacji o firmie od wykończeniówki. Czy ktokolwiek z forumowiczów współpracował lub zna efekty pracy firmy Dampol z Nowogardu? Na priv oczywiście. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigri 03.07.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, dzisiaj się pochwalę .... Właśnie na działkę wjechał koparkowy Gienek, ściąga humus. Chyba na dobre się zaczeło. Tu wszyscy, kafelki, kominki i inne bajery a u mnie humusik. Cóż dla mnie przeżycie wielkie Zazdroszczę, u nas taka sytuacja będzie za jakieś 10 dni:) Witam, jak u nas ściągali humus to sie bardziej cieszyliśmy niż teraz jak kładą kafle w łazience, przez ten rok tak nam dała budowa popalić, że już mamy dość i jakoś radość z domku prysła, może jak się wprowadzimy to docenimy. Znam ten ból, wykończeniówka naprawę wykańcza bo człowiek myśli sobie zaraz się wprowadzę a tu prace ciągną się i ciągną, dochodzą nowe i przychodzą następne problemy, które oddalają przeprowadzkę i jakąkolwiek radość z zamieszkania w wymarzonym domu . Pocieszam się tym, że jak już się wprowadzimy to te złe wspomnienia zostaną zastąpione radością mieszkania w świeżutkim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 03.07.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, dzisiaj się pochwalę .... Właśnie na działkę wjechał koparkowy Gienek, ściąga humus. Chyba na dobre się zaczeło. Tu wszyscy, kafelki, kominki i inne bajery a u mnie humusik. Cóż dla mnie przeżycie wielkie No to jest nas dwoje!!! Nam ściągali we wtorek!!. Przeżywam niesamowicie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.07.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, dzisiaj się pochwalę .... Właśnie na działkę wjechał koparkowy Gienek, ściąga humus. Chyba na dobre się zaczeło. Tu wszyscy, kafelki, kominki i inne bajery a u mnie humusik. Cóż dla mnie przeżycie wielkie twoja działka jest pod lasem??? bo wczoraj jakas kopara jezdzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 03.07.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, dzisiaj się pochwalę .... Właśnie na działkę wjechał koparkowy Gienek, ściąga humus. Chyba na dobre się zaczeło. Tu wszyscy, kafelki, kominki i inne bajery a u mnie humusik. Cóż dla mnie przeżycie wielkie twoja działka jest pod lasem??? bo wczoraj jakas kopara jezdzila Gienek dzisiaj kopał. Działę mamy w starym Kościnie, przy drodze głównej zaraz obok dużej dzialki z parterowym domem gdzie są kamery przy wjeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.07.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witamy. Mało się udzielamy na forum, ale zawsze pilnie śledzimy U nas już ściany wznoszą się ku górze (a propos ktoś z forum już buduje może na Zielonej Górce w Dobrej? Sąsiadów szukamy;)) i w związku z tym potrzebujemy informacji o firmie od wykończeniówki. Czy ktokolwiek z forumowiczów współpracował lub zna efekty pracy firmy Dampol z Nowogardu? Na priv oczywiście. Pozdrawiamy Witam, jak już wcześniej pisałem budujemy w Dobrej przy ul. Dobrawki. Właśnie wychodzimy z fundamentów. I zachodzę w głowę - gdzie jest Zielona Górka? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 03.07.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, dzisiaj się pochwalę .... Właśnie na działkę wjechał koparkowy Gienek, ściąga humus. Chyba na dobre się zaczeło. Tu wszyscy, kafelki, kominki i inne bajery a u mnie humusik. Cóż dla mnie przeżycie wielkie My rok temu podpisaliśmy kontrakt z firmą budowlaną do stanu surowego, otwartego... Zrobiłem zdjęcia z humusem... i pojechaliśmy na wakacje, jak wróciliśmy, wylany był już strop i zaczęli stawiać ścianę kolankową. To dopiero przeżycie.... Wracasz z plaży... a tu dom stoi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oczek 03.07.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witamy. Mało się udzielamy na forum, ale zawsze pilnie śledzimy U nas już ściany wznoszą się ku górze (a propos ktoś z forum już buduje może na Zielonej Górce w Dobrej? Sąsiadów szukamy;)) i w związku z tym potrzebujemy informacji o firmie od wykończeniówki. Czy ktokolwiek z forumowiczów współpracował lub zna efekty pracy firmy Dampol z Nowogardu? Na priv oczywiście. Pozdrawiamy Witam, jak już wcześniej pisałem budujemy w Dobrej przy ul. Dobrawki. Właśnie wychodzimy z fundamentów. I zachodzę w głowę - gdzie jest Zielona Górka? pozdrawiam Zielona Górka jest na wjeździe do Dobrej od strony Wołczkowa, po lewej stronie, zaraz przy drodze do starego garnizonu. Tak to osiedle zostało nazwane przez Agrowest chyba. Nic nam nie wiadomo, aby były tam nazwy ulic nadane. A gdzie jest ul. Dobrawki? Koło naszego osiedla to są Storczykowa i chyba Lawendowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.07.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, dzisiaj się pochwalę .... Właśnie na działkę wjechał koparkowy Gienek, ściąga humus. Chyba na dobre się zaczeło. Tu wszyscy, kafelki, kominki i inne bajery a u mnie humusik. Cóż dla mnie przeżycie wielkie twoja działka jest pod lasem??? bo wczoraj jakas kopara jezdzila Gienek dzisiaj kopał. Działę mamy w starym Kościnie, przy drodze głównej zaraz obok dużej dzialki z parterowym domem gdzie są kamery przy wjeździe. a to wiem gdzie masz fajnego sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_agata 03.07.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam grupe U nas zaczeli fundamenty, od przyszlego tygodnia beda stawiac sciany ul. Stokrotki przy samym lesie. Czy ktos z szanownych forumowiczow posiada do odsprzedania stemple drewniane 3m. Lub jesli kogos znacie to prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miroslaw6 03.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Właśnie zakończył prace elektryk.Moge polecić z czystym sumieniem.Co do ceny ,bardzo elastyczny.Okolice Goleniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz626 03.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, dzisiaj się pochwalę .... Właśnie na działkę wjechał koparkowy Gienek, ściąga humus. Chyba na dobre się zaczeło. Tu wszyscy, kafelki, kominki i inne bajery a u mnie humusik. Cóż dla mnie przeżycie wielkie No to jest nas dwoje!!! Nam ściągali we wtorek!!. Przeżywam niesamowicie!!! a mi będą ściągać za kilka dni - koło środy, czwartku, to się będzie działo Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts