Teska 30.03.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ivette jeszcze nie znalazłas????? juz myslałam ze tynkujesz ja zwoze mase rzeczy do domku...ile to sie uzbierało... 7 kwietnia przenosze sie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 30.03.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Witaj Ivette musze podjechac do Ciebie..nacieszyc oko postepem prac moze jutro sie wybiore.. Teska szczerze zazdroszcze..A moze jakies zdjecia mozna zobaczyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 30.03.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Pies i kot Lalki - przetrzeć kota wilgotnym ręcznikiem i wytrzeć nim psa. Potem zmiana - przyzwyczają się do swojego zapachu i zaczną się traktować jak meble. Jak można wycierać psa ręcznikiem po obrzydliwym kocie?. To już jest okrucieństwo! Rozumiem - wytrzeć pieska po kąpieli lub jak lekko się zgrzał, bo akurat gonił kotka na ciernisty żywopłot - to tak, ale tym samym ręcznikiem co kota?! Brrrrrrrrrrrrrr........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 30.03.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Witam, trochę mnie nie było na forum, ale zawsze czytam Wasze wypowiedzi. Mar35 - skąd glebozgryzarka? Można gdzieś pożyczyć - u mnie też by się przydała. Na razie poza pracą zawodową nic się u mnie nie dzieje - a tak bym chciała niestety notoryczny brak czasu Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 30.03.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Romanie W !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 30.03.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 RomanieW!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.03.2004 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 ROMANIEW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 30.03.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Romanie W Święta racja. Trzeba wypić piwo na to konto Księgowa Glebogryzarka od prawie sąsiada pod Goleniowem , tam gdzie mieszkamy Ale myślę , że w każdym rejonie się znajdzie ktoś kto jeszcze ma. My potrzebowaliśmy na traktorze bo dużo roboty u nas. I mam postualt, nie męczcie psa ręcznikiem po kocie, bądźcie ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 30.03.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Drogie Panie i jeden Pan o zgrozo! Kot to kot! Brrrrrrrrrrrrrrrr. Już więcej nic nie napiszę. (Ten na emblemacie jest fajny i patrzy się tak trochę, jak dziewczyny przed zamążpójściem - łapczywie i niepokojąco) PS. Mariusz dzięki za wsparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.03.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Teska - ciągle się miotam, bo każdy chce mnie zrobić w balona. Ale masz fajnie z tą przeprowadzką Lalka - postęp można zobaczyć tylko w środku - piękne posadzki. Ale jak masz ochotę pocieszyć oko z zewnątrz - zapraszam serdecznie! Pozytywne fluidy przydadzą się naszemu nowemu domostwu ROMAN W - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.03.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 No Roman, mnie też podpadłeś za tego kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 30.03.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 hihi....już mi go szkoda... biedak wystraszył się i uciekł a z mężem policzę się w domu, bedzie tu jeszcze Romana namawiał na piwo z tej okazji wrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.03.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ivette zajrzyj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.03.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 A co to szczecińska zasnęła czy wiosnę poczuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.03.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 A co to szczecińska zasnęła czy wiosnę poczuła. Cześć S.P., Też zaglądam i zaglądam i pusto. Może budują a może pracują, zimą było nas tu więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 30.03.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 S.P. Józia Jest pięknie!!! Od razu choroba mi przeszła Psy też w lepszym humorze, a kot wygrzewa się leniwie na słońcu... Sielanka. Brakuje tylko szklaneczki czegoś zimnego i miłego towarzystwa Pozdrawiam zapracowanych szczeciniaków! Zalecam koniecznie spacer po pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ludzie ratunku!! TPSA ma nas w nosie, nawet odpowidzi na pismo nie ma, a w moim rejonie Telenet nie odbiera!! Co robić?! Kto ma znajomości w TPSA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.03.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Będzie spacerek i oglądanie postępów na budowie. Bo jutro wylewają kolejny stropik i muszę sprawdzić schody. Wczorzj rozśmieszyli mnie moi murarze, bo oświadczyli, że bardzo by chcieli zostać na budowie dłużej. Ich słowa: Może elewacja, może kafelki,.. możemy nawet zupę gotować, byle tu jeszcze trochę popracować. Uśmiałam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 30.03.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 No niestety Didi TPSA ma wszystkich w nosie... My doprosić się nie możemy normalnego kablowego łącza, ciągle mamy drogą radiową. Ma to swoje dobre strony, możesz z taką skrzyneczką jechac na Mazury i dzwonisz z domowego... tylko bateryjka musi być naładowana Może złóż wniosek o taki telefon? Od razu mówię, Z NETU nici przy takim połączeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.03.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Spacerek to będzie obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts