Didi 30.03.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Linka ja w monicie poprosiłam o cokolwiek!!!!!!! I brak odzewu!Jade dzisiaj do nich! jak usłyszycie w kronice, że ktoś się przykuł do kaloryfera w telepunkcie na Niepodległości to będę ja!!!!!!Bez odpowiedzi nie wyjdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.03.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Didi, nie proś, idź tam i narób rabanu. Poproś o rozmowę z dyrektorem regionwlnym (chyba jest ktoś taki) i zagroź, że jak przestaną być monopolistą, to odejdziesz do konkurencji. Postrasz interwencją na wyższym szczeblu i po 2 dniach braku odzewu - zrób to. Ja nie żartuję, takie postawienie sprawy przynosi efekty. Pozdrawiam i nie cackaj się z dziadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.03.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Didi - popieram, ale dlaczego od razu kaloryfer nie lepiej jakieś wygodne krzesło ? wątek z kotem bardzo ciekawy, moja piesia też bardzo lubi za takimi sierściuchami polatać pozdrawiam bodekku P.S. adapatcja w toku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.03.2004 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Didi: popieram Józie. musisz isc tam z założeniem że to dzięki tobie oni mają na chlebek.... i to oni sa dla ciebie, a nie odwrotnie.. najpierw grzecznie popros, a jak bedzie cos nie tak to zrob im obrzydliwą awanture... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Romanie W Lalka fotki zrobie i pokaże... a tak wogóle to powariowali...na drzwi czekac mam 10 tyg a na kanapy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Byłam w telekomunie Rejs to przy tym co tam sie dzieje to pestka!! Trafiliśmy (z mężem silniejsza grupa) do samej p. kierownik! Ponagliła sprawę i zdradziła mała tajmnicę, że ten teren jest skierowany na inwestycję na II kwartał - tylko czy przyłącze zrobią w kwietniu czy w czerwcu? Tego nie wie nikt, nie wie nikt.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Didi jak bedziesz oglądała tv?? masz satelite?? jesli tak mozesz powiedziec jaka cena i czy ktos Wam montował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2004 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Mamy zamówiną Cyfrę+, montaż w poniedziałek, wtorek Obecnie jest promocja: pakiet platynowy (ful opcja) za 79zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2004 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Aha i jeszcze kupimy siatkową, aby w sypialni (bardzo lubię) oglądać TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2004 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Didi... hmm..ale abonamencik pozniej cały czas płacisz?? ja zamówiłam , chce zamówić..w Technosacie, cały osprzecik i satelita...nio i taka zwykła tez .. a musisz płacic jakas kaucje jak to wyglada?? i ile jesli mozna kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Kaucja + montaż 169zł My to bierzemy ze względu na córkę czyli fox kids, cartoon i minimax itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 didi ja mam ewentualnie do zapłacenia 2 tys ..za wszystko...kurcze juz sama nie wiem( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Teraz za kablówkę też płacimy 49zł! A jakie programy są na tej satelicie po polsku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 30.03.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą. Robert A. Heinlein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Didi Tv polonia,polonia1, tele5.itv,tv centrum,tvn, tvn siedem,tvn meteo,tvn turbo,pilot tv,mango,polsat,polsat 2 international,viva polska,puls , teleuniwersytet.. chce wziasc Fergusona, chlopaki mi odkoduja( ciiii) hbo i inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Roman W czy znasz jakas firme solidna która sprzedaje i montuje satelity?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 30.03.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Roman W czy znasz jakas firme solidna która sprzedaje i montuje satelity?? U mnie w biurowcu jest Technosat. Mówią, że robią wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Roman W ja własnie byłam w technosacie...i mam wstepna wycene...i fakt mam jakos do nich zaufanie..tylko te 2 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 30.03.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Stasiek A co Ci się kurna nie podoba w emblemaciku? Nieee, no super jest... Ale wiesz, nie denerwuj się tak, bo mam wrażenie, że misio przez to idzie coraz szybciej, jakby mnie chciał gonić? Oj, żeby tylko się nie potknął Dzięki za ten "fantastyczny" adres szkólki Baaardzo śmieszne Ale, jak widzisz, opinie są podzielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 30.03.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Dzień dobry!już środa, a ja jako "nocny marek" zaczynam się rozkręcać... więc dla rozrywki proponuję to: http://football.websolution.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts