Didi 28.04.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 U mnie też nie było niczym gruntowane!! I nic się nie działo! Kurz u mnie normalny taki jak i w mieszkaniu tylko wiecej (220m2)!! Przecież jak przykryjesz gąbką i folią i panele to jaki kurz z wylewek wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.04.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Już się dowiedziałam, ale poplątałam.Gruntuje się np. Uni-Grunt-em, żeby się nie kurzyło od betonu.Masą samopoziomującą wyrównuje się krzywą posadzkę i ma ona ok. 3 mm.A jest jeszcze takie drogie cudo "cement elastyczny" f-my np. Schomburg (Aquafin - 2K - dwuskładnikowa, elastyczna zaprawa uszczelniająca), ktyórą daje się do wilgotnych pomieszczeń, np. łazienek i kafle kładzie się bezpośrednio na to. Podobno rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.04.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Józia - sorki, wcale nie nerwowa, tylko tak napisałam co wiem Właśnie chodzi o ten Uni-Grunt - podobno rewelacja. A ja już u mnie w biurze przeżyłam to kurzenie spod podłogi - panele ciągle białe i białe. Jeden facet, co też robi wylewki mi doradził - a że koszt niewielki - cosik 2 wiaderka po 20-30 zł. to z pewnością zrobimy - wystarczy wyschniętą wylewkę tylko pomazgać szczotką do podłogi i gotowe! Pozdrawiam wszystkie koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.04.2004 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Witam! W taki słoneczny dzień, aż się chce! Cokolwiek! Już nie moge się doczekać, aż pojadę na swoją budowę (jeszcz jakoś nie przechodzi mi przez gardło: dom), to dopiero jutro Ciekawe, co mi tam napsuli Mam już wszystkie ściany na parterze i jak tak chodzę pomiędzy nimi, to aż mnie korci, żeby coś poprzestawiać, bo tu mi się wydaje za wąsko, a tam za szeroko... też tak mieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 28.04.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Mam nadzieję, że ja tak mieć nie będę. Widziałam kilka domków takich jak mój i w sumie wszystko mi sie podobało Ale ponoć takie odczucia się ma często. Boję się tylko poddasza- nigdy nie widziałam go w takiej wersji jak moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 28.04.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 A ja dzisiaj odebrałam kolumny do mojego domku!! Hurra!! Bikosa! Poproszę o więcej informacji na temat kolumn. Zapomiana przez Bikosę moja prośba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.04.2004 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Witam i pozdrawiam nocne Marki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 29.04.2004 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Witam i pozdrawiam nocne Marki! Witam i pozdrawiam ranne ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.04.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Ćwir, ćwir, ranne ptaszki już wstały i pozdrawiają w ten piękny poranek! A moje dzieciątko dziś kończy dziewięć lat. matko, jak ten czas leci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 29.04.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Witajcie! Skoro o ptaszkach mowa....mam takiego jednego sami zobaczcie... http://dengjie.com/temp/bird.swf Miłego Dnia Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.04.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 witam wszystkich czwartkowo. przez nadchodzące wolne, od wczoraj mam wrażenie, że następny dzień to, już piątek. a to, dopiero jutro Maggie - 9? co to, jest 9. mój 21-go skończył 14 (przecież ja nie mogę mieć tak starego dziecka, więc czyj on jest?) Delf i Bikosa - - odczucia takie mają raczej wszyscy i dobrze, że widziałaś swój domek w realu. u mnie wrażenie niestety pozostało do końca i jak w czarnej komedii się urealniło, czego efektem było wyburzenie części ścian. no ale, u mnie to, inna bajka nie mogłam u nikogo wcześniej zobaczyć czy mi pasuje. ludzie co się dzieje w hurtowniach na te parę ostatnich dni kwietnia -horror totalny, co ci ludzie będą kupować po 1-szym? a ceny? galopują do przodu jak szalone. 3 tyg. temu kupowałam piasek 250 zł, wczoraj chciał już 270 zł (10 zł odpuścił) i powiedział, że od dzisiaj będzie jeszcze droższy. cóż jadę na łikendzik nad morze, może stamtąd wezmę? też przecież płukany życzę miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.04.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Maggie, czyżbyś była w trakcie akcji komunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.04.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Witajcie! Skoro o ptaszkach mowa....mam takiego jednego sami zobaczcie... http://dengjie.com/temp/bird.swf Biedny, taki brak zrozumienia dla prawdziwej sztuki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.04.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Linka - super ptaszek i śpiewa znakomicie, nie wiem dlaczego dostał kapciem (butem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 29.04.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 ach taaaaaaaakie życie, czasami się dostaje po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.04.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 S.P: Dokładnie tak. Ostatnio codziennie 1,5h próby w kościele. Można kota dostać. Ale to podobno nic w porównaniu z bierzmowaniem. To dopiero cyrk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.04.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Czupurek: No właśnie, istne szaleństwo. Chcieliśmy w zeszłym tygodniu kupić bloczki fundamentowe, nie dość, że wszędzie rozdrapane, w Stargardzie marne 500 sztuk zostało, to ceny o 20 gr wyższe niż 2 tyg. wstecz. W końcu nie kupiłam. No przecież nie zdrożeją znowu o 20% po pierwszym. Tak myślę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.04.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 witam ! słuchajcie - jeszcze jeden budzik i 3 dni WOLNE czyż życie nie jest piękne bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.04.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 A jeszcze taki drobiazg. Po czym poznajesz, że nie jesteś już studentem: 1. O 6 rano wstajesz, a nie kladziesz sie spac 2. Seks w pojedynczym łózku sprawia Ci trudnosci techniczne. 3. W lodówce trzymasz wiecej jedzenia niz picia. 4. Twoje fantazje o seksie z trzema kobietami o sklonnosciach lesbijskich naraz zostaly zastapione przez fantazje o seksie z kimkolwiek 5. Nie zglaszasz sie juz do testów nowych leków na ochotnika 6. Znasz kazdego ze spiacych w twoim domu. 7. Swoja ulubiona melodie slyszysz w windzie w budynku, w którym pracujesz. 8. Nie dostajesz juz listów z pogrózkami z banku 9. Nosisz ze soba parasol. 10. Siedmiodniowe popijawy sie juz nie zdarzaja. 11. Nie chodzisz do supermarketu ze wszystkimi przyjaciólmi. 12. Korzystasz ze stalych zlecen i kredytu w rachunku biezacym. 13. W domu dziala ogrzewanie 14. Twoi przyjaciele zawieraja zwiazki malzenskie i rozwodza sie, zamiast sie po prostu spotykac i rozstawac. 15. Placisz rzadowi co rok tysiace zl. 16. Zamiast 130 dni wakacji masz ich 20. 17. Dzinsy i pulower nie sa juz eleganckim strojem 18. Dzwonisz na policje, bo te cholerne dzieciaki z mieszkania obok nie chca sciszyc muzyki. 19. Wstajesz rano z lózka nawet, jesli pada. 20. Mycie sie nie jest nudnym rytualem. 21. Starsi krewni nie krepuja sie opowiadajac przy tobie kawaly o podtekscie seksualnym. 22. Nie masz pojecia, o której zamykaja najblizsza budke z hamburgerami. 23. Ubezpieczenie samochodu jest coraz tansze, a koszty utrzymania coraz wyzsze. 24. Pomyslów na drinki nie czerpiesz z doswiadczenia lokalnych wlóczegów. 25. Nie odkladasz niedojedzonej pizzy do lodówki na pózniej 26. Nie spedzasz polowy dnia na strategicznym planowaniu trasy wieczornej eskapady po knajpach. 27. Nienawidzisz "cholernych studentów -pasozytów". 28. Gdy jestes pijany nie czujesz juz tego dziwnego pociagu do znaków drogowych. 29. Nie przystoi juz spac w poczekalni dworcowej. 30. Nie potraftszjuz przekonac mieszkajacych z Toba do "picia az do rana". 31. Zawsze wiesz, gdzie jestes, gdy sie budzisz. 32. Nie zdarzaja Ci sie juz drzemki od poludnia do 18. 33. Ogien w kuchni nie j est juz powodem do dobrej zabawy. 34. Do apteki chodzisz po Panadol i cos na wrzody, a nie po prezerwatywy i testy ciazowe. 35. Pamietasz imie osoby, obok której sie budzisz. 36. Sniadania j esz w porze sniadania. 37. W twojej kuchni nie mieszkaja myszy ani szczury 38. Lista zakupów jest dluzsza niz zupka z kubka i szesciopak piwa. 39. Uzywales odkurzacza. 40. Lamanie prawa oznacza przekroczenie dozwolonej predkosci o 10 km/h. 41. Zamiast mówic "Juz nigdy tyle nie wypije" mówisz "Nie potrafie juz pic tyle, co kiedys". 42. Ponad 90% Twojego czasu spedzonego przed komputerem to zwykla praca. 43. Nie eksperymentujesz juz z zakazanymi substancjami. 44. Juz nie pijesz w domu przed wyjsciem do knajpy, zeby tam zaoszczedzic ))) Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 29.04.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Dziń dobry, Roman_W gorzej- ja tej prośby chyba na oczy nie widziałam Albo mam zaburzenia pamięci. Sorki. Popraqwiam się, na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts