Józia S. 24.03.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 NO witam wszystkich po jednym dniu wolnym od pracy ale za to jakim pracowitym!!!!! Gościu od tynków i ocieplenia umówił się, że mi pokaże swoją robotę ale później oświadczył, że decyzję muszę podjąć sama i on nie będzie z siebie robił głupka, żeby ze mną po ludziach jeździć - no to nie będzie robił ocieplenia. Negocjuję z innym ... Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Ivette, Może miał referencje na piśmie? A ty uparłaś się, żeby robić z niego głupka Pochwal się później owocami swoich starań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.03.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 No wiesz co Ivette. Tak jeździć z facetem i głupa z niego robić. A fe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.03.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 A u mnie w piątek leją wieniec i od kwietnia zaczyna się robić dach. Dzisiaj jadę z inspekcją na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 24.03.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 O rany, ale się napisaliście!! Pół godziny czytałam Józia gratuluje- idziesz jak burza!! Maksiu- Małgosia rośnie jak na drożdżach (a my przekroczyliśmy magiczne 8kg ) Mariusz- ja bramę mogę kupować najwcześniej za tydzień Zrobiłam test 9:2 (na szczęście na moją korzyść ). No to nie jest najgorzej- myślałam, że będzie gorzej (po porodowe zaburzenia myślenia ) Miłego dnia wszystkim życzę Aha- Kaso- cena za dach rewelacyjna! Jeśli to ktoś sprawdzony to daj namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.03.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Bikosa, jak wypadł kasting na ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.03.2004 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 bikosa: no to ładnie Antoś zaczął się rozpędzać... my mamy około 6,5kg, ale cały czas pracujemy nad tym pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Dziewczyny! Podobno ma jakieś referecje na piśmie ale nikt ich nie widział - no to chciałam zobaczyc , co on umie w realu - a tu DUPA!(sorki za wyrażanie ) Negocjuję z innym dobrym - widziałam 5 domów w Wołczkowie - dusze go na 28,-zł netto za ocieplenie - ma dać dzisiaj odpowiedź. Ale podbitkę to wywalczyłam po 33,-zł. netto za m2 - drewniana. Czy ktoś ma dobry i tani namiar na ociepleniowca - PILNE!!! Prosze juz po raz drugi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.03.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Ivetko, tak mi cię żal podpowiedziałabym ci, ale jeszcze nie doszłam do tego etapu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.03.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 No i mamy 14.55, znaczy czas się pakować i na budowę. Do juterka. Jeszcze tylko dwa budziki i sobotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 24.03.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Witam Forumowiczow. Karol i Maksiu - dzieki za zauwazenie. Bikosa, wczesniejsze roboty umowionego dekarza (mlody chlopak, wczesniej robil u ojca- tez dekarza)bede ogladal na Wielkanoc, na razie znam tylko opinie o jego robocie od paru osob. Sa pozytywne (wyrabia sobie marke). Jak sie sprawdzi to polece. Mam jeszcze innego fachowca, ktory robil u mojej ciotki. Tego moglbym polecic w ciemno, ale jest dosc drogi (ok 50zl/m2).Niestety do soboty wpadam do biura (z internetem) tylko wieczorami. W dzien pracuje na terenie stoczni, a tam go nie ma. I niestety znow nie mam czasu aby nadrobic zaleglosci forumowe. Ale mam nadzieje, ze w weekend to odrobie.PozdrawiamKonrad (Kas01) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 24.03.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Witam Teska-żonka da info o stolarzu -była dziś na rozmowie ale jeszcze się nie widzieliśmy i nie wiem nic? Do didi ja mogę Cię zawieźć moim autem -spoko jeśli to problem z transportem? Bikosa-Czapurek-Krzyś-piątek kupujemy bramę garage-ja na 100%.Bikosa za tydzień to o 7% more. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 24.03.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 CZesc Maks ,czesc Konrad!Wszyscy budowniczowie tez czesc! Bikosa tak sie wlasnie zastanawialem gdzie Cie ukradli Pozdrawiam z nieustajacych cieplych krajow ! Wygralem konkurs i9 niedlugo jade na wycieczke do Bombaju z kolegami z pracy(znaczy przemieszczamy sie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Mariusz czekam na namiary na stolarza Karol witaj..to na gg to nie byłam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 SP łomatko czy to Wy jechaliście do mnie???? dopiero zadzwoniła kumpelka hmm i wynikło ze to nie ona jechała samochodem a Wy macie taki jak Ona....znaczy pocałowaliscie klamke jutro mnie nie ma...tylko cieć i Bolek...jade do szwabii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2004 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Józia - gratulejszyn z powodu 300 postu S.P. -dzięki kobieto za wsparcie moralne Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 24.03.2004 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Ivette! jakie dobranoc? O 11 wieczorkiem dobranoc? Wszystko może sie zdarzyć! Dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.03.2004 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Witajcie... Ivette, niezły rozkład dnia w dzienniku.. tylko zastanawiam mnie pierwsza pozycja dopiero o godzinie 8?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 25.03.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Teska, tak to my bylim. Jak się minęliśmy, to od razu zawróciłam i pojechaliśmy do chałupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 25.03.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 KAS01 50 zł za metr dachu to jest normalna cena, ja też tyle płacę plus 5 zł za belki stropowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Roman W - przeczytaj lepiej jaki miałam dzień w moim dzienniku, to zrozumiesz to dobranoc Maksiu - no nie przesadzaj jeszcze tego brakowało, żebym miała się zrywać o 7.00? Miłego dnia wszystkim Mariusz san - a na cholerę wzywałeś tę zimę Odwołaj to i będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts