Teska 08.04.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 a ja dzisiaj wyczaiłam..tuje wysokosci okolo 40 cm..takie do zywoplotow, mozna przycinac..po 2 zł od sztuki...takie wykopane, nie w donicach..zamowic trzeba pow 100 zeby taka cena była..to duzo czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 08.04.2003 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 podnosimy się na forum... grupa ucichła.Pozdrowienia - od czwartku - murowana pogoda!A posadzkarz chce 25 za m2 podłogi - bez styropianu, z własnym 33.Teska - tuje łykaj:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2003 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Witaj z rana w srode... gardziolko sie leczy... przybyly nowe pieczatki i no i nadeszlo wreszcie to BARDZO wazne pismo z wodociagow z Goleniowapozdrawiam zyczac milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Jasiu...to mnie pocieszyłeś z tą poprawą pogody... a mam posadzkarza po 10 zł ( robocizna) Milego dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 hmm...nasza grupa zapadła w sen zimowy:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2003 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Teska: niekoniecznie... poprostu pogoda tak ze sie zyc odechciewa.. ale grunt to do przodu... dzis zalatwilem przylacze energetyczne, za 2 tygodnie bede mial juz swoj prad, niezly termin, co?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Maksiu....ekspresowy:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 09.04.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Na glutach z nosa ma niezły poślizg, stąd tempo mu wzrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2003 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 hihihi... Jasiu ratuj..jak tam prognozy pogody??? bo tynki mi odpadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 09.04.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Trudno w to uwierzyć ale do 15 kwietnia ma dojśc do ponad 25 st.C !? http://www.wetterzentrale.de/pics/MS_Berlin_avn.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.04.2003 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Oby Jasiowa pogoda sie sprawdzila, bo ja mam juz serdecznie dosc tej zimy, ile razy mozna sie budzic i widziec za oknem padajacy snieg, w koncu to juz prawie polowa kwietnia... no i robota czeka....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 10.04.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Hola hola !!! To nie "moja" pogoda tylko meteorologiczna. W sobote ma być już +15 st.C - nasi górale już podejrzewają powodzie, bo u nich jeszcze śnieg po pas i jak to na raz ruszy w dolinki to.. "skoda godoć panocku" A za tydzień nawet powyżej +25 - to jakaś paranoja - z zimy od razu wskoczymy w lato - a gdzie wiosna !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Witajcie, az buzia sie usmiechnęła..znaczy w sobote i niedziele koncza tynki a na Swieta....lato Wiosenka zaspała...i lato ją prześcignie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2003 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 hmmm...nikt tutaj nie zaglądał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 10.04.2003 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Teska - ja zaglądam - ale co mam pisać. Liczymy kasę i siły. Górale pojechali na święta. Tynki nam drogo wychodzą. Mamy 470 m2 na parterze do zrobienia - wrrr... Takie samo wrr z podłogówką. Ogólne wrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 10.04.2003 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Kupiliśmy projekt. Z utęsknieniem czekamy na listonosza Teraz tylko wybór materiałów i potwierdzenie ekip(y). Trzeba ruszać do boju papierkowego... kto to (oprócz Maksia) jeszcze pamięta? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Stasiek dnia 2003-04-10 23:23 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.04.2003 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Witam z rana... dzis znowu kupa biegania, mam nadzieje ze dzis uda sie sporo spraw wypchac... w poniedzialek wjezdza sprzet ciezki i zdejmujemy humus, a od wtorku chlopaki z lopatami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.04.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Stasiek: Od kupienia projektu długa droga do wykonawstwa. jeżeli jest to projekt powtarzalny - musisz znaleźć architekta adaptującego, najlepiej współpracującego z branżystami. Nam robił to pan Zawadzki - w razie potrzeby służę namiarem. Jak się go przyciśnie to będzie szybko. Wszystkie stempelki z bardzo różnych urzędów załawiaj sam - będzie prędzej. On czy inny - Cię poprowadzi. jeżeli kasa nie gra roli - wybierz takiego architekta, który powie - mam wszędzie chody - załatwiam wszystko sam - ale 2 razy drożej niż normalnie. Wybór należy do Ciebie. tyle tytułem wstępu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2003 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Stasiek tez ma takich ludkow...wszystkie papierki w miesiac...góra:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Joasia Jasia u mnie wyszlo 400 m2 wczesniej tez niby było 460 m..ale zapytaj tynkarzy jak licza obróbki drzwi...jezeli drzwi nie obrabiaja listwa ( bo i po co) nie powinni liczyc tych otworów.. i wysokosc..ja kzalam na 2,80 10 cm od podlogi ma byc mulek..bo przeciez i tak podloge wylac trzeba..i tym sposobem wyszlo 400m2..nio a kasa topnieje.. po swietach obrabiaja mi okna i gladz..i robie podbitke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts