Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czupurek - bo to trzeba się upomnieć i osobno zapłacić!!

Lalka - co do panela prysznicowego to dopiro teraz wiem co to znaczy "brać prysznic"!! Jest super!!

Czupurek - a wanna jest boska! taka ciepła i wygodna. ktoś Ciebie pytał czy można zmieścić się z mężem - można i to jak.............. Zakup tej wanny to był strzał w 10!

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Didi - jak bedę przejeżdżała to się przyjrzę :o

A pro pos, przypomnijcie mi, na co trzeba zostawić dziury w stropie (przepusty - bardziej fachowo)????????????

U mnie właśnie szalują i muszę ich przypilnować :roll:

Widzę, że wszyscy prawie pokończyli swoje domki , czy jest tu ktoś, kto się jeszczec para "brudną robotą"

Delf ja dopiero zaczynam adaptacje poddasza..To troszku mniej niz domek,ale zawsze budowa :)

Dzis przyznali kredycik..

Od jutra wieksze zakupki...

Czy ktos gdzies widzial moze gont Isola?? Filuje po hurtowniach i albo sa tylko resztki,albo nie prowadza... A ja bym chciala zobaczyc jak to w realu wyglada :(

Hej,

Lalka- gratulacje z okazji przyznania kredytu!! Czyli teraz cieplutkie poddasze nabierze tempa zawrotnwego- czego Tobie życzę!! Wojna o kredycik jeszcze przed nami :-? .

Didi jak tak o tej wannie spominasz to aż mi się marzy. Będę musiała wziąć od Ciebie namiary 8)

SP porządnie "obieżmuj" także fachowców :wink: Niech wiedzą, że nie ma lekko!!

A ja dzisiaj odebrałam kolumny do mojego domku!! Hurra!!

Dobry Wieczór!

Zapytam jak Józia :D Pamiętacie mnie jeszcze? :wink:

Didi - lista do odbioru budynku u mnie wyglądała tak samo, uff cieszę się że mam to już za sobą. A dzisiaj odebrałam świeżutkie dokumenty z nowym adresem zameldowania. HURA!

Delf - witaj po sąsiedzku:) mamy ten sam powiat (goleniowski?)

Lalka - jak się miewa piesek? Pisałaś że był chory.. Gratuluję kredytu!

Joasiu

Linka - przed magnolią się wybroniłam - na szczęście. Teściowie chcieli nas zaszczycić:)

No właśnie mnie interesuje dlaczego się przed nią bronisz... :wink:

Roman :D

Linka!

Dziekuję za info o roślinkach i proszę o więcej.

Więcej??? Więcej to ja już siły nie mam :wink: ...ale pojadę jeszcze za dwa tygodnie na Wały Chrobrego...więc może też się tam wybierz - wtedy sam odczujesz jaki można mieć mętlik w głowie po takich targach...

Pozdrawiam Wszystkich!!!

P.S.

Czy już powinnam robić listę na imprezę w okolicach 14-16 maj? :D :D :D

Bikosa mam nadzieje,ze prace pójdą szybko i sprawnie (?!?!) Wielkie dzieki :D

Linka piesek ma sie duzo lepiej..Jutro pierwsza kontrolna wizyta..żółtaczka zeszła,nerki wrócily do normy ,blizna po operacji została przez pół brzucha..tylko wątroba troszku kuleje..Za tydzien kontrolne badanie krwi.. Wszyscy trzymaja kciuki..W niedziele bylismy nad morzem..oto pies,który pierwszy raz widzi piasek :

http://byss.pl/1/ftoki/IMG_2318.JPG

Linka - ja w sprawie magnolii.

Tak sobie dumam i wyszło mi, że magnolia kojarzy się ze stylowym ogrodem w stylu japońskim. Szczecin to dziwne miasto i magnolie rosną tutaj na każdym rogu. Ja jednak pozostaję przy koncepcji chaotycznego wiejskiego ogródka i magnolia tam pasuje jak kwiatek do kożucha. Za elegancka.

ja również witam środowo, już niedługo łikendzik (dłłłłłłługi łikendzik).

no to, jestem po spotkaniu z facetem od wlewek wziętym od Ivettki.

wchodzi 5-6 maja (roboty ma ponoć na 1 dzień)

ale za słodko to, nie będzie, bo cenę zaśpiewał niestety wyższą: za robociznę 11,50zł/m2, a razem z materiałem to, 20 zł/m2 :cry:

na nic argumenty, że u Ivettki robił taniej (ja mam chyba na czole coś napisane :lol: ).

facio powiedział, że:

1) sam nie wie dlaczego u niej robił tak tanio (u mnie też mógłby niewiedzieć, wcale bym się nie obraziła). doszłam do wniosku, że Ivettka pewnie na budowę rowerem, w chustce na głowie, przyjechała. :lol:

2) mniejsze powierzchnie zawsze wychodzą drożej

3) na podłogówkę trzeba położyć grupszą warstwę

no, ale za to, za zrobienie schodów przed wejściem mój majster nie chce wiele, więc jadę zaraz po materiał.

życzę wszystkim miłego dnia