Teska 25.03.2004 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 witajcie ale popisaliscie a ja wrociłam ze szwabii....ech szkoda czasu było...sam chłam..pojechałam do praktikera i obi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 25.03.2004 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Acha, zerknij czy jakieś fajne drzewka będą sadzić, może by trochę "dali"? Jakieś brzózki ablo co Stasiek! Wiem z tajniackich źródeł, że sadzą brzozę, świerk, sosnę i buk Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.03.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 No to jeszcze rozrywka na koniec. Trzeba operować myszką http://fun.from.hell.pl/2003-02-18/peeping.swf no udało się wejść na stronkę niezłe - taka poglądowa lekcja pt."nie sądź po pozorach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.03.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 witam wszystkich piątkowo , łikendowo , zimowo kto winny jest tej aurze?! nie było wiele do czytania od wczorajszego popołudnia, pewnie wszyscy na budowach byli. życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.03.2004 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Witajcie w piatek.. no i Czupurek mnie uprzedzila... chciałem się o to samo zapytać jesli chodzi o aure...brrr nie ciekawe, oby do 15.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.03.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Maksiu do 15-stej, 15-stej. a uprzedziłam przez przypadek musiałam męża zawieżć na dworzec no i siłą rzeczy wstałam o 5-tej (słyszycie to: o 5-tej -brrrrr) z braku lepszych zajęć po 6-stej byłam już w pracy (taki ze mnie pracuś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.03.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Kurcze ja wiedziałam, że jak przyjdzie do zalewania wieńca, to będzie śnieg i ziąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.03.2004 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Sylwia: nie bedzie tak zle... od poniedzialku znowu ma być cieplej, podobmo duuuzo cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.03.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 co to, wszyscy zamarzli?! dla tych co mają wisielcze humoryhttp://gracjan.wmsd.edu.pl/pochlebca.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 26.03.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Witajcie jakoś zimowo się porobiło, a mówiłem - mówiłem Ale jak to mawiał wojak Szwejk:Nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było." Czapurek - zakup bramy dziś 14.00 info priva Krzyś tez będzie... Teska-info o stolarzu dziś...(spital Golęcin za przychodnią)(robi te bulaje) Co powiecie o styropianie z "Jedynki"na Tamie Pomorzańskiej??? Dali najlepszą cenę w ofercie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Ja witam wszsytkich ciepło, mimo że zima za oknem. Jest wiosna i już!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.03.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Witam wszystkich b. ciepło, a ja już myślałam, że będzie wiosna... Drzewka chciałam kupić do ogródka i trawkę posiać, a tu kicha. Maksiu jaka ładna i fotogeniczna ta Twoja Małgosia. Hurra, od wczoraj mam prąd na działce! Mała rzecz, a cieszy. Czy ktoś się może dzisiaj wybiera na targi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.03.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Obawiam się, że dopada mnie przeziębienie. Lecę do domku. Na targi się wybieram raczej jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.03.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 No to coś dla wszystkich przeziębionych i zmarzniętych: Przychodzi facet do lekarza i mowi:- Panie doktorze watroba mnie boli.- A czy pije pan wodke???!!!!!!- Pije, panie doktorze, ale mi nie pomaga. - Masz jakies hobby?- Tak, lubie roslinki- A jakie?- Chmiel, tyton, konopie... Dentystka przyglada sie pacjentowi na fotelu, wlacza bormaszyne i pyta:- A pamietasz, jak mnie ciagnales w szkole zawarkocze??! Sekretarka mowi do prezesa:- Albo da mi pan podwyzke, albo powiem wszystkim, zemi ja pan dal. Na przyjeciu chlopak pyta blondynke:- Czy moge Cie prosic do walca?- Zglupiales? To juz nie miales czym przyjechac! Pewnej niezameznej kobiecie zadano pytanie:- Dlaczego nie ma pani meza?- A po co mi maz: mam psa, ktory warczy, papuge, ktoraprzeklina i kocura, ktory wloczy sie przez cale noce. Coreczka pyta mame:- Dlaczego wyszlas za tatusia?- Ty dziecko tez zaczynasz sie dziwic? No i w ten oto sposób stuknęła mi stówka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.03.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 wiwaty dla Maggie http://obrazki.babiniec.pl/Powinszowania/fajerwerk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.03.2004 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 O właśnie Maggie brawo za 100 post.. ale również gratulki dla Ivette za 700.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.03.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 postawiłabym Wam szampana i truskawki z bitą śmietaną, alem PC-ignorantka, niestety... Ivette. Przyłączam się do gratulacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 26.03.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Gratulacje dla Maggie i Ivette! Ja wyjeżdzam do Szklarskiej, będę uczyć się na desce, a co! W końcu trzeba kiedyś zmienić klimat i pooddychać innym powietrzem Trzymajcie kciuki, żebym się nie połamała hihi Pozdrawiam wszystkich zimowo! Mam nadzieję, że wrócę z wiosną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.03.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Linka, Tobie więc życzymy dużo śniegu (chyba, że chodziło o deskę surfingową?) i udanego "deskowania" . http://www.herbert-und-claudia.de/erdbeeren.jpg http://www.gocard.ch/media/postkarten/sekt.jpg[/url] (to cd. do poprzedniego postu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.03.2004 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Brawo Maggie.. widzisz jaka z ciebie zdolniacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts