Didi 31.03.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Powiem Wam! Pani powiedziała, że mebelki będą o 600zł tańsze, bo udało jej się wynegocjować dla mnie rabat dodatkowy!! Jestem w szoku, sprzedawca dał mi dodatkowy rabat, już i tak po sporym rabacie wcześniejszym!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.03.2004 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Didi: jestem w jeszcze wiekszym szoku niż ty...niesamowite... może Pani w sklepie sie data pomyliła.. 1 kwietnia jest jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 31.03.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Didi! A gdzie jest ten normalny sklep meblowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 RomanW ja miałam budowę ubezpieczoną w Agropolisie na 100tys za 100zł na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Ten sklep mieści się na ul. Goleniowskiej w Dąbiu, nie dość, że mają dobre ceny (porównywałam te same meble w innych sklepach), to jeszcze takie niespodzianki. Aha złożenie mebli też mam gratis i transport!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesio 31.03.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witaj GRUPO! Jestem nowy, po Świętach planuję wbić pierwszy raz łopatę w Tanowie Będę budował D-08 z Muratora. Mam ekipę do wykonania stanu zerowego na mikropalach (na działce jest duuuużo torfu którego nie zamierzam ruszać). Będę wdzięczny za wszelkie konstruktywne rady (za wyjątkiem "kup sobie inną działkę"), gdzie co kupić, skąd się bierze ekipę (dobrą) do ścian a skąd do dachu itp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Didi ja dzisiaj własnie tam kupiłam sofe dla syna..potwierdzam...super sklep i super sprzdawcy..byłam szoknieta, bo myslałam ze jutro transport czy cos takiego a tu patrz...o 14 byłam w sklepie, a o 15 kanapa była w pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2004 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Roman W ja mam w compensie. ubezpieczenie domu w budowie od kradziezy , dewastacji...i innych klesk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Wiesio witaj w naszym gronie.... ja juz prawie koncze budowie , ale inni napewno pomogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Mnie tam zaskoczyli z zaliczką.......za zamówienie na 16tys po targach chcieli zaliczkę w wysokości .......100zł Polecam ten sklep! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witam wszystkich serdecznie! Gdzie można korzystnie ubezpieczyć budowę o ryzyka/ryzyk bydowlanych (polisa ubezpieczeniowa budowy). Będę wdzięczny za wszelkie informacje. CignaStu 200000 za 140zł + ew.30zł za powódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2004 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witaj Wiesio!A tak na marginesie nie boisz się na torfie budować? Ja niestety się na tym nie znam, buduję na podłożu stabilnym. Co do ekip to na forum dowiesz się kogo nie brać jest to p. Ryszard M daleko od niego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2004 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 SP Józia S nie to nie to.....dostałam pudło... jejku cio to moze byc.... ratujcie mam jeszcze 2 dni na to...a pozniej stawiam jak przegram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2004 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Widzisz RomanW, coraz to lepsza oferta!! I oto chodzi!!!!! a dla mnie: gdzie tanio ładną, ryflowaną, tanią, ciemno brązową cegłę klinkierową kupię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 bo ja mam taką za 2,18 kto da mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesio 31.03.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Pewnie że się boję ale:- działka jest ładnie położona i duża (7777m2),- jest prąd, woda, gaz, telefon,- blisko do przystanku komunikacji miejskiej (700m),- bardzo blisko do niezłej podstawówki (córki 7 i 5 lat),- działkę już mam.W ubiegłym roku Legalett miał zrobić płytę grzewczą zamiast tradycyjnego fundamentu ale w listopadzie się wycofali. Obecnie znalazłem firmę z Olsztyna która zajmuje się posadawianiem budowli na mikropalach. Zrobili projekt, konstruktorzy ze Szczecina go przejrzeli i stwierdzili że jest OK. Nie jestem budowlańcem, komuś muszę zaufać. Podpisałem umowę na stan ZEROWY i po Świętach powinni zacząć wiercić otwory pod mikropale (dziura w torfie i gruncie nośnym, w dziurze zbrojenie, całość zalana betonem i tak co 1.6 m pod całym budynkiem), mam nadzieję, że się nie utopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Wiesio! A skąd masz ten telefon?, bo ja obecnie na tym punkcie jestem przewrażliwiona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 31.03.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Tesko, powinno to brzmieć: Jeśli miałbyś umrzeć pierwszy... Spytaj czy nie możesz wziąć ze sobą mnie. Jeśli miałbyś dożyć stu lat... Chcę żyć o jeden dzień krócej, żeby nigdy nie musieć żyć bez Ciebie. Z tego co mi wiadomo to aforyzm nieznanego autora... ale szukam, może znajdę W podonym temacie jest również: Mężu mój miły, ty już leżysz w grobie, A ja trwam jeszcze na świecie po tobie. Ale co żywe, umrzeć bym wolała, Bom tylko na płacz wieczny tu została. Jan Kochanowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 No i co nikt mi nie powie gdzie szukać cegły klinkierowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 31.03.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 No i co nikt mi nie powie gdzie szukać cegły klinkierowej? Polecam hurtownię "Razmus" z Mierzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts