Didi 23.03.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 No właśnie a ja zachodziłam w głowę, kto to u mnie był?! Szkoda, że się nie zgadałyśmy i mnie nie było. Ale dom był otwarty!! Zazwyczaj na budowie jestem ok. godz 10-12 Ale bardzo się cieszę, że ktoś mnie odwiedził! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 23.03.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Iwonka,gdzie się podziewałaś? Poczytaj mój dziennik, bo założyłam - miałam wenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 23.03.2004 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 DidiTo było zupełnie przypadkowe najście ale nastepnym razem to może damy znac tylko gdzie Ale mam pytanie czy boczne ogrodzenie tz. betonik to z jakiś gotowych elem.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 23.03.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Witam wszystkich serdecznie! Linka! Ogromne podziękowania za możliwość lingwinistycznego sprawdzenia się! Kiedy ja się nauczę tych super wierszyków na pamięć? Józia S.! Gratulacje z okazji "forumowego awansu". Twoje 300 postów bawiło/rozśmieszało (patrz np. niewinny motylek) i było niezastąpionym żródłem informacji. Niech tak zostanie! P.S. Córki udane, oj udane! I (jak widać) pożyteczne: piwka naleją, kotka pogłaszczą, kawał opowiedzą, budowę "oblecą" i skontrolują! Ach! Ach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.03.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Całe to ogrodzenie to stałe gotowe elementy, bardzo łatwe w montażu i estetyczne. My to zakładaliśmy w 2001r, a teraz ponoć maja jeszcze ładniejsze. Na priv podaję namiar do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 23.03.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Didi to znowu ja! dzieki dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Mariusz namiar podałam na priv...od styropianku.. aha i mało mnie dzisiaj nie rozjechałes...( hrubieszowska hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 23.03.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Didi Nie miałyśmy śmiałości zajrzeć do środka tabliczka z napisem ,, NIEZATRUDNIONYM WSTEP WZBRONIONY,, nas odstraszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Mariusz powiedz żonie ze znalzałam stolarzy ktorzy robia takie drzwi jakie Was interesowały - z tym bulajem http://www.budrex.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 23.03.2004 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Teska-- jak gdzie dlaczego bym Cię rozjechał-ups sorki Dzieki za namiar na styropian narazie ceny ustaliłem za FSE15-130zł,netto i FSE20 -150zł.netto ---ZŁODZIEJE-- Kiedy jedziemy do DIDI???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 23.03.2004 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Linka Niezła gimnastyka dla biednego języka. Józia S. Gratulacje! W zawrotnym tempie wspinasz się po szczeblach kariery forumowej. Oby tak dalej! Maksiu Córcia super słodzio-miodzio.Jak te dzieci szybko rosną. juz nie pamiętam, kiedy mój "tuptuś " był taki malutki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 24.03.2004 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Czesc KAS01! Juz myslalem ,ze Cie wycieli albo co....faktycznie zniknales na dluuuuugo...W sumie szkoda ,ze Twoj post pozostal jakby bez echa...Jak widzisz duzo se narobilo na grupie(przede wszystkim grupowiczow ). Pozdrowienia dla wszystkich.Nawet nie zauwazylem jak przyszla wiosna-tutaj gorac non stop . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.03.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 witam wszystkich. wpadłam tylko na chwilkę się przywitać, nic nawet nie czytając niestety od dwóch dni pracuję w terenie (nad morzem) ale morza nie widziałam pozdrownienia dla wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.03.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Czapurek-gdzie i kiedy jedziemy po bramkę A propos styropianu co powiecie o firmach co go produkują-wiem,że się klnie na AR-BET!!!!! A co z Firmami: Jedynka Tama Pomorzańska,Mag- Bud,Gryfino-Wełtyń??? kiedy to rozumiem, ale gdzie?! myślałam, że ty wiesz gdzie. co do terminu to, ja mogę najwcześniej w piatek (w tym tyg. służobowo wyjeżdzam rano w teren i wracam późno) za styropian f20 w wtk na tamie płaciłam ostatnio 7,8zł brutto za 1m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.03.2004 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Karol: miło ze się odezwałeś... a co do KAS01 przeczytalem z uwagą jego post.. wszak będzie sie budował najbliżej mnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Mariusz nio musimy sie umówic z Didi...mielismy wczoraj ja odwiedzic ale ja nie miałam jak.. a rozjechałbyś mnie w samochodzie....na hrubieszowskiej wsiadałeś do swojego..a pozniej jechałes za takim zielonym peugeotem Nie wiem czy doczytałeś znalazłam drzwi z tym bulajem posrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Witajcie wszyscy... znani i nieznani budowniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.03.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Mniej lub bardziej przemęczeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.03.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Swoją drogą to właśnie jakieś wiosenne przemęczenie mnie dopadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 NO witam wszystkich po jednym dniu wolnym od pracy ale za to jakim pracowitym!!!!!Gościu od tynków i ocieplenia umówił się, że mi pokaże swoją robotę ale później oświadczył, że decyzję muszę podjąć sama i on nie będzie z siebie robił głupka, żeby ze mną po ludziach jeździć - no to nie będzie robił ocieplenia. Negocjuję z innym ... Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts