M3 25.11.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam wszystkich, Czy ktos z Was zamawiał drzwi wewnętrzne u stolarza? Na jakie drewno się zdecydowaliście, czy wybarwialiście, ile kosztowały, moze jesteście gotowi polecic swojego wykonawcę? I jeszcze jedno przypomnienie - to ważniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 25.11.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 A ja mam pytanie dot. tynków wewnętrznych. Jak liczono u Was metry 2? Czy powierzchnia domu x 4 minus jakiś tam procent to właściwe wyliczenie?? Czy liczono u Was każdą ścianę osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 25.11.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 A ja mam pytanie dot. tynków wewnętrznych. Jak liczono u Was metry 2? Czy powierzchnia domu x 4 minus jakiś tam procent to właściwe wyliczenie?? Czy liczono u Was każdą ścianę osobno? witaj, u mnie każdą ścianę osobno, okna liczyli jak ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 25.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 A ja mam pytanie dot. tynków wewnętrznych. Jak liczono u Was metry 2? Czy powierzchnia domu x 4 minus jakiś tam procent to właściwe wyliczenie?? Czy liczono u Was każdą ścianę osobno? Każdą ścianę osobno... Po robocie weź poziomicę i sprawdź wszystkie ściany! Nawet geniusze odwalają czasem kaszanę.... Płać dopiero po odbiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 25.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 dzięki za odzew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam wieczorkowo Jeśli ktoś jest obecnie na etapie drzwi wewnętrznych i będzie korzystał z usług stolarni na Pomorzanach - SKONIECZ, proszę o kontakt na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 26.11.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witam,chciałbym poznać waszą opinię w kwestii koloru rynien. Czy dobieraliście je do koloru pokrycia dachu czy może niekoniecznie? Rozważam kolor rynien jaśniejszy od pokrycia-może ktoś ma takie rozwiązanie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.11.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witam Wszystkich . Czy ktos z was robil meble do pokoi u stolarza jak to wychodzi cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 26.11.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witam Wszystkich . Czy ktos z was robil meble do pokoi u stolarza jak to wychodzi cenowo ... też jestem zainteresowana... no i potrzebny mi będzie taki stolarz jesienią przyszłego roku... może znacie kogoś, kogo możecie polecić? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 26.11.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ceny lecą w dół!! Ceny lecą w dół!!!! Za tynki chcieli nawet 35zł/m2 (cementowo-wapienne) a teraz idzie w dół!! Ciekawam jakie dostaliście oferty? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 26.11.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Do mnie na budowę regularnie przyjeżdżają wykonawcy i proponują swoje usługi. Był już tynkarz, elektryk, panowie od okien, bram. Podoba mi się to. Tynki firma z Goleniowa polecała się za 26 pln(wap-cem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 26.11.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Tynki firma z Goleniowa polecała się za 26 pln(wap-cem). masz może jeszcze namiary>??? Mogę prosić???? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 26.11.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 bryta Witam Wszystkich . Czy ktos z was robil meble do pokoi u stolarza jak to wychodzi cenowo Ja osobiście nie robiłam ale myśłałam o tym i byłam u stolarza na Pogodnie za ryneczkiem. Cena komody do pokoju z szufladami na systemach samodomykających ponad 2tys ale nie pamietam ile dokładnie. No i trochę się boję czy to się nie powypacza. więc chyba ja osobiście zdecyduję się na gotowe: delhi decor i almi decor mają fajne. Stolarz z Pogodna ma swoją stronę intrnetową gdzie można zobaczyć przykładowe jego realizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 26.11.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witam!! U nas konczą dachówkę i zrobią jeszcze scianki działowe i na ten rok konczymy.okres zimowy poswiecamy na szukanie drzwi ,okien, i ekip od wszelkich instalacji .Potrzbujemy drzwi wejciowe z witrazami ( tzn nie musza byc koniecznie wutraze ale chodzi o duze szerokie drzwi ) ktos ma takowe drzwi ???? w jakich cenach one są i gdzie sie opłaca kupic ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.11.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 bryta Witam Wszystkich . Czy ktos z was robil meble do pokoi u stolarza jak to wychodzi cenowo Ja osobiście nie robiłam ale myśłałam o tym i byłam u stolarza na Pogodnie za ryneczkiem. Cena komody do pokoju z szufladami na systemach samodomykających ponad 2tys ale nie pamietam ile dokładnie. No i trochę się boję czy to się nie powypacza. więc chyba ja osobiście zdecyduję się na gotowe: delhi decor i almi decor mają fajne. Stolarz z Pogodna ma swoją stronę intrnetową gdzie można zobaczyć przykładowe jego realizacje. A mozesz podac strone do stolarza i tych mebli delhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 26.11.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witam!! U nas konczą dachówkę i zrobią jeszcze scianki działowe i na ten rok konczymy.okres zimowy poswiecamy na szukanie drzwi ,okien, i ekip od wszelkich instalacji . Potrzbujemy drzwi wejciowe z witrazami ( tzn nie musza byc koniecznie wutraze ale chodzi o duze szerokie drzwi ) ktos ma takowe drzwi ???? w jakich cenach one są i gdzie sie opłaca kupic ????? Namiary poszły na priv... http://www.oknonet.ru/firma/o_firmie/fid,13420.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 26.11.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 bryta ewamin napisał: bryta Witam Wszystkich . Czy ktos z was robil meble do pokoi u stolarza jak to wychodzi cenowo Ja osobiście nie robiłam ale myśłałam o tym i byłam u stolarza na Pogodnie za ryneczkiem. Cena komody do pokoju z szufladami na systemach samodomykających ponad 2tys ale nie pamietam ile dokładnie. No i trochę się boję czy to się nie powypacza. więc chyba ja osobiście zdecyduję się na gotowe: delhi decor i almi decor mają fajne. Stolarz z Pogodna ma swoją stronę intrnetową gdzie można zobaczyć przykładowe jego realizacje. A mozesz podac strone do stolarza i tych mebli delhi delhi decor: http://www.delhidecor.pl stolarz:http://www.stolarnia.szczecin.pl delhi decor mają swój sklep w Top Shopping i na Gdańskiej koło Baltony tam zresztą mają największy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 26.11.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witam!! U nas konczą dachówkę i zrobią jeszcze scianki działowe i na ten rok konczymy.okres zimowy poswiecamy na szukanie drzwi ,okien, i ekip od wszelkich instalacji . Potrzbujemy drzwi wejciowe z witrazami ( tzn nie musza byc koniecznie wutraze ale chodzi o duze szerokie drzwi ) ktos ma takowe drzwi ???? w jakich cenach one są i gdzie sie opłaca kupic ????? Namiary poszły na priv... http://www.oknonet.ru/firma/o_firmie/fid,13420.html dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 26.11.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witam wieczorowo! czy myślał ktoś może o drzwiach wejściowych z PVC-nowoczesnych, białych...może jakieś przemyślenia? Widziałam takie u jednego z forumowiczów i zastanawiam się. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 26.11.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Kto z was ma na swojej działce prąd budowlany??Jaki jest koszt miesięczny za tą przyjemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts