Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Pies i kot Lalki - przetrzeć kota wilgotnym ręcznikiem i wytrzeć nim psa. Potem zmiana - przyzwyczają się do swojego zapachu i zaczną się traktować jak meble.

Jak można wycierać psa ręcznikiem po obrzydliwym kocie?. To już jest okrucieństwo!

Rozumiem - wytrzeć pieska po kąpieli lub jak lekko się zgrzał, bo akurat gonił kotka na ciernisty żywopłot - to tak, ale tym samym ręcznikiem co kota?! Brrrrrrrrrrrrrr...........

Witam,

trochę mnie nie było na forum, ale zawsze czytam Wasze wypowiedzi.

Mar35 - skąd glebozgryzarka?

Można gdzieś pożyczyć - u mnie też by się przydała.

Na razie poza pracą zawodową nic się u mnie nie dzieje - a tak bym chciała :cry: niestety notoryczny brak czasu :cry:

Pozdrowienia dla wszystkich :D

Romanie W

Święta racja. Trzeba wypić piwo na to konto :D

Księgowa

Glebogryzarka od prawie sąsiada pod Goleniowem , tam gdzie mieszkamy

Ale myślę , że w każdym rejonie się znajdzie ktoś kto jeszcze ma.

My potrzebowaliśmy na traktorze bo dużo roboty u nas.

I mam postualt, nie męczcie psa ręcznikiem po kocie, bądźcie ludźmi. :lol:

Teska - ciągle się miotam, bo każdy chce mnie zrobić w balona. Ale masz fajnie z tą przeprowadzką :D

Lalka - postęp można zobaczyć tylko w środku - piękne posadzki. Ale jak masz ochotę pocieszyć oko z zewnątrz - zapraszam serdecznie! Pozytywne fluidy przydadzą się naszemu nowemu domostwu :D

ROMAN W - :wink:

:D S.P.

:D Józia

Jest pięknie!!! Od razu choroba mi przeszła :D

Psy też w lepszym humorze, a kot wygrzewa się leniwie na słońcu... Sielanka. Brakuje tylko szklaneczki czegoś zimnego i miłego towarzystwa :wink:

Pozdrawiam zapracowanych szczeciniaków!

Zalecam koniecznie spacer po pracy!

Będzie spacerek i oglądanie postępów na budowie. Bo jutro wylewają kolejny stropik i muszę sprawdzić schody.

Wczorzj rozśmieszyli mnie moi murarze, bo oświadczyli, że bardzo by chcieli zostać na budowie dłużej. Ich słowa: Może elewacja, może kafelki,.. możemy nawet zupę gotować, byle tu jeszcze trochę popracować. :D Uśmiałam się.

No niestety Didi TPSA ma wszystkich w nosie...

My doprosić się nie możemy normalnego kablowego łącza, ciągle mamy drogą radiową. Ma to swoje dobre strony, możesz z taką skrzyneczką jechac na Mazury i dzwonisz z domowego... tylko bateryjka musi być naładowana :wink:

Może złóż wniosek o taki telefon? Od razu mówię, Z NETU nici przy takim połączeniu...