Maggie 08.04.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Czupurek, ale tempo! Woda na lany poniedziałek będzie jak znalazł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.04.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 u mnie to, tak dziwnie od samego początkualbo się ślimaczy miesiącami (uzgodnienia, castingi etc)albo pędzi tak, że ja nie nadążam woda na lany poniedziałek? i to jest myślzawiozę rodzinkę na budowę i pod kranik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.04.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Witam wszystkich! U mnie zamiast budowy, to ciągle sprawa z chłopczykiem na tapecie......Dzisiaj się dowiedziałam, że bez prokuratury się nie obejdzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Witaj Ivette! Czy to znaczy, że składasz wniosek do prokuratury, na tego łobuza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.04.2004 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Ivette: ciezka sprawa... wierze ze uda sie wszystko doprowadzic do pomyslnego konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.04.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 pewnie, że się udapodołałaś z budową, dasz sobie i radę z kretynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.04.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Linka, Maksiu, Czupurek - niestety, tak. Musze złożyć doniesienie do prokuratury, bo pani psycholog dzisiaj po przeczytaniu jego sms-ów do mojej córki uznała, że ma odchyły psychiczne i bez prokuratora ani rusz. Tym bardziej, że rodzice uważają, że nie ma żadnego problemu - przecież chłopiec się dobrze uczy... Że też się nie boją, że im w nocy łby poobcina... Żałosna sprawa - oni coś ukrywają i chcą sprawę rozmyć naskakując na wszystkich naookoło.... Nie ma w ogóle z kim gadać... A moja Joasia w ciągłym stresie i ja też mam problemy ze spaniem....Ciągle myślę, gdzie iść, co robić.... Cholera jasna by to strzeliła!!! A ja naiwna myślałam, że matka z nim porozmawia i będzie po sprawie... A rodzice nawet z nim o tej sprawie nie rozmawiali.... Żygać się chce!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Ivette, złóż więc doniesienie do prokuratury, a kopię z pieczątką wyślij na adres rodziców. Sąd zanim zrobi coś w tym kierunku, to moze potrwać, a tak będą już wiedzieli że to nie przelewki. Wcale się nie dziwię, ze nie możesz spać, dziecko tez pewnie wystraszone. Kurde, dorwałabym takiego drania i sama bym z nim zrobiła porządek... (a psioczyłam na Mar35, że taki agresywny ) Gdybyś potrzebowała jakielkolwiek pomocy w tym temacie, to służę radą i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.04.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Linka - dzięki! Dobry pomysł z tą kopią do rodziców. Właśnie jednak dowiedziałam się od znajomego prokuratora, że muszę iść od razu do sądu rodzinnego i rozmawiać z sędzią. Waham się, czy iść jutro, czy po świętach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Idź jutro, po co zwlekać, żeby potem żałować? Mam jeszcze jeden dobry pomysł, zgłoś też dzielnicowemu w miejscu zamieszkania chłopaka. Jego obowiązekiem jest porozmawiać o pogróżkach z tym chłopakiem i rodzicami. Po to są tacy dzielnicowi Pozdrawiam i daj znać, co załatwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.04.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Linka - superpomysł! Lecę jutro! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.04.2004 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Droga grupo szczecinska Chcialabym Wam zlozyc serdeczne zyczenia spokojnych i radosnych swiat Wielkanocnych w rodzinnej atmosferze oraz spelnienia marzen Szczegolnie goraco pozdrawiam S.P. , Teske - gratuluje przeprowadzki (trzymam kciuki ) i Ivette - trzymaj sie kobitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Ivette - cieszę się że mogłam pomóc, choć w taki sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.04.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Kochani - jutro niestety wzywa mnie beton i pewno nie siądę na sieć więc już dziś życzę Wam Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt. Nie objedzcie się zanadto i nie utopcie w Lany Poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Mbz zaraz wpadam do was dzięki Krzys ...miło Ciebie widziec w naszych progach Słuchajta: wszystko przygotowane do przeprowadzki...teraz pije drineczka...na trzezwo sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.04.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Teska - powodzenia! Tylko nie za dużo tych drinków bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Teska - napracowałaś się co? Gnaty bolą? Wiem coś o tym Jakiego drinka sączysz? Może i ja sobie zrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Linka..... ja padam na pysk łapki wyciągneły mi sie do ziemi... wiec wyobraz sobie jak moge wygladac...jutro dalszy etap... absolut z sokiem pomaranczowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 bodekku a dzieki bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Tesko - absolut currant z sokiem porzeczkowym i lodem - rewelka, to mój następny ulubiony drink Spróbuj następnym razem tego A na zmęczenie polecam masażyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts