tomek i ania 21.08.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam Grupę. Podpowiedzcie jaką folię paroprzepuszczalną kupić i gdzie. Jest ich tyle na rynku, że kompletnie zgłupiałam. Przeważnie się kupuje folię tam gdzie dachówkę, kup najdroższą na którą Cię stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 21.08.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam Grupę. Podpowiedzcie jaką folię paroprzepuszczalną kupić i gdzie. Jest ich tyle na rynku, że kompletnie zgłupiałam. Przeważnie się kupuje folię tam gdzie dachówkę, kup najdroższą na którą Cię stać żółta z castoramy wystarczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigri 21.08.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Proszę o namiary na kogoś kto zajmuje sie białym montażem. poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 21.08.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Słuchajcie bardzo potrzebuję wiedzieć ile wam poszło ton piasku (mułku) do zasypu? Podajcie proszę też powierzchnię domu i głębokość fundamentów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 21.08.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam, Uprzejmie ponawiam prośbę do użytkownika Matam o aktualną listę wykonawców. Wysyłałem maila, ale być może zaginął gdzieś w cyber-przestrzeni Adres mailowy: [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 21.08.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam wieczorem, Mam pytanie: jak zabezpieczaliście/malowaliscie deski podbitkowe? 2 źródła podało mi 2 sposoby:1. Od wewnatrz zaimpregnować impregnatem grzybo, plesnio, robalobójczym. Od zewnątrz 2x lakierobejcą.2. Od wewnatrz 1 Drewnochronem - zaimpregnuje takze w wystarczajacy sposób, od zewnątrz 2x Drewnochronem - zaimpregnuje i pomaluje. Macie jakies inne rozwiązania lub podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 21.08.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Słuchajcie bardzo potrzebuję wiedzieć ile wam poszło ton piasku (mułku) do zasypu? Podajcie proszę też powierzchnię domu i głębokość fundamentów pozdrawiam 33 wywrotki, tj. jakieś 560 ton , pow. zabudowy 203m A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 21.08.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 33 wywrotki, tj. jakieś 560 ton , pow. zabudowy 203m A. a ja byłam przerażona naszymi 85 tonami:) Dlaczego tak dużo wam tego poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 21.08.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Słuchajcie bardzo potrzebuję wiedzieć ile wam poszło ton piasku (mułku) do zasypu? Podajcie proszę też powierzchnię domu i głębokość fundamentów pozdrawiam Witam, 21 wywrotek czyli ok 525 ton. Teren z "lekkim spadkiem" , pomiędzy narożnikami działki ok 2m. Pow. ok 200m^2.Gł. fundamentów ok 1.6m. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszon 21.08.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Słuchajcie bardzo potrzebuję wiedzieć ile wam poszło ton piasku (mułku) do zasypu? Podajcie proszę też powierzchnię domu i głębokość fundamentów pozdrawiam 150 ton, powierzchnia domu w podstawie ok. 112 m2, głębokość 1.5 m do poziomu "0" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.08.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam Grupę. Podpowiedzcie jaką folię paroprzepuszczalną kupić i gdzie. Jest ich tyle na rynku, że kompletnie zgłupiałam. Przeważnie się kupuje folię tam gdzie dachówkę, kup najdroższą na którą Cię stać żółta z castoramy wystarczy! żółta kiepsko przepuszcza parę wodną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam Grupę. Podpowiedzcie jaką folię paroprzepuszczalną kupić i gdzie. Jest ich tyle na rynku, że kompletnie zgłupiałam. Ja kupiem na allegro od folnet.pl. Cena brutto taka jak w hurtowniach netto i przesylka na drugi dzien i to w cenie zakupu. Kupilem Tyvek Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 21.08.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam Grupę. Podpowiedzcie jaką folię paroprzepuszczalną kupić i gdzie. Jest ich tyle na rynku, że kompletnie zgłupiałam. Ważne, czy masz pustkę powietrzną między wełna a folią, czy są na styk. Szczególnie w tym drugim przypadku konieczna jest dobrej jakości i wysokoparoprzepuszczalna ale ja mimo 3-centymetrowej pustki i tak zdecydowałam się na ten wariant jako zabezpieczenie przed błędami wykonawczymi. Zastanów się nad firmą Dorken (koncern DuPont) - ja wybrałam membranę Tyvec, tylko już nie pamiętam, chyba Solid. Do kupienia w każdym składzie handlującym akcesoriami dachowymi albo przez internet. Ja brałam z Veldachu przy Niemcewicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejmar 21.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 taka informacja tylko... obi w schwedt cement po 1,99euro ale trzeba brac cala palete (56 workow) pozdrawiammarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 21.08.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 33 wywrotki, tj. jakieś 560 ton , pow. zabudowy 203m A. a ja byłam przerażona naszymi 85 tonami:) Dlaczego tak dużo wam tego poszło? mamy spadek terenu i fundamenty musiały być wyższe niż wcześniej planowano. Ale cieszę się, że chociaż kogoś pocieszyłam naszymi wywrotkami pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.08.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam Grupę. Podpowiedzcie jaką folię paroprzepuszczalną kupić i gdzie. Jest ich tyle na rynku, że kompletnie zgłupiałam. Ważne, czy masz pustkę powietrzną między wełna a folią, czy są na styk. Szczególnie w tym drugim przypadku konieczna jest dobrej jakości i wysokoparoprzepuszczalna ale ja mimo 3-centymetrowej pustki i tak zdecydowałam się na ten wariant jako zabezpieczenie przed błędami wykonawczymi. Zastanów się nad firmą Dorken (koncern DuPont) - ja wybrałam membranę Tyvec, tylko już nie pamiętam, chyba Solid. Do kupienia w każdym składzie handlującym akcesoriami dachowymi albo przez internet. Ja brałam z Veldachu przy Niemcewicza. też tyvek Pro kupiona w veldachu i chyba w Szczecinie tylko oni mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Podpowiedżcie gdzie jeszcze jest spory wybór gresów. Hiperglazur i okolica odwiedzona, ale ja chyba wybredna baba jestem bo nic mi sie nie podoba - tzn. nic za rozsądna cenę, bo spodobac to owszem parę przypadło do gustu, ale ta cena 250 czy 370 zł/m2 to nie dla mnie. Jedne miałam upatrzone, ale dzisiaj okazało sie, ze hiper juz z nimi nie współpracuje. Może gdzieś na prawobrzeżu jest spory wybór?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 22.08.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 33 wywrotki, tj. jakieś 560 ton , pow. zabudowy 203m A. a ja byłam przerażona naszymi 85 tonami:) Dlaczego tak dużo wam tego poszło? mamy spadek terenu i fundamenty musiały być wyższe niż wcześniej planowano. Ale cieszę się, że chociaż kogoś pocieszyłam naszymi wywrotkami pozdrawiam A. Skad braliście piasek zasypowy, 340zł za wywrotkę (18ton) jakoś mi się nie uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 22.08.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 my braliśmy z Dobrej (hurtownia nazywa się coś 4x4 -ale nie wiem dokładnie, bo ślubny załatwial). Cena taka sama A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.08.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam Grupę. Podpowiedzcie jaką folię paroprzepuszczalną kupić i gdzie. Jest ich tyle na rynku, że kompletnie zgłupiałam. Ważne, czy masz pustkę powietrzną między wełna a folią, czy są na styk. Szczególnie w tym drugim przypadku konieczna jest dobrej jakości i wysokoparoprzepuszczalna ale ja mimo 3-centymetrowej pustki i tak zdecydowałam się na ten wariant jako zabezpieczenie przed błędami wykonawczymi. Zastanów się nad firmą Dorken (koncern DuPont) - ja wybrałam membranę Tyvec, tylko już nie pamiętam, chyba Solid. Do kupienia w każdym składzie handlującym akcesoriami dachowymi albo przez internet. Ja brałam z Veldachu przy Niemcewicza. też tyvek Pro kupiona w veldachu i chyba w Szczecinie tylko oni mają Tez Tyveck Solid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts