Teska 04.04.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Didi a jak tam u Ciebie???wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 04.04.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Witam wszystkie ranne ptaszki! Jak dobrze wstać skoro świt, jutrzenki blask duszkiem pić ........ Didi ma wytłumaczenie (imienninki Rysia), ale Maggie - komputer i forum o 8.07 w nocy i to w niedzielę!? Teska Roman W - jejku spac nie mozesz??? Miłość jest jak ziewanie, najczęściej kończy się spaniem. Ludovico (1474-1533) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.04.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Cześć Dziewczyny! Próbujemy przepis na koktajl??? To chyba specjalnie dla nas kobitek... Mężczyźni nie piją takich wynalazków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 04.04.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Pozdrawiam słonecznie wszystkich forumowiczów http://www.roki52.friko.pl/Gif/Buzki/6.gif i życzę miłego niedzielnego popołudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Linka.... mozna wypróbować...oby tylko głowa przestała boleć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.04.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 U mnie jest tylko niestety takie słoneczko http://obrazki.babiniec.pl/Pogoda/Słońce.gif ale dobre i to Tesko, może spróbujemy na noc, tak jak radzi Roman - do tej pory głowa przestanie boleć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Linka u mnie tez takie sie teraz zrobiło a wieczorkiem....pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 mam Muratorki do oddania....odbiór własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.04.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Teska Czyli będzie pretekst, aby Ciebie odwiedzić Rozumiem, że kto pierwszy - ten lepszy? http://www.roki52.friko.pl/Gif/Transport/41.gif Przegram w wyścigach, bo czasu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 04.04.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 mam Muratorki do oddania....odbiór własny PIERWSZY! Teska! Biorę wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.04.2004 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Byłam na zakupach...od razu słońce ładniej zaświeciło.....a kupiłam; żyrandole, lampki nocne, plafony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Roman W odbiorek w moim starym domku na Bukowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 04.04.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Dzieki za powitanie DIDI - buduję d12 w pierwszej wersji, jak kupowałem projekt była tylko jedna wersja , więc dokleiłem do domu garaż do ściany bocznej i pozmieniałem środek do własnych potrzeb. ROMAN W - Arthee to zdecydowanie on Powiedzcie że macie namiary na solidnego stolarza, ba ja mam same niedobre doświadczenia z bracią stolarską Buduje D12L Dobra k/Szczecina Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Arthee ja znajdziesz takie namairy to prosze tez chce a co ma ci zrobic stolarz? kuchnie, drzwi ??? ja mam ale firme na drzwi...na 100% nie moge polecic...bo sama nie wiem co tak naprawde soba reprezentuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 04.04.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Witam wszystkich! Szczególnie nowego sąsiada z Dobrek. niesety Arthee, też nie znam porządnego stolarza Byliśmy w Kołobrzegu i było superowo niestety powrót mało udany- okazało się, że od piątku nie działała lodówka i zamrażarka- część rzeczy do wyrzucenia, inna do natychmiastowego gotowania a sama sprawczyni do mycia. Spędziłam 3,5h przecudnej niedzieli na szorowaniu Sorki, ze tak nie na temat lae musiałam się wyżalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 04.04.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Panie i Panowie, oto... Wiosna! http://republika.pl/nuages/images/wiosna1.jpg http://republika.pl/nuages/images/wiosna2.jpg Taka jest u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.04.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Stasiek!!! parę dni temu na naszej działce znalazłam takie same żółte kwiatki... Takie "małe coś" a tak bardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 05.04.2004 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Życzę Wszystkim miłego poniedziałku!. Proszę zacząć dzień uśmiechem! http://www.roki52.friko.pl/Gif/Buzki/64.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.04.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 witam w poniedziałek ! już niedługo Święta bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.04.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Witam wraz ze słoneczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts