mar35 30.03.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Roman Dzięku za te nazwy , tylko jak to wygląda ?\ Z nazwy to mi się podoba Karanga... i Glediczja... Wpadaja w ucho Teska Dzieki za info o szkólce , to znaczy za ostrzeżenie. Stasiek A co Ci się kurna nie podoba w emblemaciku? masz rację tylko okularów brak Dzięki za ten "fantastyczny" adres szkólki A co do kota to Roman zgadzam się. Upsss chyba podpadłem żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 30.03.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Didi Czy rajski to Rajski ogród np. na Woj. Polskiego? A orientujesz sie po ile mają dzika różę? I jeszcze jedno pytanko:Czy ktoś , gdzieś widział , mieszanki traw polnych? W sobotę glebogryziemy pole i trzeba czymś sypnąć , chociaż tak dla jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.03.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Witajcie.Odpowiem zbiorczo - co wiem.GE Capital - przez nich o mało co domu by nie było! Banda oszustów i łapówkarzy! Kolega miał podobne doświadczenia jak my (na początku cacy cacy a potem - marudzenie , że za małe dochody, że był samochód na raty...aż ostatecznie że możemy wziąć kredyt ale tylko na 1/3 kwoty, którą pierwotnie proponowali). Dalej o koledze: - uprzejmie doniósł do Warszawy, wskutek czego zajął się nim inny handlowiec i dostał kredyt taki jaki chciał. My wybraliśmy PKO BP - i jesteśmy bardzo zadowoleni.Mar35 - Bruk drewniany - piękna sprawa - pod warunkiem, że jest sucho. Na wilgotnym można nieźle fiknąć. Mam doświadczenie - przy ogrodzie dendrologicznym w Starym Czarnowie jest ściezka turystyczna - i taki bruk - buczynowy. Dzika róza - jak zobaczę w szkółce w Tanowie -to powiem.Pies i kot Lalki - przetrzeć kota wilgotnym ręcznikiem i wytrzeć nim psa. Potem zmiana - przyzwyczają się do swojego zapachu i zaczną się traktować jak meble. U nas wpierw był tylko jeden kot - wieloletni domownik, później przyszedł pies i potraktował kota z wielką atencją, a następnie mały kociorek. Wszystkie trzy lubią się do tego stopnia, że gdy na dworze był 20 stopniowy mróz, a zwierzaki wywalone na dwór - to spały razem w trójkę w budzie.Teska - żyjemy - ale cienko. Wszystko boli. W rękach ciagle widły, łopaty i taczki. Na działce ziemia, piasek, czarnoziem. Śni mi się piękny trawnik i drzewa. Przez sen sieję rzodkiewkę i inne takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Tak to Rajski Ogród!Mieszanki traw polnych to najlepiej w centrali nasiennej-najtaniej i sparwadzone, wiem, że centrala jest w Nowogardzie a gdzie jeszcze to nie wiem.Caragana Arborescens zwana żółtą akacją to krzew kłujący ale za to pięknie mozna go formowaćGlediczja? przcież to drzewo! do tego długie ciernie (do 10cm) a poza tym bardzo kruche gałążki!Ja żywopłot zrobię z żywotników! Parę złotych więcej na poczatek, ale za to jaki efekt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 30.03.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Joasia Dziei za info, tak tez słyszałem, ale jest taki urokliwy, no i tani. Dęba można kupic w lesie i pociać samemu , nawet pila spalinową.Czekam na dane z Tanowa i jeszcze raz dzięki. A teraz wszystkich Was pomęczę jeszcze pytaniami:1. Czy ktoś widział albo ma plany na zrobienie wędzarni swojej?2. No i ponawiam z tym szkłem w piecu chlebowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 30.03.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 A co do kota to Roman zgadzam się. Upsss chyba podpadłem żonie no ładnie, teraz dopiero się do tego przyznajesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 RomanW wpaść niechcący w twój żywopłot to ja dziękuję. Wszystkie rośliny kłujace!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.03.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Kłujące, ale za to jakie zasieki na niechcianych gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 30.03.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Maksiu dziękuję za zauważenie moich problemów ze zdrowiem S.P., Didi popieram RomanaW jeśli chodzi o zasieki z żywopłotów... Joasia chylę czoła...nigdy nie słyszałam o pocieraniu ręcznikiem, hihi to musi byc zabawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 30.03.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 hej, Mar 35 dzisiaj będę u znajomego który ma swoją wędzarnię. Jest myśliwym i robi bardzo smaczne wędlinki i kiełbaski. Zobaczymy czy zechce zdradzić konkrety. Pieca chlebowego niestety nikt ze znajmowych nie ma (te w piekarniach sa elektryczne:-() Co do roslinek ze Zdrojów. Ja tam zawsze kupuję tyle, że w doniczkach. Nigdy nic mi sie nie działo, Rodzicom kupiłam i tez nic. Ale to były takie niewielkie 25-30 krzaczorki zielono- żółciutkie zimozielone. A może ma znaczenie kiedy sie kupuje?? my to robilismy jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 30.03.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Bikosa Dzięki za chęci i przekonaj tego znajomego, może zdradzi jak to zrobić? Chvciałbym taką profi na polu, super sprawa, a świnek naokolo dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 30.03.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Witajcie Dzieki za wszystkie rady ... Joasia dzis sprobuje z tym recznikiem:) Romanie W jak bedziesz sie tak wypowiadał na temat kotów,to one sie zemszcza ..mojemu znajomemu namietnie sikaja na parapet w biurze..Skutek jest taki,ze okna nie mozna otworzyc taki jest smrod... Z GE to zobaczymy... Okaże sie w przyszlym tygodniu..U nas nieunormowana sytuacja prawna,dom na rodziców,a przepisywanie kosztowne i długotrwałe..Zajmiemy sie tym pózniej... Serdecznie witam wiosenke..oby nam taka słiczna towarzyszyła do czerwca.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 30.03.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Mar35...mamy mała wędzarnie na ogrodzie...Mieso na swieta juz sie pekluje..W sobote wedzenie,jak chcesz mozesz wpasc podpatrzec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.03.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Nie śmiejcie się z ręcznika - tak mi powiedziała jedna kocia mama. To na serio działa - tzn zadziało u nas z kotami i psem. A ona też wie od kogoś i używa metody szmatkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 30.03.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Romanie W jak bedziesz sie tak wypowiadał na temat kotów,to one sie zemszcza ..mojemu znajomemu namietnie sikaja na parapet w biurze..Skutek jest taki,ze okna nie mozna otworzyc taki jest smrod... taaaak, koty to pamiętliwe bestie... ale podejrzewam, że RomanW tego nie sprawdzi... bo po prostu nigdy nie bedzie miał kota... Joasia, ja się nie śmieję, tylko wyobraziłam sobie tą akcję z ręcznikami, pies to jeszcze zniesie ale kota tak potraktować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.03.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Nie śmiejcie się z ręcznika - tak mi powiedziała jedna kocia mama. To na serio działa - tzn zadziało u nas z kotami i psem. A ona też wie od kogoś i używa metody szmatkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 30.03.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Linka Roman W nie musi miec kota...Mało to jest bezpanskich Albo na działke obok wprowadzi sie jakas rodzinka miłująca koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 30.03.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Lalka Dzięki , napewno kiedys skorzystamy z Linką, jak będzie dalej aktualne oczywiście , a w tą sobotę nie możemy bo działka się glebogryzie i drzewka się sadzą i cholera wie co jeszcze. W każdym razie chetnie podpatrzę.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 30.03.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Mar35 serdecznie zapraszam.. dajcie znac,jesli bedziecie mieli ochotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Witam Brać Budującą! Wiosna - Panie sierżancie! Teska - obecnie to latamy za ociepleniowcem i tynkarzami. Urwanie głowy!!! A co u Ciebie? Joasia - pozdrówka! Lalka - S.P. - tak trzymać! Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts