Józia S. 02.04.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Didi, a co konkretnie nie poszło do przodu? Nie należy się męczyć, a na niemoc najlepsze Whisky z kolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 02.04.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Lalkawedług życzenia: Kowalski postanowił zrobić w domu porządek. Wraca podpity i od progu wola:- Za trzy minuty widzę na stole obiad i pól litra!- Jak to?! - protestuje żona.- Co takiego?! - wtóruje teściowa.- A tak to! - replikuje Kowalski - Jestem panem tego domu, czy nie?Zjadł, wypił i mówi:- A teraz prześpię się z teściowa!- Jak to?! - krzyczy żona.- Tak to! On jest panem tego domu - zgadza się teściowa. Pasie Baca owce, przechodzi turysta.- Baco, co robicie?- Ano pase owce.- Baco, a jak Wam powiem ile macie owiec, to dacie mi jedną?- Ano dom, cymu ni.Turysta liczy i po kilku sekundach mówi:- 856.Baca mówi:- Zgadza sie!Turysta bierze jedną owce na ramiona i odchodzi. Baca woła turystę i mówi:- Jak Wom powim kim zeście som, to łoddocie mi owcę?!- Oddam!- Ano zeście som Unijnym Ekspertem od Spraw Rolnictwa.- Zgadza się, jak na to wpadliście?!!!- Ano bo zabraliście mi psa, a nie owcę! Przychodzi turysta do bacy.-Baco, macie coś do picia??-Moze drink "dwa, gura tsy"??-A co to jest??-Do wiadra wlemamy dwie gura tsy sklanecki rumu, piwka tes dwie gura tsy, wudy tys i... bimbetku tys dwie gura tsy.-I co??-I wtedy robis panocku kroków dwa gura tsy. Zapisują bacę do spółdzielni produkcyjnej.- Dacie krowę do spółdzielni?- Dom.- Dacie konia do spółdzielni?- Dom.- Dacie owce do spółdzielni?- Nie dom.- Dlaczego?- Bo mom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 02.04.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Witam wszystkich słuchajcie poszukuję dobrego i w miarę przystępnego cenowo stolarza Takiego, który się wywiązuje z terminu prac:) Pozdrowienia Buduję D12L Przytulny Dobra k/Szczecina Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.04.2004 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Witajcie w sobote... podziwiam tempo w jakis pisze w naszej grupie.... ehhhhhh zebym i miał tyle czasu... no dobra juz nie marudze..milego weekendupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.04.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Arthee mam pytanko o jakim symbolu dokładnie dom budujesz?Bo ja kończę D12BL wariant III! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.04.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Józia S nic nie poszło.....tarasy krzywe (kłaść kafli nie można) - dziś (chyba już przyjechali!) mają to poprawiać - garb im wyszedł na środku tarasu.......garderoba nie jest skończona, bo pan twierdził (w środę), że do świąt jest jeszcze 3 tygodnie.......zaczęłam sprzątć a tu wyszło, że jeszcze koło drzwi trzeba szpachlować .....no i głupiego robota z tym sprzątaniem!......a potem nie mogłam się dodzwonić aby na dziś zamówić beton na podsypkę pod polbruk....... Dziś MUSI być lepiej! Czego i Wam życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.04.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Witam sobotnio z pracy Arthee - dzień dobry w grupie maksiu nie marudź - tylko pisz pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.04.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Didi - weź pałę i lej tez chciałbym mieć takie problemy bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 03.04.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Witajcie w sobotę! niektórzy pewnie jeszcze śpią, no cóż Arthee - witaj w grupie Maksiu, właśnie - nie marudź Bodekku - szukasz problemów ??? Didi - nie poddawaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.04.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Linka - ja nie szukam tylko chciałbym byc na tym etapie co Didi a to jeszcze trochę potrwa. pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 03.04.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Witam wszystkich serdecznie! Piękny dzień się zapowiada! Zaczniemy poranek od herbatki owocowej, a potem zobaczymy. Do grupy dołączył Arthee, którą/którego witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.04.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Odmeldowuję się i do poniedziałku RomanW - poranek o 11 - gratulacje bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 03.04.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Uff, przyjechaliśmy z drzewkami owocowymi ze Stepnicy. Kupiłam jeszcze róże, clematisa, jakieś kwiatki, porzeczki, agrest itp. Teraz tylko czekamy na glebogryzarkę i zaczynamy sadzić Coś Ci chłopi na wsi nie palą się do roboty, facet od rana nie może dojechać do nas z sąsiedniej wsi... Roman - to przecież Nocny Marek, dlatego pije poranną herbatkę prawie w południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.04.2004 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 witajcie....alez miałam do czytania Arthee witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 03.04.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Hej, Hej!!! Nocne Marki - gdzie jesteście??? Sobota, wieczór... co można o tej porze robić??? Przyznać się, kto na imprezce, a kto siedzi przed TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 03.04.2004 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Nocne marki zmęczone po całym dniu na budowie. ale ścianka kolankowa wymurowana, zbrojenie wieńca wykręcone i szalunek prawie gotowy a pare dni po poświęceniu jajek zalewamy miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 03.04.2004 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Witam wieczorkiem! Dla Nocnych Marków: http://www.wronkro.enter.net.pl/Clip3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.04.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Dzień dobry, w niedzielę! Co to, jeszcze wszyscy śpią? A takie dziś pięęękne słoneczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.04.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 I piekne słonko nie pomoże po wczorajszych imieninach u Ryaszrda! Trzeba było jakoś odreagować stresy po całym tygodniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 witajcie wszyscy....pięknie na dworze.... Roman W - jejku spac nie mozesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts