RomanW 29.03.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Linka Dzieki za info.. kotka niestety charakterek ma.. Generalnie prawie nikomu nie daje sie pogłaskac..Drapie i gryzie..Pełni funkcje kota obronnego.. Podobno po sterylizacji kotki staja sie łagodniejsze..Moze zdecyduje sie na ten zabieg.. Pozdrawiam Dawno mówiłem: wszystkie kotki do sterylizacji (szczególnie te, które nie dają sie głaskać, drapią i gryzą)! Zabieg krótki, a nie będzie tylu problemów. Kot jest niezbędny (niezastąpiony), gdy w domu jest pies - szarik musi się przecież wybiegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magini 29.03.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Dobry wieczór trochę wiosennie Tylko Was czytam, nic nie piszę, bo za bardzo nie mam o czym. O marzeniach o domu? A tak serio, to rozglądaliśmy się z mężem za działeczką wg waszych wskazówek. Niestety jak na razie za mało wizyt chyba odbyliśmy w interesującej nas okolicy Skłaniamy się ku Tanowie. W Pilchowie znaleźliśmy ładne działki, ale ta cena ... Czyli - czytam Was i Wam zazdroszczę. Mam nadzieję, że niedlugo napiszę coś konkretnego i że na następne wasze spotkanie będziemy mogli przybyć z z mężem (bo może będziemy już należeć do "braci budującej"). Na razie pozdrawiam i wracam do oglądania projektów ... i do marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.03.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 No i spróbuję załatwić przekwalifikowanie prądu na mieszkaniowy. Życzcie mi powodzenia, bo to nie jest łatwe! O, a można tak zmienić jak się ma jeszcze stan surowy zamknięty ale zamontowane już przyłącze w domu (ostateczna skrzynka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.03.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Czy ktos ma jakies doswiadczenia z GE capital bank?? Wszystko u nich wydaje sie tak różowe... Ja mam mieszane uczucia, bo dwa razy różnie mnie potraktowano, ale przyczyną są też inne warunki, niż np. w zeszłym roku. Zgadzam się, że to raczej bank dla tych, którzy mają jakieś większe czy mniejsze kłopoty z udokumentowaniem dochodów. Ale niestety nie mogę dojść gdzie tkwi pułapka (a może to tylko atrapa i się człowiek boi niepotrzebnie), bo w moim przypadku opłacałoby mi się przenieść swój kredyt... i niższe raty i o wiele krótszy okres kredytowania. Natomiast należy pamiętać, że to bank typowo hipoteczny i być może tutaj tkwią jakieś niespodzianki dla laików. Ja się z decyzją wstrzymałem, bo mój bank oprzytomniał i chce ze mną rozmawiać, ale jak się rozmowy dobrze nie potoczą... to zostaje mi GE i wygląda na to, że to rozsądna propozycja, a inne banki odpadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.03.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Zmieniłam ostatnio profesje na "psią nianię" Oooch, jaki fajoski "zając"! No jejku, normalnie do schrupania... Eh... może i my się w końcu doczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.03.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witam wszystkich po zmianie czasu, zasypiam na stojąco. Co widać na obrazku obok Już chyba wyszedłeś z siebie Nie, no turlałem się ze smiechu przez pół godziny, jak zoabczyłem Twój emblemat :D:D A gdzie okulary zostawiłeś? Normalnie wypisz wymaluj Linka, maczałaś w tym palce? Mam pytanie, czy ktoś z Was myślał o bruku drewnianym? Co wiecie na temat tak zwanego uzytkowania go? O tak, tak - ja też proszę o opinie... wiem tylko tyle, że zimą może być ślisko... w końcu drewno nasiąka i potem... fajt! I jeszcze jedno pytanko. Gdzie najlepiej kupić sadzonki dzikiej rózy? Również szukamy drzewek owocowych z dobrej sprawdzonej szkółki, może macie jakieś sensowne namiary? Sprawdź ul. Przytulną w Zdrojach - jedziesz Bat. Chłopskich w kierunku Podjuch i przy byłym Węglobudzie po prawej skręcasz w lewo (czyli druga przecznica po minięciu ronda, nie licząc wjazdu do Lidla i kilku wjazdów w podwórka) a potem w prawo... jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.03.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 ojej, ale mnie pełno no dobra, muszę emblemacik zmienić na bardziej wiosenny... już za momencik, już za chwileczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Mar 35 ta szkółka w zdrojach....kupiłam tam pare drzewek...uschły, jedynie jedno kupione w donicy jakos przetrzymało. Wiem ze jak sie jedzie nad morze w okolicach dziwnowa jest duza szkółka..ceny maja niskie i bardzo duzy wybór roslinek...spróbuje dowiedziec sie o miejscowosc bo niestety nie zapamiętałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.03.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Mar 35 ta szkółka w zdrojach....kupiłam tam pare drzewek...uschły, jedynie jedno kupione w donicy jakos przetrzymało. Dobrze wiedzieć... hmm... ale moje wszystkie rosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Stasiek hmm a kupiłes takie z gruntu co oni wykopują?? czy w donicach? bo nie raz słysze skargi klientów...jestem tam czestym bywalcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.03.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Stasiek hmm a kupiłes takie z gruntu co oni wykopują?? czy w donicach? bo nie raz słysze skargi klientów...jestem tam czestym bywalcem acha... no z gruntu są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.03.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 pytanie ...oni maja takie nieraz badziewia i trzymaja to zakopane w ziemi...chcesz kupic to wykopuja sprzedaja to po 5-7 zł te w donicach kosztuja 25-30 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 29.03.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Żywopłot zamiast ogrodzenia (3-4 rośliny/mb żywopłotu):- Ałycza (śliwa wiśniowa)- Berberys Thunberga- Berberys Juliany- Głóg- Karanga syberyjska- Ognik szkarłatny- Glediczja trójcierniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 29.03.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witam wszystkich po zmianie czasu, zasypiam na stojąco. Co widać na obrazku obok Już chyba wyszedłeś z siebie Nie, no turlałem się ze smiechu przez pół godziny, jak zoabczyłem Twój emblemat :D:D A gdzie okulary zostawiłeś? Normalnie wypisz wymaluj Linka, maczałaś w tym palce? hihi, udało mi się nieprawdaż? Stasiek! W końcu doczekałam się nowego wiosennego zdjęciaw Twoim emblemacie! Mam nadzieję, że zobaczymy się w weekend? ... o ile się znowu nie rozchoruję, bo właśnie mam gorączkę , zaraz zacznę bredzić, więc już nie piszę nic więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 29.03.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Dawno mówiłem: wszystkie kotki do sterylizacji (szczególnie te, które nie dają sie głaskać, drapią i gryzą)! Zabieg krótki, a nie będzie tylu problemów. Kot jest niezbędny (niezastąpiony), gdy w domu jest pies - szarik musi się przecież wybiegać. RomanieW Ciekawa jestem, czy zgodzisz się z tym przysłowiem? "Lepszy pies, co warczy i kąsa, niż kot, co się łasi, a drapie" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.03.2004 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Witajcie ... Stasiek: no emblemacik.. 100% wiosenny Linka: nie daj się gorączce... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Witajcie S.P jak tam postępy? Ivette - cio teraz robisz? Joasia Jasia - ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Szkłóka w Zdrojach - kilka razy się przejechałam!!Rajski - bardzo dobry materiał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 No i spróbuję załatwić przekwalifikowanie prądu na mieszkaniowy. Życzcie mi powodzenia, bo to nie jest łatwe! O, a można tak zmienić jak się ma jeszcze stan surowy zamknięty ale zamontowane już przyłącze w domu (ostateczna skrzynka)? Jak już naspisałam, trzeba do tego mić aktualne warunki przyłącza i zaświadczenie ze starostwa o zakończeniu budowy!!!!!! zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.03.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Witam z rana.Teska pytasz o postępy, więc odpowiadam. Wczoraj odkopali mój fundament i zaczynają ocieplać, nie zrobili tego zimą i teraz mają podwójną robotę ale to nie mój problem. Wieniec schnie, schiedel wymurowany. Byłam wczoraj na inspekcji i było mi bardzo fajnie.Chyba zdecydowałam się już na ekipę do hydrauliki, nie wiem czy to wszystko teraz tak porożało, czy ja nie potrafię ludzi dusić, ale miałam kilka ofert i ceny niestety zbliżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts