Józia S. 29.03.2004 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Pomocy! Poszukuję dobrego, niedrogiego stolarza do schodów drewnianych, jak macie namiar, to się podzielcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.03.2004 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witaj grupo..jak samopoczucie po weekendzie? ma sie zaczac robic cieplej, duzo cieplej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.03.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 No niestety, weekend zawsze mija zbyt szybko. Znów w pracy a przeziębienie mnie trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.03.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Z tematów budowlanych: mam wylany wieniec i schnie, za tydzień chłopaki wchodzą na dach. Kto wie może do końca kwietnia będę miała dom nie tylko ze ścianami ale i z dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.03.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 witam i serdecznie dziękuję wszystkim za słowa otuchy! prawie jestem przekonany - ale teraz kasę policzyć trza (jak to moja babcia mówiła) pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witam!Plany na dziś: sprzątanie, sprzątanie, sprzątanie.....ale nie będę w tym sama, ma przyjechać studentka (znajoma). No i spróbuję załatwić przekwalifikowanie prądu na mieszkaniowy. Życzcie mi powodzenia, bo to nie jest łatwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witajcie rankiem.... Didi - ja tez ciagle sprzątam i konca nie widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Ja planuję tak posprzątać, aby w sobotę mogły przyjechać meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 29.03.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witajcie Długo mnie nie było widać na forum..ale sie nazbierało postów do przeczytania Didi zazdroszcze prac koncowych Panelik prysznicowy juz sprawdzony?? U mnie tez sie troszku ruszyło..Wstępnie ugadałam sie z wykonawca,zaczynamy 4 maja... Mam nadzieje,ze wszystko sie uda.. Czekamy na kredycik...Czy ktos ma jakies doswiadczenia z GE capital bank?? Wszystko u nich wydaje sie tak różowe... Byłam wczoraj na targach....Dla mnie strata czasu..Szkoda,ze wystawcy tak niesolidnie podchodza do klientów..Część z nich wczoraj o 10 rano piła piwko..części nie było na stoiskach..innym zabrakło właśnie wizytówek..Nie wspomnę o aranżacji stoisk..Jedna wielka pomyłka... Pozdrawiam Ps.Ploty chodzą,ze jutro ma być słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.03.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witaj Lalka kupę czasu cię nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.03.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witam wszystkich w już słoneczny dzień! A od jutra ma być pięknie! I tak będzie! AMEN! Didi - a jakie masz meble do kuchni i za ile ? Napisz na priva, plissssss I gratulejszyn z powodu 300-tki! A z tym przestawieniem czasu to przegięcie! Spać mi się chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 29.03.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Droga S.P. dziekuje za powitanie Zmieniłam ostatnio profesje na "psią nianię" A raczej kocio-psią...Szczeniak nam sie przybłąkał i oswajam go z resztą dobytku:kotem i dwoma starszymi psami Forum uważnie czytam,ale jak tylko zabieram sie do odpisywania mój 3-miesięczny podopieczny zabiera sie za gryzienie np.kanapy... Urwis niemiłosierny.. może uda sie wkleić zdjęcie.. http://www.bmxer.info/~losiak/falco/IMG_0859.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 29.03.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Udało sie ze zdjeciem...Troszku duze..ale przynajmniej częsc z czytelników nie musi siegac po okularki To własnie nasz nowy pies Kota juz znacie ...Moze niedługo beda jakies zdjecia poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.03.2004 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Fajny piesio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.03.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witam, lalka: Psiunio rewelacyjny! Oj, to będziesz miała wesoło na swoim poddaszu! Didi: Gratuluję trzech setek i finiszu w aranżacji wnętrz. A ja się wczoraj tak narobiłam na działce, że dzisiaj się nie mogę wyprostować, ech ... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 29.03.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Maksiu pewnie,ze fajny..Nie wiem jak można takiego wyrzucic na ulice Tylko z kotem sie słabo dogadują...Moze ktos ma doswiadczenia na tym polu..kot ma 3 lata ,pies 3 miesiace.. Generalnie kot syczy i prycha na psa..a pies szczeka i gania kota..A przy całej akcji zrzucają wszystko co na ich drodze(doniczki,wazony,lampki etc.) HELP!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.03.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Faktycznie szczeniaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 29.03.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witam wszystkich po zmianie czasu, zasypiam na stojąco.Mam pytanie, czy ktoś z Was myślał o bruku drewnianym?Co wiecie na temat tak zwanego uzytkowania go?I jeszcze jedno , jaka grubość szkła tłuczonego musi być pod blatem pieca chlebowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 29.03.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 I jeszcze jedno pytanko.Gdzie najlepiej kupić sadzonki dzikiej rózy? Również szukamy drzewek owocowych z dobrej sprawdzonej szkółki, może macie jakieś sensowne namiary? Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 29.03.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Lalka napisał:"Czekamy na kredycik...Czy ktos ma jakies doswiadczenia z GE capital bank?? Wszystko u nich wydaje sie tak różowe..." Na początku też mi sie tak wydawało. Ale przelicz co zyskasz a co stracisz. Przy 200.000 kredytu koszty dodatkowe to do 5000( w najgorszym przypadku) a oprocentowanie jest dużo wyższe niż w innych bankach. Nawet przy wyliczaniu przypuszczalnym (banki zawsze je zaniżają tak więc napewno będą większe) różnica w spłaconych odsetkach to ok.50.000zł. Nijak ma się do 5000 kosztów dodatkowych w innych bankach. GE to dobry bank dla tych, którzy nie mają udokumentowanyh dochodów lub nie mają zdolności. To jest oczywiści moje prywatne zdanie a zaznaczam, że nie jestem bankowcem tylko księgową więc mogę się nie znać. Z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts