dorgra 19.12.2008 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Tak na marginesie. Do sprzedania tanie działki 18 km od centrum Szczecina (Radziszewo) Na razie oferta dla dewelopera (areał 12 ha). Zainteresowanych proszę na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. wszystkiego naj, naj na te Święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotka.20 22.12.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Również wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia Okna z oknoplastu już wybrane (avans złoty dąb), niech tylko te ściany na piętrze postawią i będziemy zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 22.12.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 ./\. _>_<_ Ѽ.\/ Ѽ ;->( ɕѼ Ҩ . @.♥ '(█) ♥ *$ Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥* (█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█) >o*oѼ @.< o`-.♥.-@""-Q '♥~@' ♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.) Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ @.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '* .♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o .(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`) (Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@ ;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'. (█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█) ▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Karpia szalonego renifera pijanego Mikołaja bogatego bałwana śnieżnego Sylwestra szampańskiego oraz szczęśliwego wskoku do NOWEGO 2009 ROKU! WESOLYCH ŚWIĄT:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.12.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 witam ma ktoś namiary na dobrego i sprawdzonego dostawce drewna kominkowego?? potrzebne ma wczoraj :D pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 22.12.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 witam ma ktoś namiary na dobrego i sprawdzonego dostawce drewna kominkowego?? potrzebne ma wczoraj :D pozdrawiam maksiu Witam, "Podwieszam" się pod pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 23.12.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Moim "dobrym i sprawdzonym dostawcą" drewna jest nadleśniczy z Dobrej Wszystkim forumowiczom życzę udanych i szczęśliwych Świąt. Teska-dzięki za życzenia i z wzajemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymekkk 23.12.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Hej, Malymi krokami przymierzam sie do budowy. Wlasnie koncze etap projektu architektonicznego i podklady niebawem trafia do branzystow. Teraz pytanie o wasze doswiadczenia z zrodlami ciepla. Na poczatku myslalem o uzyciu gruntowej pompy ciepla do grzania i w jak najwiekszej mierze uzycia podlogowek. Natomiast moja Pani Architekt mowi, ze nie ma najlepszych doswiadczen z tymi urzadzeniemami i raczej sugeruje tradycyjne formy (gaz, ekogroszek) a podlogowke tylko na posadzkach kamiennych/ceramicznych. Chcialbym sie spytac czy ktos z was stosuje pompe, i jesli tak to czy sie ona sprawdza Oraz czy ktos ma kotly na ekogroszek? Nie bardzo widzi mi sie szuflowanie codzienne i skladowanie opalu. Pewnie przez Swieta forum bedzie martwe, wiec zycze wam Wesolych Swiat!! Szymek Plonia/Smerdnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 23.12.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Piece na ekogroszek itp mają zasobniki do zdaje się 300 kg z automtycznym podajnikiem, który zasypuje się raz na jakiś czas. Tak, więc codzienne szuflowanie ci nie grozi. Jakby co. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 23.12.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Hej, Malymi krokami przymierzam sie do budowy. Wlasnie koncze etap projektu architektonicznego i podklady niebawem trafia do branzystow. Teraz pytanie o wasze doswiadczenia z zrodlami ciepla. Na poczatku myslalem o uzyciu gruntowej pompy ciepla do grzania i w jak najwiekszej mierze uzycia podlogowek. Natomiast moja Pani Architekt mowi, ze nie ma najlepszych doswiadczen z tymi urzadzeniemami i raczej sugeruje tradycyjne formy (gaz, ekogroszek) a podlogowke tylko na posadzkach kamiennych/ceramicznych. Chcialbym sie spytac czy ktos z was stosuje pompe, i jesli tak to czy sie ona sprawdza Oraz czy ktos ma kotly na ekogroszek? Nie bardzo widzi mi sie szuflowanie codzienne i skladowanie opalu. Pewnie przez Swieta forum bedzie martwe, wiec zycze wam Wesolych Swiat!! Szymek Plonia/Smerdnica Witam, Nie mam pompy ciepła ani kotła na paliwo stałe więc nie powinienem się odzywać ale moja rada jest taka: jak masz możliwość przyłączenia się do sieci gazowej to wchodź w to. A co do twoich pytań to forum muratora jest pełne rad i opinii ludzi użytkujących pompy, ekogroszka, itp. Wnikliwa lektura na pewno pozwoli ci wyrobić sobie zdanie na ten temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 23.12.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wesołych Świąt! Cierpliwości w Nowym Roku i nigdy niekończącego się źródełka z kasiorką.... Życzę Wam Ja... piotriwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymekkk 23.12.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Myslalem, ze ktos w najblizszej okolicy z tego korzysta.Dzieki i pozdrawiam,Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kammaje 23.12.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Myslalem, ze ktos w najblizszej okolicy z tego korzysta. Dzieki i pozdrawiam, Szymek może ci co korzystają się wstydzą?? jak dla mnie to strata kasy. przy okazji życzę wszystkim dużo zdrowia i cierpliwości bo to się na pewno przyda, żeby ściany były pionowe, sufity poziome a kąty proste I żeby wprowadzono publiczne biczowanie dla partaczy i oszustów!!! A tym, dla których to będą pierwsze święta w nowym domku życzę dodatkowo dużo radości w nowym domku .. znaczy się nowym roku .. znaczy się w nowym domku w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.12.2008 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Moim "dobrym i sprawdzonym dostawcą" drewna jest nadleśniczy z Dobrej Wszystkim forumowiczom życzę udanych i szczęśliwych Świąt. Teska-dzięki za życzenia i z wzajemnością. Można prosić o jakieś szczegóły na priva? Równiez przy okazji wszystkim życzymy udanych i szczęśliwych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 24.12.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Wesołych świąt i wszystkiego najlepszego w nowym 2009 roku oraz jak najmniej przykrych doświadczeń z niesolidnymi wykonawcami prac budowlanych wszystkim budującym oraz wybudowanym forumowiczom życzy instalator c.o i monter kominków z p.w pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.12.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Moim "dobrym i sprawdzonym dostawcą" drewna jest nadleśniczy z Dobrej Wszystkim forumowiczom życzę udanych i szczęśliwych Świąt. Teska-dzięki za życzenia i z wzajemnością. Można prosić o jakieś szczegóły na priva? to dla mnie też bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 25.12.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Witam Czy możecie mi podać ile kosztuje u nas tona piasku i jakie są koszta transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 26.12.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Witam Czy możecie mi podać ile kosztuje u nas tona piasku i jakie są koszta transportu Ceny są różne, trzeba porównywać. Im więcej na raz, tym taniej.... Piach to pikuś, transport to koszty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartez-k 26.12.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Hej, Malymi krokami przymierzam sie do budowy. Wlasnie koncze etap projektu architektonicznego i podklady niebawem trafia do branzystow. Teraz pytanie o wasze doswiadczenia z zrodlami ciepla. Na poczatku myslalem o uzyciu gruntowej pompy ciepla do grzania i w jak najwiekszej mierze uzycia podlogowek. Natomiast moja Pani Architekt mowi, ze nie ma najlepszych doswiadczen z tymi urzadzeniemami i raczej sugeruje tradycyjne formy (gaz, ekogroszek) a podlogowke tylko na posadzkach kamiennych/ceramicznych. Chcialbym sie spytac czy ktos z was stosuje pompe, i jesli tak to czy sie ona sprawdza Oraz czy ktos ma kotly na ekogroszek? Nie bardzo widzi mi sie szuflowanie codzienne i skladowanie opalu. Pewnie przez Swieta forum bedzie martwe, wiec zycze wam Wesolych Swiat!! Szymek Plonia/Smerdnica Witajcie! Ja akurat przymierzam się do pompy ciepła, zgadzam się ze jest to kosztowna inwestycja ale trzeba myslec przyszlosciowo i przy zalozeniu rosnacych kosztów ogrzewania gazem pompa naprawde moze sie oplacic. Tu apel do uzytkownikow pc- poszukuje kontaktow, nie ma jak zobaczyc na wlasne oczy czy usluszeć uzytkownika pc, firma to wiadomo ze bedzie zachwalac, narazie mam sasiada z pc pionowym kolektorem gruntowym i jest zachwycony ale jestem ciekaw doswiadczen innych uzytkownikow!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartez-k 26.12.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 witam ma ktoś namiary na dobrego i sprawdzonego dostawce drewna kominkowego?? potrzebne ma wczoraj :D pozdrawiam maksiu Jeżeli chodzi o dobrą cenę to polecam gościa z Puckiej w Dąbiu, ale wozi chyba tylko od 3 kubików w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts