mariusz r 15.04.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Cześć wszystkim!! Czapurek- odpowiesz mi na zapytanko moje które rano wysłałem tobie? Ewar-siemka prześlij mi jeszcze raz tel. do Daniela! Coś zegar na forum jest nie przestawiony???o godzinkę smyk się spóźnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.04.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 mariusz r - nie mam żadnego pytania od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 15.04.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Czapurek-a teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 15.04.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Czupurku - to chyba ten daj namiar na priv to pozwiedzamy! Marriusz-r --do Daniela na priv pozdrowionka ,kiedy spotkanie? może teraz we Włoskiej ? mają pokazny ogród , macie chwilę czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 15.04.2004 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Ivette - wylewki zajebiste nic tylko coś na podłogę i gotowe mieliśmy przyjemność trfić Twojego a co z tynkami pokazał wam jak robi ten Remigiusz czy jakoś tam , pozdrowionka . Wociek i Roman-w może jakieś rozpoczęcie sezonu letniego z Tyską biesiadą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 15.04.2004 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Mariusz-r ---- startujesz z motorami? Grapusek - co tam u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 15.04.2004 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Ja wiem że jest póżno i nikt nie chce gadać jutro zobaczę ...też w nocy co u Was słychać pozdrawiamy Ewa i Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.04.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 witam wszystkich po ostatnim budziku piekny dzionek przed nami ale jestem zła na mojego architekta. przez niego będę miała problem, tam gdzie go nie powinno by. (jak pisałam wczoraj drzwi zewnętrzne do kotłowni zaprojektował mi "70", od biedy zrobi się "80" i to wszystko. a przeglądałam setki ofert i drzwi zewn. z prześwietleniem robią standardowo "90" i jak tu się nie wściec życzę wszystkim bardzo miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.04.2004 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Witajcie Czupurku: u mnie sa wszystkie drzwi 90... poporstu poszedlem wczesniej do sklepu i zebralem troche ulotek i wszystko bylo na 90 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.04.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 szczęściarz z ciebieale tak na marginesie, mam wielki żal do tego faceta, w końcu powinien wiedzieć jakie są typowe romiary drzwi, urządzeń etc, bo nie sztuka narysować parę kresek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 16.04.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Hej A powiedzcie czy aby wstawić większe drzwi to powinnam nanieść zmiany na projekt?? Czy moge to zrobić bez żadnych zmian? I to samo pytanie do okien czy wstawiacie okna dokładnie w wymiarach takich jakie są podane w projekcie? U mnie różnica od standardowych to 2-3 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 16.04.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Malinka, tego typu zmian nie trzeba wprowadzać do projektu, bo z punktu widzenia konstrukcji domu są nieistotne (tak mi powiedział zaprzyjaźniony architekt). Ja z kolei mam pytanie do wszystkich szczeciniaków (których pozdrawiam serdecznie po dłuższej przerwie): czy znacie kogoś, kto zaorałby mi około tysiąca metrów gliniastej działki w Wołczkowie i na dokładkę sprzedał trochę czarnoziemu, a to wszystko w cenie, która nie dobije osoby wykańczającej dom??? Jak zwykle byłabym zobowiązana za każdą podpowiedź. Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 16.04.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Dzieńdobereczek Doszły mnie słuchy że u was już drzewka kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.04.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Ano kwitną, u mnie przed wydziałem magnolia startuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.04.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Ja z kolei mam pytanie do wszystkich szczeciniaków (których pozdrawiam serdecznie po dłuższej przerwie): czy znacie kogoś, kto zaorałby mi około tysiąca metrów gliniastej działki w Wołczkowie i na dokładkę sprzedał trochę czarnoziemu, a to wszystko w cenie, która nie dobije osoby wykańczającej dom??? Jak zwykle byłabym zobowiązana za każdą podpowiedź. Pozdrawiam Anka a popytaj u siebie rolników (o ile tacy jeszcze są). ja ostatnio za spycharkę-pług (ale do równania) płaciłam 60 zł/h bez f-ry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 16.04.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Czupurek,i długo Ci to "spychali i pługowali", bo ja się na tym absolutnie nie znam, ale sobie myślę, że podczas jednego weekendu da się zrobić porządek z działką w sensie przygotowania ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.04.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Witam wszystkich! Uwaga wszyscy którym się nie spieszy z budowaniem. Rozmawiałam wczoraj w SCMB na temat szaleństw zakupowych w ucieczce przed VAT, zdradzili mi tajemnicę, że od sierpnia planują poobnizać ceny bo wiedzą, że od wtedy będzie wielkie booom i mało kto co bedzie kupował, bo teraz robią ludzie wielkie zapasy. U mnie spokój, cisza, wieczorkiem drink na tarasie przy świecach.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.04.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Apneska - dzionek tj. kilka godzin ca' 7-8. Didi - fajnie masz tylko uważaj z tymi drinkami (oby nie za dużo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.04.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Hej, witajcie! uff, ale mnie robota dopadła. Terminy gonią, a ja przez przygotowania do budowy narobiłam sobie zaległości. Pracowita wiosna się zapowiada. U mnie w sobotę tyczenie budynków i przyłącza wodnego, w przyszłym tygodniu panowie robią mi wodę. Hurra! Rewia ofert wykonawców trwa... bikosa. Gratuluję mediów. No, to pewnie budowa wkrótce ruszy pełną parą! apeska: Ja też płaciłam 60zł/h za traktor - zaoranie i zbronowanie. Tylko, że troszku daleko. czupurek: A może te wąskie drzwi to architekt zaprojektował w trosce o twoją figurę? . Cobyś nie obrosła po przeprowadzce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.04.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Didi Jest to jakaś pociecha, tylko, że właśnie akurat chciałam zacząć budować na wiosnę . Pocieszam się, że może same fundamenty i budynek gospodarczy to jeszcze mnie tak nie potrzepie po kieszeni. Ale Ci dobrze po tej przeprowadzce! Fajnie, że umiecie się tak tym cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts