bodekku 11.05.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Linka - sorry Ja niestety pracuję Za tydzień składam wniosek o POZWOLENIE NA BUDOWĘ bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.05.2004 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Coś sie grupa opuszcza w rankingach... no to żeby nie było tak całkiem na dnie....życze milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2004 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 witam grupę. opuszcza się grupa? a maksiu to, co? też się opuszcza. więc dodajmy 1+1+1... itd. ale dzisiaj brzydko, ogrodnicy żądzą. a może ma ktoś godną polecenia ekipę do położenia kartonu na sufity? pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.05.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 witam ! maksiu wrócił - marudzi pogoda obrzydliwa pozdrawiam gorąco bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.05.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Pogoda piękna! cudna wręcz! odpowiedni poziom wilgotności gleby - etc Może ta trawa co wysialiśmy - wyrośnie? Poza tym link do filmu - koniecznie obejrzyjcie! Na podstawie tego, można snuć rozważania - jakie to życie jest proste - a my sobie je tak komplikujemy, etc Podrawiam PS - Teska żyje cała i zdrowa i zadowolona - ma lenia po budowaniu Typowe - nas trzymało 3 miesiące LINK: http://www.master.pl/~marcin1902/tak-sie-sklada-tshirty.mpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.05.2004 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Dziękuje bardzo za tak miłe powitanie... a skoro tak wam przeszkadzam to sobie pojde i bedziecie mieli spokoj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Maksiu co się obrażasz zaraz. narzekasz, że grupa się opuszcza, a sam ją opuściłeś na tak długo, zostawiłeś bez opieki. Joasia - a ja zawsze miałam problem ze składaniem tych nierównych koszulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.05.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Joasiu - koszulki prima, ale to tylko tak prosto wygląda maksiu - widać cię dawno nie było ! czupurek bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 12.05.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Dzień Dobry Miło widzieć tych, których długo tu nie było Joasiu, cieszę się że będziesz mogła uczestniczyć w imprezie. Masz najbliżej, a ja chyba najdalej?! Uaktualniam listę: Bikosa - 3 osoby Czupurek - 1 osoba? Maggie - 4 osoby Linka - 2 osoby Joasia i Jasiu - 2 osoby RAZEM: 12 osób........... Delf a Ty? Bodekku - pracujesz do wieczora w sobotę? Joasiu zawiadom Teskę o imprezie Roman, Ewar - gdzie Wy jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Ja jeszcze nie wiem czy 1 czy dwie, niech więc będzie 1. przyjdzie więcej to, też się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 12.05.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Pozdrawaim sąsiadów Słoneczka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 12.05.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Późno ale witam was. W końcu dotarłam. Czupurku jak tam płyty kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.05.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Ja chyba jeszcze śmiałości nie mam na spotkania , a poza tym czekam na mężusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 SP - musim poczekać do jutra bo jeszcze liczą. jak tylko będę miała info. dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.05.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Linka - ja mam taka porąbaną pracę, i rano i wieczorem, spróbuję się urwać, a tak po za tym - to o której ??? i dokładnie gdzie ? pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 12.05.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Bodekku -Zerwij się z pracy (do czego ja namawiam ), bo inaczej będą same kobitki Miejsce: Bartoszewo, za Głębokim w stronę Polic, w lesie skręcasz w lewo, chyba jest kierunkowskaz, hihi tyle wiem, dawne czasy kiedy tam jeździłam na pikiniki. Jak ktoś wie lepiej jak wytłumaczyć, to bardzo proszę Maggie proponowała 18-tą, może ustalimy to jeszcze w piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 12.05.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Potwierdzam naszą obecność, proponowałabym jednak trochę wcześniejszą porę dla nas najlepiej było by zacząć ok. 16tejhymm, ale poczekamy na większość, najwyżej szybciej przyjedziemy i szybciej pojedziemy. Maluszek po 19tej jest już dentka Z placu boju- wylaliśmy wczoraj ławy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 12.05.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Ja także optuję za godz 16-tą. Gratuluję Bikosiu wylanych ław! Radość rośnie, w miarę jak rośnie dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dimple 12.05.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Witam,szukam pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dimple 12.05.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Czy jest ktoś obecny ze Szczecina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts