Maggie 10.05.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Niestety w weekend na miejscach biwakowych koło Głębokiego zwykle jest "ludziów jak mrówków", grill koło grilla, ruch jak w supermarkecie. A może tak kawałek dalej, do Bartoszewa? Sympatycznie jest w "Dziurce u Jurka". Sporo ław z parasolami na wolnym powietrzu, można wrzucić coś na ząb a i zwolennicy diety płynnej coś znajdą dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 10.05.2004 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Maggie ma rację, pełno ludków w takich miejscach...a co do "dziurki u Jurka" to tez nie byłabym taka pewna - zazwyczaj oblegana przez zwolenników jazdy konnej... Może ktoś zna jakies zupełnie dzikie miejsce...wiem, wiem o takie trudno w Szczecinie ...ale może jednak? P.S. Super, że mamy chociaż jedno ustalone: SOBOTA 15.05.2004r. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.05.2004 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 witam wszystkich co do pogody to, racja ma być coraz zimniej łącznie z przymrozkami w nocy (moja wisienka!) nic mi nie przychodzi do głowy z jakimś miejscem odludnym i fajnym, tym bardziej, że goła polanka raczej nie wchodzi w grę bo, jak będzie padać? a może faktycznie bartoszewo? przyjedziemy szybciej, okopiemy się i nie wpuścimy nikogo innego SP- chyba będę miała dobrą cenę na płyty k-g, rozmawiałam z koleżanką która ma hurtownię budowlaną, dam znać jutro. życzę miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.05.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 witam we wtorek! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.05.2004 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Cześć i czołem.Oj czupurku, to byłoby świetnie, czekam na informacje. Kurcze, ale mi szkoda ale chyba nie będę mogła przyjechać na imprezę plenerową. 15 jedę po męża. Przez dwa tygodnie będziemy pełną rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.05.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Ivetka, kiedy w takim razie się do mnie wybierzesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.05.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Kochani, tak wogóle, to znów zakwitły kasztany i kolejni młodzi inteligenci zmagają się z egzaminem dojrzałości. Ech łezka się w oku kręci, kiedy to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 11.05.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 WITAJCIE Myślę, że powinniśmy wiedzieć ile nas będzie, żeby ewentualnie zająć odpowiednią ilość miejsc Rozpoczynam więc listę chętnych Lista na imprezę (w Bartoszewie?) 15.05 - sobota 1. Bikosa - 3 osoby? 2. Maksiu - ? 3. Maggie - ? 4. Linka - 2 5. Czupurek - ? 6. Bodekku - ? 7. Roman - ? 8. Ewar i Daniel? cosik malutko, wpisywać się , wieczorem uzupełnię listę. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.05.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Jak w Bartoszewie, to Joasia z Jasiem mogą piechotką podejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.05.2004 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Mnie napewno nie bedzie.. sorrki .. nie ten termin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.05.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Maksiu, ty się trochę obijasz, gdzie nowe zdjęcia Małgoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.05.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Z nowości budowlanych. Chłopaki rozpoczęli tyneczki. Jednak tradycyjne będą. Ciekawam jak im idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.05.2004 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Sylwia: grzeszysz kobieto.... gdybym mial czas to wrzucilbym nowe zdjecia... a nie bede wrzucal na odpierdziel.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.05.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Gdyby praojciec tyle po ościennych grupach nie buszował, to i czas na zdjęcia by się znalazł, coby ciekawość moją zaspokoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Cześć ludziska! Czupurek - ja też się piszę na tanie płyty g-k! Proszę o info! S. P. - tynki tradycyjne? A po ile i czemu? Na oględziny to chyba dopiero znajdę czas w czerwcu Wyjeżdżam w czwartek - jutro wzięłam wolne, żeby się przygotować - wracam we wtorek wieczorem a następnie wyjeżdżam w niedzielę po południu do Hamburga na szkolenie i wracam we wtorek. I już jest prawie czerwiec! U mnie zaczęli ocieplenie zewnętrzne No to spotkamy się za tydzień - może ktoś za mną zatęskni... Trzymajcie się i miłego spotkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.05.2004 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 No i znowu sie zablokowalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.05.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Do Dziurki u Jurka! Jestem za!O której? Muszę wiedzieć - bo w niedzielę komunia młodszego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Witam wszystkich!Melduję, że mój mąż w dniu 15 maja ma ważną konferencję i o której sie skończy to nie wiem i chyba nikt nie wie! Ale będę podglądać zapiski i jak coś ustalicie to może choć na ostatek przyjedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.05.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Witajcie, no właśnie, tylko kiedy? Popołudnie czy wieczór? Deklaruję od siebie max. 4 osoby (z dzieckami), my możemy wpaść tak od 18.OO. A dla wszystkich zapracowanych mały instruktaż: 48 TRIKOW, ABY SPEDZAC CZAS W PRACY 8 godzin to 48 razy 10 minut! Po raz pierwszyprzedstawie Ci triki, aby szybko minal czas w pracy.9'00 - Stworzyc dobre warunki przy stanowisku pracy:wyregulowac odpowiednia wysokosc siedzenia.9'10 - Otworzyc komputer9'20 - Kawa9'30 - Przeczytac wiadomosci. Mnóstwo informacji czekana Ciebie.9'40 - Na nowo zorganizowac "Moje Dokumenty". Stworzycniepotrzebne pliki, zmieniac ich nazwy i przemieszczacz miejsca na miejsce. To urozmaici Ci codziennosc.9'50 - Przerwa. Już wypiles jednš kawe, ale druga niezaszkodzi.10'00 - Czy zauwazyles, że inni maja przerwe po tobie?Dolacz do nich.10'10 - Sprawdz maile. Jezeli nie ma nowych, napisz dokogos z potwierdzeniem odbioru. Zawsze bedziesz mialcos do poczytania.10'20 - Przenies sie do "Panelu Sterowania" i zmienkolory. Masz do dyspozycji 22 stref po 48 kolorów,czyli: 9,711 x 1036 mozliwosci. Mozna sie tym bawicaz do emerytury.10'30 - Uporzadkuj biurko. pilne sprawy na lewo,biezace na prawo i te, którymi wogóle nie masz ochotysie zajac, umiesc gleboko w ostatniej szufladzie.10'40 - Przerwa. Idz umyc rece10'50 - Czas na trzecia kawe.11'00 - Ponownie zmien miejsce dokumentów na biurku.No, juz...teraz jest widniej.11'10 - Wez kartke A4, i naklej na nie wszystkie twojekarteczki Post-it.11'20 - Otwórz znowu "Panel Sterowania" i zmien ikony.To jest zabawne!11'30 - Wez swój notes i spróbuj zadzwonic do losowowybranej osoby. Jezeli, na nieszczescie trafisz nakorespondenta, szybko wymysl cos do powiedzenia.11'40 - Od dawna nie robiles siusiu. Nie ryzykujwypadku przy pracy.11'50 - Dobra, ciezko pracowales, mozesz rozegrac malapartyjke Solitaire na komputerze. Moja rada: skierujekran na sciane, trzymaj lewa reke na Alt+Tab. W raziegdyby szef by wszedl, szybko wskocz w Excel i udawajzmartwionego.12'00 - Idz po czwarta kawe.12'10 - Poszukaj w programie Power Point jakisrysunków.12'20 - Ktos dzwoni. Przeciagaj rozmowe jak najdluzej.12'30 - Otwórz drukarke, aby sprawdzic, jak jestzbudowana.12'40 - Trzeba isc na obiad. Uporzadkuj papiery.12'50 - Idz umyc rece, wez kurtke.13'00 - 15'00 - Obiad15'00 - Kawa nr 5. Ta sie nalezy, jest nawet wkodeksie pracy.15'10 - Te wszystkie kawy nieco Cie zdenerwowaly.Zrelaksuj sie, wez sie do jakiejkolwiek pracy,dlugopis w reku i udawaj, ze czytasz myslac oprzyszlych wakacjach.15'20 - A propos wakacji - trzeba skontaktowac sie zbiurem podrozy, aby wyslali Ci dokumentacje.15'30 - Masz okazje skorzystac z Excel i zaplanowacwakacyjny budzet.15'40 - Dobry uczynek dnia. Zrób ksero dla szefa.Wybierz te które ma pelno zszywek i jak najwiecejstron. W jakim celu? a priori zadne,ale godzinaminela.16'40 - Dzis jest duzo spraw do zalatwienia. Abyszybko to zrobic zastosuj metode 3/3: 1/3 załatwic nazewnatrz, 1/3 z szefem (ale dopiero za 2 m-ce), 1/3 dosmietnika.16'50 - Nade wszystko, nie zrób dzis tego, co mozeszzrobic jutro! Moglyby powstac "pustki" w planning!Lepiej jest sie doszkolic w Word'zie.17'00 - Porozmawiaj z dozorca o pogodzie. Moze malaherbata?17'10 - Wyciagnij z szuflad stare notatki. Kiedyszrobiles na nich male rysunki. Spróbuj jerozszyfrowac. Bedziesz zaskoczony do jakiego stopniato ciekawe.17'20 - Nie zapomnij zlozyc drukarke. Moze któregosdnia sie przydac...17'30 - Trzeba wyslac poczte. Oh kolejka...18'30 - Patrz, juz 18'30! Jak ten czas mija. Szykujsie do domu!19'00 - No zobacz, nawet nie zauwazyles kiedy minaldzien! Idź- zostało Ci jedynie 7326 takich dni i emerytura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 11.05.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Cześć i czołem. Oj czupurku, to byłoby świetnie, czekam na informacje. Kurcze, ale mi szkoda ale chyba nie będę mogła przyjechać na imprezę plenerową. 15 jedę po męża. Przez dwa tygodnie będziemy pełną rodziną. Oj widzę, że mamy więcej wspólnego, niż nam się wydaje Ja też w sobotę odbieram męża i przez caaaaałe 3 tygodnie będziemy rodziną wzorcową i życie rodzinne będzie kwitnąć - wykonać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts