bodekku 05.05.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Mamona Lisa - dawno cię nie było bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.05.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Bodekku Hej, do pozwolenia na budowę potrzebne są uzgodmnienia w ZUD niestety Pozdrawiam wszystkich- u mjnie ponoc jutro godzina W jak wykopy!! Trzymajcie kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.05.2004 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 bikosa - dzięki a po za tym - dzień dobry bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.05.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Dzień dobry. Melduję, że kukurydza i kabaczki od dzisiaj w ziemi Wszystkim miastowiczom udającym się na place budowy doradzam zakup preparatów antykomarowych. U nas żrą jak diabli. Będziemy pryskać wokół wsi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.05.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 witam i potwierdzam - komary żrą i takie wielkie!! Bodekku jedyne czego nie musisz mieć na zudzie to uzgodnień gazowych, możesz to zrobić w terminie późniejszym (ja tak robiłam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.05.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 O matko ale mam dość na dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.05.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Didi - dzięki jutro jadę pogadać z architektką ! S.P. - witaj bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 06.05.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Cześć, spiesze donieść, że wreszcie się zaczęło!! Mam na działce, przepraszam, na placu budowy, prZepiękny lej i 2 góreczki, do tego paliki itp gadżety Trzymajcie kciuki za cd. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.05.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 bikosa trzymamy kciuki ! powodzenia witam w piątek bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.05.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witajcie, bodek ranny ptaszek jesteś, ale to miło otworzyć forum i szczecińska na samej górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.05.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witam piątkowo - jak to miło - że już weekend Ogrodowa głupawka trwa. Teska nadaje z zadupia - że ma nieustanne wakacje. Tak to ma właśnie wyglądać Bikosa zaczyna kopać norki , SP już pod dachem. Ivette - nic nie pisze. Reszta siedzi cicho - i chyba też wykańcza domki, ogródki? Czekam popołudnia z utęsknieniem. Eeech życie! fajne jest! Joaśka z zadupia ale innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.05.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Widzę, że ja trochę z tyłu z tą budową, ale wszytsko się kiedyś wyrówna Słuchajcie, jakie macie wysokie ścianki kolankowe na piętrze? Mam na myśli już w domu, po położeniu podłóg? I jak to się ma do okien dachowych - (ergonomia) pozdrawiam deszczowo-piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.05.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Delf - mi górale wybili z głowy okna połaciowe na wysokości popiersia. Powiedzieli - "ze takie łokno ma słonce wpuscoć a nie sie przez nie wisi i świat łoglonda". No. To tak zrobiliśmy. Teraz dolna krawędź okna sięga mi do brody ale po położeniu podłóg - będzie o 7 cm wyżej. Doświetla znakomicie - szczególnie zimą jest ciepło i jasno. Mamy Fakro z obrotem na środku ramy - nei mam mowy żeby uderzyć się w głowę przy wyglądaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Joasiu - jak to Ivette nic nie pisze? Piszę i to codziennie - patrz dziennik. A roboty tyle, że mózg mi się gotuje. jest dobrze - właśnie zaczynamy ocieplenie zewnętrzne a na koniec maj mamy mieć gotowe tynki wewnętrzne. A potem to już cała wykończenióweczka - materialiki wszystkie zakupione no i Szwed, który mówi tylko po anglielsku też ugadany - ma super ceny! Jak się u mnie sprawdzi, to będę przyjmowała zapisy wraz z prowizją na jego usługi A dzisiaj wyjeżdżam służbowo na 3 dni do Niemiec na szkolenie - będzie trochę pracy i trochę odpoczynku od codziennych spraw. No i dobre jedzenie przygotowane przez kogoś innego i na koszt firmy - fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 witajcie szczecinianki...równiez te z tego zapupia pod Szczecinem ivette widze że szaleje Joasia tak samo tylko że w ogrodzie S.P. - a coś taka wykończona? hmmmm kogo tu jeszcze tu znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.05.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 O witamy miłą koleżankę z Wrocławia. Ja jestem w pracy wykończona. Studenty zamiast się uczyć, to wiecznie czegoś chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Sylwia - to się porobiło z tymi studentami a jak tam na budowie? co prawda podczytuję czasem szczecińską ale przypomnij mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.05.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Właśnie od wczoraj mam stan surowy. Jutro elekrtyka a od poniedziałku tyneczki wewnętrzne lecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.05.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Cześć Ivonesca! Dzisiaj podszpiegowujesz u nas? Fajnie Delf- ja mam ściankę kolankową cosik ok 1-1,1 metra wysokości - podnieśliśmy o jedną silkę czyli o 17 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 SP - to Ci biegusiem poszło ivette - żeby tylkoo dzisiaj ..ale dziś jestem szpiegiem rozmownym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts