czupurek 20.04.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 witam wszystkich dzisiaj od rana latałam po lekarzach - badania okresowe horror ile to, czasu zajmuje no to, idę zagłosować w ankiecie miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 witam wszystkich po duzszej przerwie...... jestem akurat w tepsie nio i testuje neostrade... Mieszka sie oki wiecej jak dorwe sie do kawiarenki internetowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 20.04.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Cześć wszystkim!! Teska- jakbyś się z zaświatów odezwała Już ja Cię nawiedzę- zobaczysz!! Może jutro będę miała jakieś dobre widomości o budowaniu?? Hymmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 20.04.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Ivette ty już zrobiłaś te tynki? Ile za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.04.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 maksiu - nie wiedziałem Cześć Teska ! a ja czekam na koniec adaptacji i na POZWOLENIE NA BUDOWĘ pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 S.P. - tynki zrobią dopiero po połowie maja - terminów nima! Po 17,-zł./m2 netto. Teska - trzym się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.04.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Ja nie biję, ja tylko tarmoszę za uszy Hihi, ewentualnie można kogoś skopać, jak się nie wywiąże z obietnicy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 20.04.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Jestem na etapie poszukiwań materiałów i/ewentualnie robocizny do c.o. + c.w.u. oraz przydomowej oczyszczalni. Macie jakieś pozytywne namiary na sprzedawców/wykonawców? Np. do c.o. gdzie nie pójść wciskają co się da... a przecież wszystkiego chyba nie trzeba ładować... gdzie można jakoś sensownie pogadać i wycenić całą inwestycję grzewczą? Ratunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2004 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Stasiek - spróbuj na Struga u Pańki w Hydropan-2. Zwiedziłam, w ciągu 2 miesięcy miliony hurtowni i rozmawiałam z liczną rzeszą fachowców. Konkluzja - każdy coś tam ściemniał (nie doliczył, a to tego, a to owego), albo ogólne ceny zwalały z nóg.Jak do niego trafiłam, wpierw się śmiał (1 minutę), że chcę szczegółowe zestawienie (co pani taka dociekliwa? po co wchodzi pani aż w takie szczegóły?), ale za chwilę, po uzgodnieniu szczegółów, zrobił kosztorys, doradził materiały. Efekt:- wynegocjowany rabat, - kompletność wyceny,- utrzymałam się w ustalonej cenie,- gwarancja za poprawność wyliczeń cieplnych podłogówki (bo jak pewnie wiesz ja mam tylko podłogówkę)- wzięłam ich też do roboty - szybko, sprawnie i dobrzeogólnie: jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 oooooooo, nie było od 15-stej wczoraj zbyt wielu postów. co to, wszyscy na budowie? witam ciepło brać budowlaną, odezwijcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.04.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Dzień dobry - odzywamy się bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 21.04.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Hej, Wielka chwila nadchodzi, za moment pokażę umowę Karoliny z moimi modyfikacjami mojemu wykonawcy. Boje się, że zwieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.04.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 To ja zakukam Grupa siedzi cicho bo się buduje - no po prostu - mróweczki i pracusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Joasia - a co u ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 21.04.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Dzien Dobry Wszystkim Bikosa ja tez poprzekształciłam umowe Karoliny i mam zamiar przedstawic ja wykonawcy ... Mam nadzieje,ze nie zostawi mnie na lodzie po jej przeczytaniu Póki co,czekamy na decyzje w sprawie kredytu i na więźbe..ma byc jutro... zobaczymy.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.04.2004 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 No i grupa sie zawiesiła... oj cos ostatnio za czesto wiesza sie to forum, zatem trzeba odblokowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 21.04.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 własnie sie przestraszyłam,ze wyszłam z wprawy w wysylaniu postów... wysłałam i cos padło ale to chyba w stolicy mieszaja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 21.04.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Ja nie biję, ja tylko tarmoszę za uszy Hihi, ewentualnie można kogoś skopać, jak się nie wywiąże z obietnicy, co? Tak Stasiek, pilnuj się pilnuj - obietnice to święta rzecz Witam Wszystkich - melduję się i idę sadzić kwiatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.04.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Linka jakaś ty szczęśliwa, ja też chcę iść sadzić kwiatki a nie siedzieć ty jak na straceniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Stasiek Popieram Czupurka co do p. Pańki z ul. Struga!!Oczyszczalnia scieków przydomowa p. Brylański 600 467 099 - nie interesował mnie żwir ani piasek wszysko w ramach ceny z fakturą zapłaciłam 4800zł i jestem zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts