aLien01 06.08.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam grupę. Alien jesteś na miejscu czy wyjechałeś? Robiłeś wiele ciekawych podsumowań kosztów - mam dwa pytania. Artur ArKaMa Hej jestem ale ostatnio wykańczam się wykończeniówką i mam ograniczony dostęp do netu. Co potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 06.08.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Hej jestem ale ostatnio wykańczam się wykończeniówką i mam ograniczony dostęp do netu. Co potrzebujesz? Zestawienie kosztow - próbuję dodzwonic sie do ciebie, ale chyba mam stary numer(79....827). Jakbyś miał chwilę _600 969 512 Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez ArKaMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo69 07.08.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam. Po wielu miesiącach biurokracji wreszcie możemy ruszać ) Poszukuję namiarów na: - siatkę powlekaną PVC 1,5 m wysokości w dobrej cenie ( 150 mb) oraz siatkę leśną - koparki - dobrej firmy do fundamentów i ścian ( dom parterowy bez poddasza użytkowego ok 200 m2) - porotherm - bloczki fundamentowe - Sprawdzone miejsce skąd można kupić dechy na więźbę Czy u kogoś z Was musiał być wymieniony grunt ? Jakie to koszty? U mnie trzeba wybrać grunt do głębokości 3m i dodatkowo wstawić pale żwirowe. Czy ktos wie coś na ten temat? Wiadomośći na PRIV bardzo proszę Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez olo69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 08.08.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam. Po wielu miesiącach biurokracji wreszcie możemy ruszać ) Poszukuję namiarów na: - siatkę powlekaną PVC 1,5 m wysokości w dobrej cenie ( 150 mb) oraz siatkę leśną - koparki - dobrej firmy do fundamentów i ścian ( dom parterowy bez poddasza użytkowego ok 200 m2) - porotherm - bloczki fundamentowe - Sprawdzone miejsce skąd można kupić dechy na więźbę Czy u kogoś z Was musiał być wymieniony grunt ? Jakie to koszty? U mnie trzeba wybrać grunt do głębokości 3m i dodatkowo wstawić pale żwirowe. Czy ktos wie coś na ten temat? Wiadomośći na PRIV bardzo proszę A z której to strony rzeki? Co do siatek polecam Centrum Siatek z Tatyni. Co do reszty szukaj w okolicy, popytaj sąsiadów (u mnie najwięcej poleconych fachowców, koparek i innych namiarów dostałem od sąsiadów), wysyłaj zapytania do hurtowni budowlanych o materiały (jest ich w Sz-nie dość sporo). Ja teraz kompletuje wszystko do stanu 0 i do zimy kończę na tym etapie, resztę dopiero w przyszłym roku. VAT będzie wyższy, trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
studio45 08.08.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Hej , potrzebuje namiar na firmę handlująca piaskiem płukanym. Proszę o namiary , najlepiej prawy brzeg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 09.08.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam Forumowiczów! przesyłam linka do strony z petycją o miejską linię autobusową ze Szczecina do Dobrej. Proszę o głosy http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5608 ważne jest, by potwierdzić oddanie głosu. A. Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez Aniutka i Roofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 09.08.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witajcie, wracam z urlopu i widzę, że w temacie listy nic się nie dzieje nowego. Kto podzieli sie namiarami na sprawdzonego kierownika budowy? PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejmar 09.08.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Marek, ja potrzebuję szambo 10 m3 i zbiornik na deszczówkę 3 m3. Masz jakieś ciekawe ceny z kraju? Chętnie wejdę we wspólna dostawę. Ja buduję w Wielgowie. Prosze o telefon lub prv to porozmawiamy. pozdrawiam marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 10.08.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witajcie, wracam z urlopu i widzę, że w temacie listy nic się nie dzieje nowego. Kto podzieli sie namiarami na sprawdzonego kierownika budowy? Pozdrawiam Sławek Cześć Misza ! To Ty? )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 10.08.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam Grupę, Ile zazwyczaj czekaliście na wycenę materiałów z hurtowni? Z pośród 15 wysłanych zapytań w ciągu 3 dni odpowiedziały 4... dwie do których najwcześniej napisałem dalej myślą nad wyceną (sprawdziłem z ciekawości czy w ogóle są zainteresowani współpracą) i nie są gotowi jeszcze przedstawić oferty, ale zapewniają że to zrobią. Wszystkie maile wysyłałem z potwierdzeniem odbioru, więc wiem ze doszły. Niektórzy myślą już ponad tydzień. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatran 10.08.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witajcie, Mam nietypowe pytanie, ale może ktoś bedzie wiedział.Otóż na działce (rekreacyjnej) chcę w domku chcę zamontować umywalkę i toaletę. Nie ma możliwości podłączenia się do jakiejkolwiek kanalizy.Czy są małe (0,5 - 1 m3) tzw. ekologiczne oczyszczalnie ścieków? Cos co mogę zakopać w ziemi i zasypywać od czasu do czasu. Tak naprawdę będzie używana sporadycznie (dosłownie kilka razy w miesiącu, i to letnich). W castoramie są olbrzymy od 2 m3 w górę. Ktoś z forumowiczów ma jakies doświadczenia w tym temacie?Z góry dzięki za odpowiedź,tatran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 10.08.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witajcie, Mam nietypowe pytanie, ale może ktoś bedzie wiedział. Otóż na działce (rekreacyjnej) chcę w domku chcę zamontować umywalkę i toaletę. Nie ma możliwości podłączenia się do jakiejkolwiek kanalizy. Czy są małe (0,5 - 1 m3) tzw. ekologiczne oczyszczalnie ścieków? Cos co mogę zakopać w ziemi i zasypywać od czasu do czasu. Tak naprawdę będzie używana sporadycznie (dosłownie kilka razy w miesiącu, i to letnich). W castoramie są olbrzymy od 2 m3 w górę. Ktoś z forumowiczów ma jakies doświadczenia w tym temacie? Z góry dzięki za odpowiedź, tatran Może jakieś przenośne porta potti? Jak na kilka razy w miesiącu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatran 10.08.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 No właśnie nie ... Takie rozwiązanie jest teraz. Szykuję się na dniach do remontu domku, rozbudowy. Chce w ludzkich warunkach móc umyć ręce zrobić to co teraz jest kłopotliwe. Z toalety będzie korzystała głównie osoba starsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 10.08.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Czy ktoś z Was ma informacje co z Azalką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRIAPOS 10.08.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam szczecińską ekipęWłasnie finalizuje zakup działki w Kobylance, załatwiając jednocześnie kredyt na część inwestycji. Za kilka dni otrzymam gotowy projekt stąd trwają rozmyślania nad kontynuacją działań. Mając na uwadze adaptacje owego projektu uwzględniając dosłownie niewielkie zmiany może mógłbym otrzymać od Was garść informacji w tym zakresie łącznie z namiarami na kogoś kompetentnego w przyzwoitej cenie.Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 11.08.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Hej , potrzebuje namiar na firmę handlująca piaskiem płukanym. Proszę o namiary , najlepiej prawy brzeg . http://www.sksm.com.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 11.08.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam Grupę, Ile zazwyczaj czekaliście na wycenę materiałów z hurtowni? Z pośród 15 wysłanych zapytań w ciągu 3 dni odpowiedziały 4... dwie do których najwcześniej napisałem dalej myślą nad wyceną (sprawdziłem z ciekawości czy w ogóle są zainteresowani współpracą) i nie są gotowi jeszcze przedstawić oferty, ale zapewniają że to zrobią. Wszystkie maile wysyłałem z potwierdzeniem odbioru, więc wiem ze doszły. Niektórzy myślą już ponad tydzień. Pozdrawiam Musisz się przyzwyczaić, że 3 dni to jak ekspres. Jak zaczniesz rozsyłać zapytania do wykonawców o budowę to się ucieszysz jak dostaniesz pierwszą ofertę po 2 tygodniach. Pamiętaj, że te hurtownie mają jeszcze wykonawców, którzy biorą u nich materiał na inne budowy i oni dla nich będa priorytetem jako klienci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 11.08.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Cześć Misza ! To Ty? )) tak! juz wiesz, że to ja! świat mały jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caretilla 11.08.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Mam do odsprzedanie 6 paczek styropianu podłogowo - dachowego o grubości 7 cm. Hurtownia nie chce mi przyjąć tego co zostało bo ta grubość jest nietypowa.Jedna paczka to 4m2 (każda paczka to 8 arkuszy o wym 0,5x1 m). Cena do dogadania, wiadomo że będzie taniej niż w hurtowni po mojej cenie zakupu. Jeśli ktoś jest zainteresowany to niech da znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.08.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Mam do odsprzedanie 6 paczek styropianu podłogowo - dachowego o grubości 7 cm. Hurtownia nie chce mi przyjąć tego co zostało bo ta grubość jest nietypowa. Jedna paczka to 4m2 (każda paczka to 8 arkuszy o wym 0,5x1 m). Cena do dogadania, wiadomo że będzie taniej niż w hurtowni po mojej cenie zakupu. Jeśli ktoś jest zainteresowany to niech da znać. Ja jestem , potrzebuję do ocieplenia domku ogrodnika, napisz za ile to. Może być na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts