S.P. 27.04.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Oj czupurku, mój komin z pięknej klinkierowej cegły wygląda jakby był farbą pomalowany, taki jest usyfiony od fugi, a ponadto fuga wygląda jakby ją ptaki podziobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 27.04.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Dzien Dobry SP a co Twoim kominom?? Mam doswiadczonego inspektora,gdybys potrzebowała.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 za kudły papraka i niech poprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 27.04.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 SP to niech jeszcze raz robią...Rozebrac i od nowa zrobic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Cześć Wam! S.P. - już Ty z nim zrobisz porządek. namair na mojego kierownika budowy podaję na priva. Czupurek - prawdą jest, że facet od wylewek dostał tyle namiarów od nas, że obecnie ma niezłą kolejkę. Ale duś go, bo warto! A do mnie dizisaj przyjedzie wełna na ocieplenie zewnętrzne! Miłego dnia! Dzisiaj idę obejrzeć moją młodszą Julię jako jaskółeczkę w przedszkolu -strój robiłam osobiście przez 3 upojne godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.04.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Lalka, dawaj namiar na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Ivette - no to, duszę. właśnie umówiłam się wstepnie na dzisiejsze popołudnie. mam nadzieję, że przyjedzie i pozytywnie załatwimy sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.04.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Witam!! Delf - oczywiście, że goleniowskim! Ja jestem zaraz przy kościele, przed skrzyżowaniem Załom/Pucice. Widać mnie na zakręcie - biały domek z czerwonym dachem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.04.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Czupurek oto lista rzeczy potrzebnych do uzyskania pozwolenia na użytkowanie lokalu mieszkalnego:1. Dziennik budowy2. Oświadcze kierownika budowy3. Protokół odbioru elektryczny4. Protokłó zarowania5. Protokół odbioru gazu6. Prot odbioru przyłącza gazu7. Umowa na dostarczanie gazu8. protokół kominiarski9. kopia pozwolenia na budowę10.umowa na wywóz nieczystości stałych11. umowa na wywóz nieczystości płynnych12. protokół odbioru wewnetrzej instalacji gazowej13. powykoanwcza inwentaryzacja geodezyjna14. protokół odbioru z wodociągów15. jeśli jest oczyszczalnia ścieków to pozwolenie na wykonanie oczyszczalni UFF..................i to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Did - wielkie dzięki przyda się na czas przyszłysporo tych protokołów,a najwięcej naliczyłam w kwestii gazowej (odbiór gazu, instalacji, przyłączy, kominiarz, umowa) a ten protokół, zerowania to skąd wziąść? jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.04.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Protokół zerowania to robi elektryk na sam koniec u mnie to były raptem 4 strony oczywiście osobno do zapłaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.04.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Matko przenajświętsza cały tornister papierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 27.04.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 SP poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 27.04.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Didi a jak tam Twój panelik prysznicowy?? mialas dac znac jak na mokro sprawy sie maja Warto było inwestowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Didi - no teraz to, nie dam ci spokoju jeszcze o zerowaniu - robił ten protokół elektryk, który wykonywał instalację? a ja nic nie dostałam od swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 27.04.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Pewnemu profesorowi matematyki zepsuł się kaloryfer. Nie wiedział jak to naprawić, więc wezwał hydraulika. Ten chwilę postukał i naprawił. Profesor jak się dowiedział ile ma zapłacić, mina mu zrzedła.- Panie majster. Dlaczego to tyle kosztuje?- To jest dużo?- To pół mojej pensji.- Gdzie pan pracuje?- Jestem pracownikiem naukowym na wydziale matematyki.- Panie, przyjdź pan do nas. Tygodniowy kurs i naprawia pan kaloryfery. Tylko nie przyznawaj się pan do wykształcenia. Skończył pan 7 klasę i nic więcej. U nas tylko takich przyjmują.Profesor poszedł na kurs i zaczął pracować. Po roku szefostwo zarządziło podnoszenie kwalifikacji i wszyscy musieli skończyć podstawówkę. Na pierwszej lekcji matematyki profesor został przywołany do tablicy. Kazano mu napisać wzór na pole koła. Niestety jak na złość zapomniał go. Wyprowadza więc go. Pisze, pisze i ma wynik: P= - pi*r2. Błąd, pole nie może być ujemne. Sprawdza obliczenia, wszystko dobrze. Odsuwa się od tablicy a z sali słychać szepty kolegów:- Zmień granice całkowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 27.04.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 I po co było się uczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 27.04.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Cześć pamiętacie mnie jeszcze? Ja czasem zapominam, jak się nazywam. Dobrze, że ustawiłam forum na automatyczne logowanie. Pozdrawiam wszystkich - starych i ...młodych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.04.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Ale się szykuję na moich fachowców od siedmiu boleści, jutro inspektor im pokaże o co w tym wszystkim chodzi. Jak to się człowiekowi poprawia jak może dowalić paprakowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.04.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Ale herbatkę z melisy pijam cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts