Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

A ja mam pytanie dot. tynków wewnętrznych.

Jak liczono u Was metry 2? Czy powierzchnia domu x 4 minus jakiś tam procent :wink: to właściwe wyliczenie?? Czy liczono u Was każdą ścianę osobno?

Każdą ścianę osobno... Po robocie weź poziomicę i sprawdź wszystkie ściany! Nawet geniusze odwalają czasem kaszanę.... Płać dopiero po odbiorze :)

bryta

Witam Wszystkich .

Czy ktos z was robil meble do pokoi u stolarza jak to wychodzi cenowo

Ja osobiście nie robiłam ale myśłałam o tym i byłam u stolarza na Pogodnie za ryneczkiem. Cena komody do pokoju z szufladami na systemach samodomykających ponad 2tys ale nie pamietam ile dokładnie. No i trochę się boję czy to się nie powypacza. :roll: więc chyba ja osobiście zdecyduję się na gotowe: delhi decor i almi decor mają fajne. Stolarz z Pogodna ma swoją stronę intrnetową gdzie można zobaczyć przykładowe jego realizacje.

Witam!!

U nas konczą dachówkę i zrobią jeszcze scianki działowe i na ten rok konczymy.okres zimowy poswiecamy na szukanie drzwi ,okien, i ekip od wszelkich instalacji .

Potrzbujemy drzwi wejciowe z witrazami ( tzn nie musza byc koniecznie wutraze ale chodzi o duze szerokie drzwi ) ktos ma takowe drzwi ???? w jakich cenach one są i gdzie sie opłaca kupic ?????

bryta

Witam Wszystkich .

Ja osobiście nie robiłam ale myśłałam o tym i byłam u stolarza na Pogodnie za ryneczkiem. Cena komody do pokoju z szufladami na systemach samodomykających ponad 2tys ale nie pamietam ile dokładnie. No i trochę się boję czy to się nie powypacza. :roll: więc chyba ja osobiście zdecyduję się na gotowe: delhi decor i almi decor mają fajne. Stolarz z Pogodna ma swoją stronę intrnetową gdzie można zobaczyć przykładowe jego realizacje.

A mozesz podac strone do stolarza i tych mebli delhi :lol:

Witam!!

U nas konczą dachówkę i zrobią jeszcze scianki działowe i na ten rok konczymy.okres zimowy poswiecamy na szukanie drzwi ,okien, i ekip od wszelkich instalacji .

Potrzbujemy drzwi wejciowe z witrazami ( tzn nie musza byc koniecznie wutraze ale chodzi o duze szerokie drzwi ) ktos ma takowe drzwi ???? w jakich cenach one są i gdzie sie opłaca kupic ?????

Namiary poszły na priv...

http://www.oknonet.ru/firma/o_firmie/fid,13420.html

bryta

ewamin napisał:

bryta

Witam Wszystkich .

Ja osobiście nie robiłam ale myśłałam o tym i byłam u stolarza na Pogodnie za ryneczkiem. Cena komody do pokoju z szufladami na systemach samodomykających ponad 2tys ale nie pamietam ile dokładnie. No i trochę się boję czy to się nie powypacza. więc chyba ja osobiście zdecyduję się na gotowe: delhi decor i almi decor mają fajne. Stolarz z Pogodna ma swoją stronę intrnetową gdzie można zobaczyć przykładowe jego realizacje.

A mozesz podac strone do stolarza i tych mebli delhi

delhi decor: http://www.delhidecor.pl stolarz:http://www.stolarnia.szczecin.pl

delhi decor mają swój sklep w Top Shopping i na Gdańskiej koło Baltony tam zresztą mają największy wybór

Witam!!

Namiary poszły na priv...

http://www.oknonet.ru/firma/o_firmie/fid,13420.html

dzieki bardzo