mariusz r 15.04.2004 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witam i pozdrawiam Czekam i czekam i cisza??? jak tam zainteresowani moim barakiem bud. u mnie jeszcze oferta bez Vatu. Zakupów cdn. - kto stosował styropian z Jedynki na Tamie pomorzańskiej? i jak się układał na ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.04.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 witam wszystkich cieplutko Didi - jak ja ci zazdroszczę u mnie na działeczce poświąteczne budzenie. majstry robią zaległą drobnicę, czekając na wpuszczenie w rury wody i gazu a i buduje się z jednej strony płot - sąsiad się grodzi i nie chce już dłużej czekać, aż będę miała forsę na wspólny. więc zdecydował, że postawi sam. i fajnie, bo ja jeden też muszę postawić sama, bo z drugiej strony działki nie będę miała sąsiedztwa przez długi czas życzę wszystkim spokojnego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.04.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witam was. Oj bikosa, to dobrze, że zaczynasz, bo dobre sąsiedztwo mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 15.04.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witam! Dwa miłe obrazki na początek dnia! http://www.humor.netbus.pl/zdjecia/435.jpg http://www.humor.netbus.pl/zdjecia/poloha_zahreje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.04.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 witam spóźniony Linka - fajne obrazki bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.04.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witam serdecznie! Brak łącza ze światem (internetu i telefonu) powoduje, że jestem tu w mieszkanku! Co do ogrodzenia to u mnie było tak: ja pierwsza się grodziłam. Jeden sąsiad zapytał ile mnie ta strona z nim kosztowała i zwrócił mi połowę, a drugi sąsiad na nasze delikatne wspomnienia o tym, że to my stawialismy ogrodzenie nawet nie zareagował (a fasola pnie sie po naszym płocie!!!). Dziś przyjeżdża ogrodzenie! Ostrzegam nie bierzcie nic z firmy Karo z Goleniowa i koło Nomi też mają siedzibę - wczoraj przyjechał transport (sam kierowca) i zapytał kto jest do rozładunku - a była tylko ja i córka 6-letnia. Kazałam mu wracać do firmy. Żałuję, że już zapłacone, bo bym się wypieła Dlatego ostrzegam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 15.04.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witajcie wszyscy Wieki mnie tu nie było..Ale piesek nasz jest b.ciezko chory Nie mam kiedy nawet forum czytac.. Potrzebuje informacji..: Ile kosztuje ocieplenie dachu ? Ile płaciliscie..ile wołaja fachowcy.. Chodzi o całosc:wełna,folia,stelarze itd... Mam nadzieje,ze ktos sie orientuje i pomoze.. Dzieki Serdecznie pozdrawiam i pedze do weterynarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.04.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Za ocieplenie z regipsami płaciłam 14zł, ale chyba była to jednak za niska cena, bo nie jestem zbyt zadowolona z efektów - nie jest idealnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.04.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Słuchajcie, byłam wczoraj na kawce u Teski. Kobieta jest padnięta ale szczęśliwa. Wokół cisza i spokój, zapach lasu, po prostu bosko. A w domku ma po prostu cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Cześć wszystkim! Didi - ale masz fajnie! Jak ja już chcę mieszkać... Miłego dnia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Linka - zajrzyj do moich komentarzy do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.04.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Proszę grupy, nie śpimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 15.04.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Hej Ivette, miło Ciebie widzieć na forum! Już czytałam. Cieszę się, że się uspokoiło, super! Ciekawa jestem, co ten pedagog wyciągnie od łobuza...czekam na dalsze newsy. a tymczasem dowcip dla wszystkich: Mężczyzna spacerujący w Kalifornii po plaży znalazł lampę. Po otwarciu wyskoczył zdenerwowany Dżin: - O.K., O.K. Uwolniłeś mnie z lampy. Bla, bla, bla. Wielkie mi cos... To jest już czwarty raz w tym miesiącu! Mam tego spełniania życzeń powyżej uszu! Zapomnij o 3 życzeniach. Masz tylko jedno! Mężczyzna: - Zawsze chciałem pojechać na Hawaje, ale bardzo boje się latać samolotami. Czy nie mógłbyś zbudować mostu aż do Hawajów. Mógłbym wówczas pojechać tam samochodem.Dżin się zaśmiał. - To jest niemożliwe. Pomyśl logicznie! Przecież nośniki mostu nie sięgną dna Pacyfiku! Pomyśl ile betonu, ile stali. NIE! Wymyśl jakieś inne życzenie! Mężczyzna: - OK. W takim razie inne życzenie. Byłem żonaty 4 razy. Moje żony zawsze mi mówiły, ze nie dbam o nie, ze nie jestem wrażliwy. A zatem spełnij moje życzenie, żebym zawsze rozumiał kobiety, wiedział co czują, co myślą, dlaczego płaczą. Żebym wiedział co naprawdę chcą, żebym wiedział co zrobić, żeby były zawsze szczęśliwe. Dżin: - Ten most to chcesz z dwoma pasami ruchu czy z czterema? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.04.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 i tak to, jest z kobietami mam do szanownej grupy pytanko: poszukuję dobrego (niedrogiego) stolarza co by mi wykonał drzwi zewnętrzne do kotłowni. W projekcie architekt dał d.... i mam otwór w murze na 90cm, czyli drzwi zewnętrzne, standardowe (a marzą mi się z prześwietleniem) nie wejdą, bo mają wymiar 90 ale w samym skrzydle (powiększenie otworu nie wchodzi w rachubę, bo nie starcza ściany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Czupurku - ja kupiłam drzwi do kotłowni w Castoramie - metalowe, ocieplone z ościeżnicą, zamkiem i klamką za całe 312,-zł. Może to byłoby dobre wyjście dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 15.04.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Dzieki Didi a moze ktos jeszcze ocieplał dach??? Ile płaciliscie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.04.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Ivette - no właśnie nie da rady. drzwi wychodzą na ogród. druga połowa chce piękniste z szybą i nie daje się przekonać. ale najgorszy to ten wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.04.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Lalka - ocieplał dach mój majster. czyli mam na połaciach wełnę + folię i dodatkowo jeszcze wełnę i folię na stropie (drewniany). wszystko połapane wąskimi deskami.wełna "15" rockwoll kupiona w castoramie - 49,96 rolkafolia u znajomych w hurtowni (twierdzą, że mają najtaniej - wełnę również). ceny ci nie podam bo, na folię miałam dumping. ewent. tel. 42-80-110 - APA-2 deski - kupiłam na mierzynie (majster je docinał na cieńkie)robocizna: 7 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 15.04.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witajcie wszyscy! Lalka-6zł/m ,wełna15 Isover.połapane drutem dekarskim+folia pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.04.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Ewar - a jak tam u ciebie z budową? na jakim jesteś etapie?jeżdżę codziennie do siebie, ale nie mogę za bardzo zlokalizować waszej siedziby. czy to, może dom który widać z drogi? taki duży z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts