bedi 10.05.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Witam wszystkich po długiej przerwie. Widzę, że grupa szczecińska powiększyła się bardzo przez te kilka miesięcy. Do zrobienia zostało mi ogrodzenie i taras, w związku z tym poszukuję pilnie namiarów na ekipy. Dotychczasowi oferenci za płot chcą od 30 do 20 zł z metr i 3 tys za 55m2 tarasu - zgroza.Może, ktoś zna jakieś niedrogie i warte polecenia ekipy? Dzięki, Bedi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.05.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Cześć, chciałam zameldować, że u mnie chudziaczek wylany, ławy oszalowane, zbrojenie zrobione, jutro loeją się ławy!!. zpozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.05.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Bedi - ano powiększyła się znacznie i to nawet z bliskiego sąsiedztwa muszę przyznać otwarcie, że jak tylko zajeżdżam na budowę z zazdrością patrzę na twój domek. masz naprawdę śliczny. marzę żeby i u mnie pozostał tylko płot do zrobienia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.05.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Bikosa - gratulkisprawdź tylko czy chudziaczek masz równo, żebyś nie miała tych problemów z równaniem co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.05.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Chciałam zapytać czy imprezxa plenerowa umarła śmiercią naturalną?? Lineczko, gdzieś Ty prowodyrko imprezki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 10.05.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 doki_szczecin obecnych cen działek nie znam, bo kupowałem jakieś 4 lata temu. Obecnych cen działek nie znam, bo kupowałem jakieś 4 lata temu. Oprócz dostępności wszelkich mediów (prąd i woda to podstawa) i stanu prawnego działki, bardzo ważne są badania geologiczne, gdy w okolicy występują tzw. grunty nienośne. Najlepiej już na etapie poszukiwania działki mieć wybranego architekta lub kierownika budowy, to uniknie się przykrych niespodzianek. Architekt może też określić, jaki dom najlepiej będzie wyglądał na danej działce, tak, aby oczekiwania inwestora nie rozminęły się z możliwościami danej lokalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.05.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Byłabym zapomniała. W sobotke odwiedziłam Teskę. Ależ ona ma fajnie, luz i spokój dokoła. Powietrze działa uspokajajaco, stwierdziła, że nawet nie chce jej się denerwować, że gazu w dalszym ciągu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 10.05.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Czupurek, dzięki. Muszę przyznać, że jak patrzę na domki w takim stanie jak Twój, to mam podobne odczucia, ale w drugą stronę. Nie chciałbym jeszcze raz przez to przechodzić. Masa ciężkiej roboty, zwłaszcza jeżeli chce się wykończyć dom w kilka miesięcy. Jedno jest pewne, na końcu jest wielka duma i satysfakcja, że jednak się udało. Aha, jeszcze jedno, mieszka się u nas naprawdę świetnie, odkąd zniknęły ciężarówki to cisza i spokój powróciły. Pozdrowienia, Bedi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.05.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Bedi - co do tej ciszy to, nie liczyłabym zbytnio. zobacz ile u nas (chyba mogę tak mówić, w końcu niedługo tam zamieszkam) działek pustych stoia na twojej ulicy to, chyba tylko ty jesteś jeden, chciałam powiedzieć pierwszy wybudowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.05.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 witam ! Jeju - aleście napisali zły jestem, bo moja projektantka mówi, że umowa z gazownią nie wystarcza (do pozwolenia na budowę). A wszyscy sąsiedzi już się budują. A tak po za tym ? Jak można przyspieszyć podłączenie mediów (czytaj uzbrojenie działki) - umowy stosowne są podpisane ?????? zwłaszcza chodzi o prąd pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.05.2004 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Witam brygade.... okres bezkrolewia sie konczy... od jutro normanie bede na stanowisku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.05.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 S.P. - ja po wyjeździe służbowym zmęczona kurna jestem! Zwłaszcza, że właśnie przygotowuję się do następnego wyjazdu już w czwartek na 6 dni -objazdka po Polsce fajna ale dość męcząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.05.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 cześć Praojcze! koniec leniuchowania bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 10.05.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Chciałam zapytać czy imprezxa plenerowa umarła śmiercią naturalną?? Lineczko, gdzieś Ty prowodyrko imprezki?? Cześć Chciałam sprostować pewną rzecz, otóż prowodyrem imprezy o ile pamiętam byli Ewar i Daniel, a pomysł podchwycił Roman... ... ja tylko zrobiłam wstępną listę no i ankietę (chodziło o termin). Zostało nam ustalenie miejsca, bo jeśli chodzi o dzień, to chyba najbliższa sobota...? Proszę zatem wyrażać głośno swoje opinie i proponować miejsce...bo inaczej znowu grozi Wam ankieta Pozdrowienia!!! P.S. Sorry, że ostatnio obserwuję naszą grupkę tylko z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.05.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Witajcie, operacja "pierwsza komunia" zakończona ku zadowoleniu wszystkich zainteresowanych. Dziecko poświęcone, goście się porozjeżdżali, lodówka jeszcze pełna, więc obejdzie się bez stania przy garach przez dzień czy dwa. Jeszcze tylko biały tydzień i wracamy do normalności, tzn. trzeba będzie w końcu domówić ekipę i ruszyć z budową. Linka, skoro demokratycznie na termin imprezy wybrano najbliższy weekend, to ja nieśmiało proponuję sobotę, proszę się - szanowna Grupo - ustosunkować, a co do miejsca, to - o ile sobie przypominam - był pomysł na spotkanie na świeżym powietrzu, niedaleko od miasta (argument promilowy ). delf, moja branża jest zdecydowanie humanistyczna, uniwerek Jawohl! A ty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.05.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Maggie - ja też Uniwerek , gdzieś na przecięciu 14.583N i 53.417E Budowa budowa, a ja mam w domciu... szkarlatynkę I jak tu budować????????????? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.05.2004 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Zajrzalem sobie dzis wieczorkiem.. a tu dziewczyny z uniwerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.05.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Sobota nam pasuje. Tylko gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 10.05.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Bikosiu! No to co mała ankieta? Co tam umieścić? Glinna, Imola, jakiś piwny ogródek, itp itd? Na plener to trzeba zamówić pogodę, a z tym ostatnio nie najlepiej, mają byc pod koniec tygodnia przymrozki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.05.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Pogoda wg mojego ulubionego serwera. Jutro leję ławy, ma być piknie!! http://www.accuweather.com/adcbin/public/intlocal_index.asp?reg=EU%3BEUROPE&cntry=EU%3BPL&wxcountry=EU%3BPL&wxcity2=SZCZECIN+&partner=accuweather Obstaje orzy plenerze, bo chciałabym przyjśc na dłużej i z dziecięciem. Glinna jest OK, ale mozna i przy Głębokim albo nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts