M3 08.10.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam wszystkich! Podpowiedzcie proszę gdzie najtaniej ale tez profesjonalnie można kupić w internecie sprzęty AGD (do kuchni, łazienki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.10.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam wszystkich! Podpowiedzcie proszę gdzie najtaniej ale tez profesjonalnie można kupić w internecie sprzęty AGD (do kuchni, łazienki)? w wielu miejscach jak wrzucisz w wyszukiwarkę to z 50 sklepów ci znajdzie od razu. my kupowaliśmy w http://www.megamedia.pl bo można się tam targować przy większych zakupach. a bez targowania jest nieco taniej niż w sklepie dla geniuszy. w sumie na zakupach tam (wyposażenie kuchni, kosiarka itp) zaoszczędziliśmy ponad 3500 pln... w porównaniu do cen zwykłych sklepów oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.10.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam wszystkich! Podpowiedzcie proszę gdzie najtaniej ale tez profesjonalnie można kupić w internecie sprzęty AGD (do kuchni, łazienki)? w wielu miejscach jak wrzucisz w wyszukiwarkę to z 50 sklepów ci znajdzie od razu. my kupowaliśmy w http://www.megamedia.pl bo można się tam targować przy większych zakupach. a bez targowania jest nieco taniej niż w sklepie dla geniuszy. w sumie na zakupach tam (wyposażenie kuchni, kosiarka itp) zaoszczędziliśmy ponad 3500 pln... w porównaniu do cen zwykłych sklepów oczywiście W podobnej cenie (i bez problemu z odbiorem - to znaczy bez polowania na kuriera) możesz kupić asortyment łazienkowy u "Rycha" w Szczecinie przy ulicy Wieniawskiego 6. Co do wyposażenia kuchni - wszystko kupowałam w internecie, prawie każdą rzecz w innej firmie. Zajrzyj w Ceneo, sprawdź gdzie najtaniej i koniecznie poczytaj opinie użytkowników na temat danego sklepu. Jak dotąd nie miałam żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 08.10.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam wszystkich! Podpowiedzcie proszę gdzie najtaniej ale tez profesjonalnie można kupić w internecie sprzęty AGD (do kuchni, łazienki)? My kupowaliśmy w Mix Media. Dali rade..... Kupiliśmy cały sprzęt do kuchni. Wszystko raczej z górnej półki. Zaoszczędziliśmy na dobry telewizor.. ( w porównaniu np do cen w MediaMarkt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 09.10.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam wszystkich! Podpowiedzcie proszę gdzie najtaniej ale tez profesjonalnie można kupić w internecie sprzęty AGD (do kuchni, łazienki)? Ja wiekszosc sprzetu kupilem w klikagd.pl. Regionalna firma, ale wlasnego transportu nie maja. Ceny wynegocjowalem. Problem byl z dostepnoscia lodowki i za pierwszym transportem mi jej nie przywiezli, za to za dwa dni juz za darmo dostarczyli wiec bylem do przodu. Wszystko dobrzez zapakowane, sprzet nie uszkodzony, faktura gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 09.10.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam Wszystkich. Ponawiam prośbę o namiary na sprawdzonego kafelkarza - będę bardzo wdzięczny - myślałem że mam a okazało się w ostatniej chwili że nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.10.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 To i moze macie adres na dobry sklep z meblami i artykulami dla niemowlat w Szczecinie i necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 09.10.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ja tez chcialabym kupowac sprzet AGD a jeszcze lepiej mebelki dla bobasa . Niestety ja jestem dopiero na etapie kupowania kominow i dachowki. A brzuszek nawet nie ma w planach rosnac . Przynajmniej zanim jakies krzaczki w ogrodzie nie wyrosna a te nie wyrona przed domkiem a ten nie wyrosnie przed kominami. Wiec , znow jestem przy tych kominach..... ohhh aby do przodu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 09.10.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 To i moze macie adres na dobry sklep z meblami i artykulami dla niemowlat w Szczecinie i necie my korzystaliśmy z dwu hurtowni - jedna na struga w takiej uliczce za kauflandem, druga na powstańców wlkp w podwórku naprzeciwko szpitala na pomorzanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 09.10.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Tak, na przeciwko szpitala. Ulica Milczanska a potem w prawo zaraz przed biedronka. Tam w podworku jest hurtownia . Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.10.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 To i moze macie adres na dobry sklep z meblami i artykulami dla niemowlat w Szczecinie i necie Jeśli nie rusza cię obrażona, drażliwa i niekompetentna obsługa, to polecam "Oleńkę" na Powstańców, bo asortyment mają bogaty, natomiast miłą obsługę i bogaty wybór znajdziesz na Struga. W necie? Zacznij od Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 09.10.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ja tez chcialabym kupowac sprzet AGD a jeszcze lepiej mebelki dla bobasa . Niestety ja jestem dopiero na etapie kupowania kominow i dachowki. A brzuszek nawet nie ma w planach rosnac . Przynajmniej zanim jakies krzaczki w ogrodzie nie wyrosna a te nie wyrona przed domkiem a ten nie wyrosnie przed kominami. Wiec , znow jestem przy tych kominach..... ohhh aby do przodu !!!! Plany są po to, żeby się ...waliły,a przynajmniej zmieniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.10.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 To i moze macie adres na dobry sklep z meblami i artykulami dla niemowlat w Szczecinie i necie my korzystaliśmy z dwu hurtowni - jedna na struga w takiej uliczce za kauflandem, druga na powstańców wlkp w podwórku naprzeciwko szpitala na pomorzanach. Do tej na struga pojade niedlugo a ta na powstancow ma moze jakis numer i nazwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 09.10.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam wszystkich! Podpowiedzcie proszę gdzie najtaniej ale tez profesjonalnie można kupić w internecie sprzęty AGD (do kuchni, łazienki)? w wielu miejscach jak wrzucisz w wyszukiwarkę to z 50 sklepów ci znajdzie od razu. my kupowaliśmy w http://www.megamedia.pl bo można się tam targować przy większych zakupach. a bez targowania jest nieco taniej niż w sklepie dla geniuszy. w sumie na zakupach tam (wyposażenie kuchni, kosiarka itp) zaoszczędziliśmy ponad 3500 pln... w porównaniu do cen zwykłych sklepów oczywiście Z megamedia radzę uważać - osobiście u nich nie zrealizuję 2 raz zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 09.10.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam wszystkich! Podpowiedzcie proszę gdzie najtaniej ale tez profesjonalnie można kupić w internecie sprzęty AGD (do kuchni, łazienki)? Dodam jeszcze, że najtańsze, zazwyczaj nie idzie w parze z jakością. Na google znajdziesz porównywarki (no.CENEO). Patrz na komentarze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokowal 10.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Witam ! Jeśli ktoś szuka ekipy do regipsów i w ogóle wykończeniówki to moja ekipa, mam nadzieję niedługo schodząca, rozgląda się za nową pracą. Jak na razie jestem z nich zadowolony. Tel. do nich 607881025, 607675239. W wolnej chwili puszczę też ich namiary na listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 10.10.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Witam. czy ktos może polecić gdzie mozna kupić dobre i niedrogie meble kuchenne. Może ktos kupwała BRW interesują mnie opinie na temat ich jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigri 10.10.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dobry wieczór, Podpowiedzcie proszę jak to miało miejsce u Was: czy wygrzewaliście podłogi przed położeniem paneli laminowanych? Jesli tak, to jak długo przed położeniem? Dodam, że mamy ogrzewanie podłogowe. I czy ogólnie wygrzewaliście dom przed montażem np. mebli? Sprawdzaliscie pozom wilgotności? Panele trzeba zaklimatyzować z warunków panujących w pomieszczeniu tzn np. zostawić na 48 godz , w paczkach, w pomieszczeniu w którym będzie się je kładło. Otwierać paczkę tuż przed montaże. Wiem, że są jakieś specjalne warunki wówczas gdy kładzie się panele na podłoge z ogrzewaniem podłogowym (był kiedyś taki wątek na forum), ale niestety nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.10.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Z megamedia radzę uważać - osobiście u nich nie zrealizuję 2 raz zakupu. tak z ciekawości - o co poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigri 10.10.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dziękuję za listę wykonawców. Witam Grupe! Mam problem. Poszukuje wykonawcy uslug: 1. Ocieplenie poddasza. 2. Instalacja wod-kan. Czy moglby ktokolwiek z Was mi pomoc? Anna. P.S. Wczoraj wyslalam podobny post ale "zaginal"(?). Jestem troche zielona w "tym komputerze". Namiary na wykonawce instalicji wod-kan poszły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts