piotriwa 10.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dajcie namiary na salony z drzwiami wewnętrznymi, którzy mają solidnych montażystów np. INTERDOOR na Słonecznym, obok Kauflandu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dajcie namiary na salony z drzwiami wewnętrznymi, którzy mają solidnych montażystów np. INTERDOOR na Słonecznym, obok Kauflandu z ust mi wyjąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.08.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dajcie namiary na salony z drzwiami wewnętrznymi, którzy mają solidnych montażystów np. INTERDOOR na Słonecznym, obok Kauflandu z ust mi wyjąłeś dzięki Macie na myśli studio IDEE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4_tulipany 11.08.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dajcie namiary na salony z drzwiami wewnętrznymi, którzy mają solidnych montażystów np. INTERDOOR na Słonecznym, obok Kauflandu z ust mi wyjąłeś dzięki Macie na myśli studio IDEE? a ja poprosze o namiary na drzwi zewnetrzne z solidnymi montazystami pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 11.08.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dajcie namiary na salony z drzwiami wewnętrznymi, którzy mają solidnych montażystów Idee Studio, Struga. Pan Paweł Bryk - bardzo polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.08.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Mądry Polak po szkodzie... Ale najbardziej cieszy mnie, że się w końcu odezwałeś. Jak postępy? Nie pojawiałem się tu bo mnie trudności dnia codziennego absorbowały mocno. Rozumiem, że pytasz o postępy na budowie? No, mieszkamy już od lutego. Dom prawie skończony, jeszcze tylko trochę poprawek po partaczach budowlanych i będzie ok. Osobnym tematem jest jednak zagospodarowanie terenu. Tu muszę jeszcze powalczyć. Brakuje mi ogrodzenia bocznego i dużo ziemi. No właśnie. Przy okazji. Może ktoś widział jakieś niegliniaste wykopy pod jakąś budowę. Potrzebuję ze 30 ciężarówek ziemi. Nie musi być czarnoziem ale aby to nie była glina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.08.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dajcie namiary na salony z drzwiami wewnętrznymi, którzy mają solidnych montażystów Idee Studio, Struga. Pan Paweł Bryk - bardzo polecam !!! Dzięki Widzę, że już 3 osoby polecają to już coś. A jak same drzwi z interdoor, jesteście zadowoleni? Macie w okleinie naturalnej czy drewnopodobnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 11.08.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Dajcie namiary na salony z drzwiami wewnętrznymi, którzy mają solidnych montażystów Idee Studio, Struga. Pan Paweł Bryk - bardzo polecam !!! Dzięki Widzę, że już 3 osoby polecają to już coś. A jak same drzwi z interdoor, jesteście zadowoleni? Macie w okleinie naturalnej czy drewnopodobnej? Ze względu na dwa psy i piętnastolatka - laminat. Wszystko OK. Co do firmy Pana Bryka - na najwyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Ponieważ jestem nowy na szczecińskiej wypadało by sie przywitać, zatem witam wszystkich już budujących, tych którzy dopiero zaczynają lub juz skończyli może ktoś juz działa w miejscowości Dołuje ?? pozdrawiam, rojes78 Witaj! Dołuje robia sie popularne coraz nas wiecej. Za chwile to nas starczy na zalozenie wlasnej grupki "Doluje-Koscino, budowlana grupa wsparcia" a z czasem moze nam sie przeksztalci po prostu w sasiedzka? Jest tu naprawde sporo ludzi z tego rejonu, ktorzy buduja lub beda budowac w najblizszej przyszlosci. I nawet mamy takich, ktorzy wybudowali i wciaz na forum wpadaja My bedziemy startowac najprawdopodobniej w przyszlym roku, ul.Golebia. Moi bliscy znajomi na zwierzecych ulicach, bodaj czy nie na Losiowej? Witam Ja też planuje budowę w Dołujach ul. Wilcza na końcu ul. Sarniej. Jest tam nas 23 działkowiczów na razie jesteśmy na etapie uzbrajania terenu. Mamy nadzieje, że w przyszłym roku na wiosnę będziemy mieli prąd i wodę. Zapraszam do mojej galerii. Tak się śmieje z żonką że wieś zrobiła się popularna że nawet budują nowy kościół. Ogólnie uważam Dołuje za super wieś, blisko las super dojazd do miasta, sklepów, niedługo powstanie kino koło Reala wiec będzie blisko . Jedyne co mnie martwi to przejazd przez Mierzyn i nieszczęsne skrzyżowanie ze światłami przy ul. Topolowej. Pozdrawiam wszystkich mieszkających, budujących i tych którzy dopiero planują budowę od 8 lat jezdzę tą droga, od przeszlo 4 regularnie....nie masz sie czym martwic...nie jest mocno uciazliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 niedługo powstanie kino koło Reala wiec będzie blisko . Nie wiedzialam, a bardzo mnie sie podoba Na tyle daleko, aby nie bylo dla nas uciazliwe, na tyle blisko, aby bylo wygodnie. Super! Osobiscie bardzo lubie dolujowo-koscinski obreb przedmiesc/sypialni szczecinskich i bardzo chcialam tam miec dzialke. Teraz chce domek Skoro tak sie "rozmnazamy" moze faktycznie zaczac budowac swoja mala spolecznosc? Moze jakies spotkanko, moze jakas mala mapka "gdzie kto" domek stawia/bedzie stawial? (Mapke, jesli innych chetnych nie bedzie, moglabym zrobic). W grupie latwiej Jak najbardziej jestem za Ludzie z Dołuj i Kościna łączcie się od przeszlo 4 lat 24-godzinna kościnianka więc sie łacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam Poszukuję namiarów na ludzi/firmy mogących wykonać trawnik oraz nawodnienie ! Czy wszyscy wykonywaliście to sami że taki duży brak namiarków ? Tomek polecam nasza forumowa Didi - oni sie zajmuja zawodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witamy. Mam ogromną prośbę do forumowiczów. Potrzebuję namiarów (oczywiście na priv) na firmę/stolarza, który projektuje kuchnie i którego możecie polecić. Oczek zerknij na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witamy. Mam ogromną prośbę do forumowiczów. Potrzebuję namiarów (oczywiście na priv) na firmę/stolarza, który projektuje kuchnie i którego możecie polecić. Najlepsza ekipa kuchenna w Szczecinie to bez wątpienia "Wenge s.c.". Przsemysław Ruciński - 664453595. Robili u mnie kuchnię, szafę i wiele innych mebli. Klaus Przemek robił u Ciebie ????? tez polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witamy. Mam ogromną prośbę do forumowiczów. Potrzebuję namiarów (oczywiście na priv) na firmę/stolarza, który projektuje kuchnie i którego możecie polecić. Najlepsza ekipa kuchenna w Szczecinie to bez wątpienia "Wenge s.c.". Przsemysław Ruciński - 664453595. Robili u mnie kuchnię, szafę i wiele innych mebli. Potwierdzam. I do tego inteligentni ludzie. Rzadkość w budowlance. Delfik bo ten człowiek to mozna powiedziec budowlaniec od roku.....poprzednio....hmmm....własnie pracowal mocno głową.....dyrekcyyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 11.08.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witajcie, I ja z krótkim pytaniem: W jakiej kolejności przeprowadziliście następujące prace: ściany (szpacha, gładź, malowanie), podłogi (płytki lub panele), drzwi (instalacja ościeżnic i skrzydeł)? Dlaczego akurat tak? Mam jakiś pomysł ale lepiej zapytać tcyh, którzy to mają za sobą Jak by Ci to powiedzieć.... Nabijasz się nie?? To tak, jak byś zapytał, czemu najpierw fundament a nie np. dach...? Zamontuj skrzydło drzwi, połóż panele, następnie pięknie wyszpachluj ściany, potem pomaluj i wytapetuj, potem opaski a na końcu wpuść kolesi od tynków i niech wszystko wyrównają... Następnie proponuje położyć terakotę i na to wylać posadzki.... Co tam, nie ma, że się nie da... lol do kwadratu... Cholewa!, to teraz juz chyba nie ppowinnienem się juz na forum odzywać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 11.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam Poszukuje namiarów na minikoparkę do wyrównania terenu na działce,niestety większe gabaryty nie wchodzą w grę(nie zmieści się między domem a ogrodzeniem sąsiada przez okap dachu . Za wszelką pomoc dziękuje za góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oczek 11.08.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witamy. Mam ogromną prośbę do forumowiczów. Potrzebuję namiarów (oczywiście na priv) na firmę/stolarza, który projektuje kuchnie i którego możecie polecić. Oczek zerknij na priv Nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.08.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Delfik bo ten człowiek to mozna powiedziec budowlaniec od roku.....poprzednio....hmmm....własnie pracowal mocno głową.....dyrekcyyjna Wiem, wiem, ale szwagier też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 11.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witamy. Mam ogromną prośbę do forumowiczów. Potrzebuję namiarów (oczywiście na priv) na firmę/stolarza, który projektuje kuchnie i którego możecie polecić. Najlepsza ekipa kuchenna w Szczecinie to bez wątpienia "Wenge s.c.". Przsemysław Ruciński - 664453595. Robili u mnie kuchnię, szafę i wiele innych mebli. Potwierdzam. I do tego inteligentni ludzie. Rzadkość w budowlance. Delfik bo ten człowiek to mozna powiedziec budowlaniec od roku.....poprzednio....hmmm....własnie pracowal mocno głową.....dyrekcyyjna Dajcie jeszcze podpowiedź gdzie się znaleźć to Wenge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 11.08.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 a ja poprosze o namiary na drzwi zewnetrzne z solidnymi montazystami pzd http://www.dziadek.com.pl/ też na Słonecznym, obok IDEE, studio nad kominkami, mniej więcej po środku. Fool Service... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts