Linka 26.03.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Dzięki Maggie, tak chodziło o deskę surfingową ale na śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.03.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 wiwat dla Ivette http://obrazki.babiniec.pl/Powinszowania/fajerwerk.gif Linka: jedziesz do szklarskiej na deskę? a po co, przecież na budowie jest tych desek sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 26.03.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Czupurku, ja juz wszystkie deski z budowy wykorzystałam nic nie zostało, nawet kibelek rozebraliśmy hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.03.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 to przyjdź do mnie. kibelek i szopka jeszcze stoją. po co masz jechać tak daleko po jedną deskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 26.03.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Czupurek!!! rozbawiłaś mnie na wyjazd, leeeeeeecę, muszę się pakować. PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.03.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Witam piatkowo i zimowo wszystkich. Na ociepelnie:>Mieszkajacy od lat w Stanach stary Arab ma 5 hektarowe pole ziemniakow,>nadszedl czas sadzenia, ale jego jedyny syn zostal aresztowany jako>terrorysta. Zalamany Arab wysyla telegram do syna do wiezienia:>>Drogi Abdulu,>Tu pisze twoj ojciec Muhammad. Jak co roku przyszedl czas sadzenia>ziemniakow ale ja juz jestem po prostu za stary zeby przekopac pole i>pozasadzac sadzonki. Wiem ze jakbyś tu był byś mi pomogl. Kochajacy cie>ojciec Muhammad.>>Po kilku godzinach przychodzi telegram z wiezienia:>Tato, nie kop nigdzie na polu. Tam schowalem caly trotyl, wirowke do>reaktora oraz butle z gazem i bakteriami!!!>>Piec minut po telegramie przyjezdza 300 osobowa ekipa z FBI z psami,>koparkami i lopatami. Przeszukiwali i przekopywali cale pole przez dwa>tygodnie. Nic nie znalezli wiec przeprosili i odjechali. Na nastepny dzien>przychodzi telegram:>>Drogi Ojcze,>Tu pisze kochajacy cie syn Abdul. Pole przekopane, mozesz sadzic sadzonki.>Zwazywszy zaistniałe trudne okolicznosci wiecej zrobic nie moglem.>Kochajacy cie syn Abdul.> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.03.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Witam wszystkich i pozdrawiam! Zaraz lecę na spotkanie z projektantką w sprawie adaptacji !!!! kciuki trzymajcie lae tylko wirtualnie bo to w pracy przeszkadza. coraz bliżej do startu czy szanowne grono ma doświadczenia w tematach: 1. kominek z rozprowadzeniem powietrza ciepłego, 2. odkurzacz centralny, 3. wentylacja mechaniczna z wymiennikiem ciepła. przyjmę każdą dobrą i nie tylko radę. bodekku miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.03.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 1.Z rozprowadzania zrezygnowałam2. Odkurzacz centralny zainstalowany, ale jeszcze nie stosowany w praktyce3. brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.03.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Bodekku:1. zrezygnowałam2. j.w.3. tylko czytałam i też zrezygnowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2004 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Dziękuję wszystkim za gratulacje! Z tego wszystkiego sama nawet nie zauważyłam, że to 700 post - no ale Praojciec czuwa Tak się dzisiaj wk..... (sorki za wyrażanie) bo mój prawie wykonawca elewacji wciska mi kit, że wełna Paroc to be i juz nie produkują a Rockwooll to niby cacy i żeby brać od niego - po 6,-zł. więcej za m2!!! Ja mu jutro wyłożę, kto tu jest mądrzejszy Ale wściec to się wściekłam aż do czerwoności! Miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Ivette nio nie daj sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 26.03.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Pozdrawiam wszystkich, czy może cie zdradzić skąd braliście podsypkę pod podłogę i za ile?? Będę wdzięczna za rady Miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Bikosa jezeli chodzi o piasek do zasypywania fundamentów to w Rajkowie jest chyba najtanszy..Rajkowo koło przecławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 26.03.2004 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Dzieki Teska, sprawdzę A na dobry humor: http://wil3.com/jebnij_pingwina_z_baseballa.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 26.03.2004 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Witam wszystkich! Reminiscencje z Targów Budownictwa na ul. Struga: 1. Trochę producentów stolarki drzwiowej i okiennej 2. Żaluzje i rolety 3. Producenci kolektorów słonecznych 4. Kilku wytwórców pieców i kominków (różnych) 5. Bramy garażowe 6. Ogrodzenia z betonu, kostka brukowa, granit 7. Dachy różnej maści 8. Banki 9. Gazety, czasopisma (nie mylić z „lub czasopisma”), biura podróży 10. Sprzedawca antyradarów nowej generacji Ogólnie: chyba lepiej niż w latach poprzednich, choć jeszcze daleko od ideału. Wstęp- 6 zł, parking – 4 zł, katalog – 4 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 26.03.2004 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 A na dobry humor: http://wil3.com/jebnij_pingwina_z_baseballa.swf Bikosa! Humorek czarnawy, ale wyrabia szybkość klikania myszą. Dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 26.03.2004 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Najbardziej spodobało mi się stoisko nr 10- gdzie go szukać?? Na pewno byłoby przydatne!! A zamiast pingwinka można sobie wyobrażać piiiii.....(tu wstawić odpowiednie imię!!). mojemu bratu świetnie zaczęło iść po wizualizacji z jego szefem Mój rekord 320!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 26.03.2004 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Najbardziej spodobało mi się stoisko nr 10- gdzie go szukać?? Na pewno byłoby przydatne!! Antyradary na lewo od wejścia, w końcu hali. Cena wyjściowa ok 800 PLN, po negocjacji i płatnosci gotówką zmniejszana do ok 500 PLN, czyli równowartości mandatu wystawionego przez jakiegoś nadgorliwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.03.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Witam i cieszę się, że jesteście a to dlatego, że wchodząc z Outlooka na ekranie wyświetlił mi sie tekst "wybrany przez ciebie temat już nie istnieje" wyobraźcie sobie moje przerażenie za oknami słoneczko dziś biore pierwsze garnki i jadę w nowej kuchni przygotować pierszy obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Witam miałam nie isc na te targi ale po przeczytaniu tego co Roman napisał ide...interesuja mnie drzwi i kostka granitowa... Nio i mamy piękną wiosenkę...bynajmniej przez okno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts